دانلود و نصب بازی و آپدیت های PS4 با استفاده از نرم افزار PSX DOWNLOAD HELPER

سلام به همه
من اپدیت driveclub رو گرفتم
اما حالا که میخوام انتقالش بدم به دستگاه مشکل داره
وقتی که بازی میخواد اپدیت بشه از 7.150 gn شروع میکنه به دانلود و به 7.165 که میرسه دوباره میزنه preparing to download و دوباره میاره رو همن 7.150
بعدش وقتی که auto find رو میزنم پیدا نمیکنه فایل هارو رفتم نگاه کردم که تو بعضی از اعداد باهم فرق دارن مثلا توی psx زده :
A0119-V0101_0.pkg
اما اونی که من دانلود کردم اینحوریه :
A0118-V0100_0
حتی خودم فایل رو rename کردم اما بازم نشد که نشد

drive club بدترین بازی از نظر آپدیت هست .
منم با آپدیت 1.17 همچین مشکلی داشتم شب دانلودش کردم صبح انتقال ندادم گذاشتم بعد از ظهر که همون موقع آپدیت 1.18 اومد و 10 گیگ دانلود پرید.
بعد دوباره 1.18 رو دانلود کردم و همون صبح انتقال دادم و دقیقا بعد از انتقال و اجرا بازی آپدیت 1.19 اومد....یعنی از شدت خوشحالی ذوق مرگ شدم

آخرین ویرایش:
استفاده از این برنامه یه آدم بیکار میخواد که حسابی وقت و حوصله داشته باشه
نصف دانلودهایی که من با این برنامه انجام دادم پریده
از 14 گیگ دانلود وار تاندر گرفته تا این اخری هم 14 گیگ بسکتبال
کلا تو عمرم برنامه به این مزخرفی ندیده بود
ولی خب چاره ای نیست
گزینه دیگه ای هم پیش روی ما نیست و باید کنار بیاییم باهاش

سر قضیه وار تاندر مشکلی که برخوردم این بود که چند بار دانلود رو پاک کردم و دوباره زدم دانلود ولی وقتی دانلود شروع میشد به 20 یا 30 مگ که میرسد حجمش تو کنسول عوض میشد و به ارور میخورد و اصلا هم جلو نمیرفت

سر قضیه بسکتبال هم همینطور . وقتی بازی رو دانلود میکنم حجمش رو میزنه 14.7 گیگ و لینکاش میره تو برنامه و وقتی تو برنامه ادرس لینکهای دانلود شده رو میدم بعد از چند مگ که دانلود میشه حجم فایل بای تو کنسول یه دفعه میشه 4.5 گیگ و دانلود به ارور میرسه
چند بار هم بازی رو پاک کردم و دوباره زدم دانلود ولی مدام میره به حجم کمتر و ارور میخوره
ظاهرا انگار لینک اصلی بازی یا حجمش عوض شده یا مشکلاتی هست که من نمیدونم

با این مشکل دوستان برخورد داشتند ؟
راه حلی براش هست؟

کلا این برنامه حسابی ترافیک ما رو خورد و پیرمون کرد
خدا سونی رو لعنت کنه که یه برنامه درست و حسابی برای اینکار نساخته و ملت باید همش عذاب ببینن

لطفا اگه كسي ميدونه بگه ؟ حجم اپديت جديد چقدره؟
اگه اپديت جديد اومده من بايد دوباره 10gb اپديت كنم ؟يا نه ميشه اينو اول منتقل كنم بعد اپديت جديد رو دانلود كنم ؟

من یه بازی 15 گیگی 1.5 گیگشو انتقال دادم همش cannot download میزد بعد چند مگ با اینترنت دانلود کردم باز با برنامه زدم درست شد و بقیه شو از pc ریخت ولی الان روی 5.5 گیگ مونده و باز جلو نمیره و همش میزنه cannot download چیکار کنم؟

خوب الان اون 9گیگی که دانلود کردم به درد نمیخوره ؟
اپدیت جدید چقدره حجمش؟
10 گیگه قبلی هم بدرد نمیخوره
من یه بازی 15 گیگی 1.5 گیگشو انتقال دادم همش cannot download میزد بعد چند مگ با اینترنت دانلود کردم باز با برنامه زدم درست شد و بقیه شو از pc ریخت ولی الان روی 5.5 گیگ مونده و باز جلو نمیره و همش میزنه cannot download چیکار کنم؟
شاید فایل خراب شده

این مشکل دقیقا برای منم هست و با کمی تفاوت که در بالا هم گفتم
مشکل اینه که وقتی لینکها رو به برنامه میدیدم به یه حجم خاص که میرسه حجم فایل داخل کنسول بهم میخوره و ارور میده و دیگه هم جلو نمیره

