دانلود و نصب بازی و آپدیت های PS4 با استفاده از نرم افزار PSX DOWNLOAD HELPER

ممنون دوست عزیز
فروشگاه آنلاینی هست که پلاس ژاپن داشته باشه ؟ یا باید از مغازه بگیرم ؟
چقد طول میکشه این بازی تموم شه ؟
درس دارم فک نکنم بتونم تمومش کنم

من تات حالا نشنيدم جايي پلاس ژاپن بفروشن !
باز هم حدود 40 گيگ ميشه ! زياد مهم نيست چونكه چيز خاصي واقعا" نداره بعدا" يه چند روز كرايه اش بكني برات به صرفه تره
حدود 7-8 ساعت طول ميكشه البته بستگي به بازي كردنت هم داره

من تات حالا نشنيدم جايي پلاس ژاپن بفروشن !
باز هم حدود 40 گيگ ميشه ! زياد مهم نيست چونكه چيز خاصي واقعا" نداره بعدا" يه چند روز كرايه اش بكني برات به صرفه تره
حدود 7-8 ساعت طول ميكشه البته بستگي به بازي كردنت هم داره

راستش خودمم نشنیدم :d ولی گفتم بیام اینجا بگم شاید کسی سراغ داشت
40 گیگ کمه ؟ :|
از همون اولش مشخص شد قشنگ نیس ولی فعلا بازی دیگه ای ندارم برم سراغش فردا بازی میکنم (البته فردا از مدرسه خراب شده برگشتم ) تموم شد که تموم شد تموم نشد که به درک !! :dیا پلاس ژاپن گیر میارم یا میرم کرایه میکنم

من دو تا بازی زیر 4 گیگ رو راحت از این روش ریختم و مشکلی نبود، ولی فایل اول Infamous: First Light رو نمیتونم بریزم. برنامه و PS4 رو بهم وصل میکنم و میزنم روی دانلود، اون جای خالی توی برنامه باز میشه و فایل رو وارد میکنم و خیلی سریع و قشنگ هم تا حدود 10 مگ میره. ولی بعدش یه دفعه خط دانلود قطع میشه و داخل برنامه 2،3 تا بخش جدید باز میشه که همه ـشون عین بخش اول با همون لینک هستن. بعد دوباره وصل میشه و حجم بازی از 9 گیگ تبدیل میشه به 6 گیگ! بعدش با سرعت بالا تا 19.2 مگ میره و سر این قسمت منهدم میشه! یعنی ارتباط با برنامه قطع میشه و دیگه با سرعت مورچه ای دانلود میکنه. چند بار هم ریست و ... کردم و هر دفعه عین همین اتفاق می افته و حجمش به 6 گیگ تبدیل میشه و تا 19.2 مگ هم بیشتر نمیره. کسی راه حلی داره؟!
[MENTION=58997]AMIR DRAKE[/MENTION]
دستت درد نکنه! :دی برم ببینم چی میشه. :دی

آخرین ویرایش:
من دو تا بازی زیر 4 گیگ رو راحت از این روش ریختم و مشکلی نبود، ولی فایل اول Infamous: First Light رو نمیتونم بریزم. برنامه و PS4 رو بهم وصل میکنم و میزنم روی دانلود، اون جای خالی توی برنامه باز میشه و فایل رو وارد میکنم و خیلی سریع و قشنگ هم تا حدود 10 مگ میره. ولی بعدش یه دفعه خط دانلود قطع میشه و داخل برنامه 2،3 تا بخش جدید باز میشه که همه ـشون عین بخش اول با همون لینک هستن. بعد دوباره وصل میشه و حجم بازی از 9 گیگ تبدیل میشه به 6 گیگ! بعدش با سرعت بالا تا 19.2 مگ میره و سر این قسمت منهدم میشه! یعنی ارتباط با برنامه قطع میشه و دیگه با سرعت مورچه ای دانلود میکنه. چند بار هم ریست و ... کردم و هر دفعه عین همین اتفاق می افته و حجمش به 6 گیگ تبدیل میشه و تا 19.2 مگ هم بیشتر نمیره. کسی راه حلی داره؟!