شاید فایل خراب شده
اگه اینطور باشه که باید در این برنامه رو تخته کرد
یعنی براحتی این برنامه 30 گیگ حجم ترافیک ما رو خورده و هر روز هم یه ارور

البته من فکر میکنم شاید فایل خراب شده باشه و علتش هم به نظر من شاید این باشه که زمان انتقال فایل احتمالا استپ کرده باشیم و دوباره پلی کرده باشیم که نین مشکلی ایجاد شده
چون در فایلهای دیگر که بطور یکباره فایل رو انتقال دادم چنین مشکلی نبوده

به قول دوستمون امشب چند مگی رو از اینترنت بزارم برای دانلود شاید فرجی شد

یه نکته دیگه که پیش میاد
با این ارورهای مختلف این برنامه پس تکلیف دوستانی که بازیهای بالای 30 گیگ رو دانلود میکنن یا دیتای بایهای مختلف رو میخرن چیه؟
بر فرض یکی 40 گیگ دانلود کرد و یا دیتای بازی 50 گیگی رو خرید چطور باید این فایلها رو انتقال بده اونم در چنین شرایطی ؟
ایا اونجا هم احتمال بروز چنین مشکلاتی هست؟یا برنامه خاصی براش هست؟

خب بلاخره پس از جستجوهای متعدد کاشف بعمل اومد یکی از فایلها خرابه دوستمم گفت یکیشو موقع ریختن ارور داده ولی من try again زدم الان سوال اینجاست همون فایل رو دوباره بریزم درست میشه یا نه؟اخه دوستم موقع انتقال فایل با ارور روبرو شده try again زده که ادامه شو بریزه که همچین گلی به آب داده اخه این فایل بازیو من سفارش دادم متاسفانه dvd رامم خرابه دادم دوستم بریزه روی فلش که اینجوری شده8-|

سلام دوستان .

یک مشکلی با این برنامه دارم موقعی که میزارم اپدیت GTAV بیاد
تو برنامه بجای یدونه از این کادرا که توش لینک داره 3 یا 4 تا میاد که 3 یا 2 تاشون 12 مگ هستن و یکیشون هم 4 گیگ که اسمشو از 0 به 1 تغییر میدی یه فایل
2.32 گیگی هم اضافه میشه . اما خوب 2.32 + 4 = 6.32 درحالی که اپدیت 6.7 گیگ هست ؟ چکار کنم ؟ این 300 مگ کجاش ؟

سلام دوستان .

یک مشکلی با این برنامه دارم موقعی که میزارم اپدیت GTAV بیاد
تو برنامه بجای یدونه از این کادرا که توش لینک داره 3 یا 4 تا میاد که 3 یا 2 تاشون 12 مگ هستن و یکیشون هم 4 گیگ که اسمشو از 0 به 1 تغییر میدی یه فایل
2.32 گیگی هم اضافه میشه . اما خوب 2.32 + 4 = 6.32 درحالی که اپدیت 6.7 گیگ هست ؟ چکار کنم ؟ این 300 مگ کجاش ؟
سلام حجم اپدیتا گاها تو کامپیوتر با کنسول متفاوته موقع انتقال درست میشه حجمش (بخاطر سیستم فشرده سازی متفاوت)

سلام
من دارم بازی بتمن رو انتقال میدم pc و ps4 جفت با lan وصلن به مودم فقط 2تا مشکل دارم:
1)حجم واقعی بازی 45gb ولی موقع ریختن 16gb نشون میده
2) اول سرعت بالا یعنی 100mb رو سریع میریزه(چند ثانیه ای) بعد هی سرعت کم میشه تا انگار به سرعت اینترنت میرسه(خیلی کم 130kb/s) حتی روش ps4 به کارت شبکه مستقیمم چک کردم همین مشکل هست؟!؟

سلام
من دارم بازی بتمن رو انتقال میدم pc و ps4 جفت با lan وصلن به مودم فقط 2تا مشکل دارم:
1)حجم واقعی بازی 45gb ولی موقع ریختن 16gb نشون میده
2) اول سرعت بالا یعنی 100mb رو سریع میریزه(چند ثانیه ای) بعد هی سرعت کم میشه تا انگار به سرعت اینترنت میرسه(خیلی کم 130kb/s) حتی روش ps4 به کارت شبکه مستقیمم چک کردم همین مشکل هست؟!؟

مورد اول اینکه وقتی اون 16 گیگ نصب بشه می تونید بازی کنید برای همین ، بقیش موقع 16 نصب بشه میاد برای دانلود
دوتا چراغ روی مودم که به کامپیونر یا ps4 وصل رو نگاه کنید باید چراغ هاشون چشمک بزنه در حال انتقال فایل هست اگر یک کدومشون چشمک نمی زد بدون یک جای کارتون اشکال داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or