سلام داداش. منم دقیقا مشکل شما را داشتم. ولی با این روش مشکلم حل شد.

حجم بازی که 6 گیگ یکدفعه میشه اصلا مهم نیست چون وقتی 6 گیگ کامل بشه بقیه ادامه دانلود را وقتی بری تو بازی انجام میده.

اما برای ریختن این بازی برخلاف بازی‌های دیگه قلق خاصی داره. معمولا برای ریختن بازی‌های دیگه پارت اول که تموم میشه خود برنامه پیغام میده که باید پارت بعدی یا همون 2 را جایگزین کنی. ولی برای فرست لایت روشش متفاوت هست. برای این بازی همه پارت‌ها که 3 تا در مجموع میشه را باید با هم به صورت یکجا تو برنامه وارد کنی.

اون دو سه تا بخش جدیدی که گفتی همشون عین بخش اول هستن نه اینطور نیست و یکم متفاوته و اگه روشون موستو ببری یکیش لینک پارت دوم را میخواد و یکی دیگش لینک پارت سوم و یکی دیگش هم برای لینک آپدیت بازی هست که 20 مگابایته.

برای فرست لایت معمولا تا 10 یا 20 مگابایت که جلو میره، بعدش تو برنامه دوباره یه لینک دیگه هم باز میشه که میگه پارت دوم را هم وارد کن و بعدش تا چند گیگ که جلو بره، دوباره یه لینک دیگه هم باز میشه که پارت سوم را میخواد و باید پارت سوم را هم وارد کنی تا بازی با سرعت خیلی بالا ریخته بشه. این کار را انجام بدی مشکلت حل میشه

وقتی هم 6 گیگش کامل شد، بازی را اجرا کن و بعدش بقیه حجم بازی دوباره با سرعت بالا دانلود میشه. برای این که وقتی تو بازی هستی بفهمی بازی داره با سرعت بالا دانلود میشه یا نه؟، دکمه وسط دسته را فشار بده و بعدش برو تو قسمت سیتینگ و بعدش برو تو قسمتی که مقدار فضای هاردتو زده و فرست لایت را پیدا کن و بعد تو قسمت اینفورمیشن بازی نشون میده که بازی ادامه حجمش داره با چه سرعتی دانلود میشه

آخرین ویرایش:
سلام داداش. منم دقیقا مشکل شما را داشتم. ولی با این روش مشکلم حل شد.

حجم بازی که 6 گیگ یکدفعه میشه اصلا مهم نیست چون وقتی 6 گیگ کامل بشه بقیه ادامه دانلود را وقتی بری تو بازی انجام میده.

اما برای ریختن این بازی برخلاف بازی‌های دیگه قلق خاصی داره. معمولا برای ریختن بازی‌های دیگه پارت اول که تموم میشه خود برنامه پیغام میده که باید پارت بعدی یا همون 2 را جایگزین کنی. ولی برای فرست لایت روشش متفاوت هست. برای این بازی همه پارت‌ها که 3 تا در مجموع میشه را باید با هم به صورت یکجا تو برنامه وارد کنی.

اون دو سه تا بخش جدیدی که گفتی همشون عین بخش اول هستن نه اینطور نیست و یکم متفاوته و اگه روشون موستو ببری یکیش لینک پارت دوم را میخواد و یکی دیگش لینک پارت سوم و یکی دیگش هم برای لینک آپدیت بازی هست که 20 مگابایته.

برای فرست لایت معمولا تا 10 یا 20 مگابایت که جلو میره، بعدش تو برنامه دوباره یه لینک دیگه هم باز میشه که میگه پارت دوم را هم وارد کن و بعدش تا چند گیگ که جلو بره، دوباره یه لینک دیگه هم باز میشه که پارت سوم را میخواد و باید پارت سوم را هم وارد کنی تا بازی با سرعت خیلی بالا ریخته بشه. این کار را انجام بدی مشکلت حل میشه

وقتی هم 6 گیگش کامل شد، بازی را اجرا کن و بعدش بقیه حجم بازی دوباره با سرعت بالا دانلود میشه. برای این که وقتی تو بازی هستی بفهمی بازی داره با سرعت بالا دانلود میشه یا نه؟، دکمه وسط دسته را فشار بده و بعدش برو تو قسمت سیتینگ و بعدش برو تو قسمتی که مقدار فضای هاردتو زده و فرست لایت را پیدا کن و بعد تو قسمت اینفورمیشن بازی نشون میده که بازی ادامه حجمش داره با چه سرعتی دانلود میشه
نه بابا نشد این روش من انجامیدم نشد مجبور شدم با خود کنسول دانلود کنم.

نه بابا نشد این روش من انجامیدم نشد مجبور شدم با خود کنسول دانلود کنم.

نه دقیقا برای خودم شد. چون این بازی بر خلاف بازی‌های دیگه که معمولا که وقتی 4 گیگ اول تموم میشه میگه 4 گیگ دوم را تو برنامه وارد کن فرق داره

برای این بازی 4 گیگ اول به 20 مگابایت برسه میگه 4 گیگ دوم و در ادامه سوم را هم وارد کن. خودش برای 4 گیگ دومی یه لینک دیگه هم تو برنامه باز میکنه.

یعنی همزمان هم باید 4 گیگ اول تو برنامه باشه هم 4 گیگ دوم و در ادامه پارت سوم بازی

من اتفاقا همین دو سه روز پیش بازیشو با همین روش ریختم.

سلام.
یه سوالی برام پیش اومده ...
من الان تازه این نرم افزار رو راه انداختم و رفتم تو استور بازی رو اد کردم (دوباره پاوزش کردم) و تو نرم افزار نشونش داد ، حالا لینک ها رو زدم تو idm
حالا من نرم افزار رو بستم دوباره باز کردم لیستش خالی شده بود ، باید چکار کرد تا دوباره بازی بیاد تو لیستش؟
چون من مثلاً بازی رو امشب دانلود میکنم فردا به اون لیست برای انتقال فایل احتیاج دارم تا بتونم روی گزینه (Select the local file or drag-and-drop here to enabled the local acceleration) کلیک کنم.
بر فرض اینم درست بشه ، چجوری پارت 2 رو انتقال بدم؟
چون تو لیست فقط پارت 1 رو میاره.
ممنون.

سلام دوستان....ببخشید یه سوال در رابطه با همین برنامه ی PSX داستم.....نمیدونم که اتصالات باید چه جوری باشند.....یعنی ما باید لپ تاپ رو از طریق لن به مودم و کنسول رو از طریق وای فای به مودم وصل کنیم؟؟؟؟؟؟خواهشا کمک کنید....چون برای سرویس کاهش پینگ هم میخوام ولی نمیدونم این اتصالات باید از چه طریق باشه.....

اقا من کلا گیج شدم منو راهنمایی کنید الان بنده یه بازی چهل هشت گیگ دانلود کنم کنم از سایت توپ دو
دانلود چطوری باید بریزمش تو پی اس تری که جواب بده

سلام دوستان .
من قبلا بازی درایو کلاب رو با سیدیش رفتم و الآن بازی رو فروختم ! اگه الآن نسخه دیجیتالیش رو بخرم تکلیف سیو بازی چی میشه ؟!

سلام دوستان .
من قبلا بازی درایو کلاب رو با سیدیش رفتم و الآن بازی رو فروختم ! اگه الآن نسخه دیجیتالیش رو بخرم تکلیف سیو بازی چی میشه ؟!
اگه پلاس باشی اتوماتیک سیو ها تو کلود خود سونی سیو میشه
اگه نیستی اگه از تو سیستم استورج پاکش نکرده باشی مشکلی نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or