دانلود و نصب بازی و آپدیت های PS4 با استفاده از نرم افزار PSX DOWNLOAD HELPER

شما کجاش رو نفهمیدی من بگم

من هم روش اول رو اومدم امتحان کنم که خب مودم من 2تا لن نداره روش دوم هم که انتهای PDF هست انجام دادم ولی نمیشه اصلا PS4 به psn وصل نمیشه

من الان یه مودم وای فای تک پورت دارم لپتاپ هم هست قدم به قدم میگی من چیکار کنم ؟ مثلا الان لن به دستگاه وصل باشه یا لپتاپ همه رو به ترتیب بگی ممنون میشم

من هم روش اول رو اومدم امتحان کنم که خب مودم من 2تا لن نداره روش دوم هم که انتهای PDF هست انجام دادم ولی نمیشه اصلا PS4 به psn وصل نمیشه

من الان یه مودم وای فای تک پورت دارم لپتاپ هم هست قدم به قدم میگی من چیکار کنم ؟ مثلا الان لن به دستگاه وصل باشه یا لپتاپ همه رو به ترتیب بگی ممنون میشم
شما با وای فای امتحان کن

بچه های فنی کسی میتونه کمک کنه ؟؟؟

سلام
من شاید بتونم کمکتون کنم البته خودم ps4 ندارم ولی تو pc واردم
ببین نرم افزاری که باهاش بازی رو انتقال میدی به صورت Run Az Admin اجرا کن بعدشم بگو چه کارایی کردی تا کمکت کنم درباره روش کار هم یه توضیح بده بهم چطوریه

ممنون عزیز
فرقی نمیکنه معمولی اجرا کنم یا به صورت
Run As Admin
همیشه بعد از اجرای برنامه صفحه ابی میاد و ری استارت میشه

آنتی ویروس یا چیزی با این نرم افزار تداخل داره ، همه رو کامل غیر فعال کن و اگر دیدی باز هم نشد ، با compatibility mode اجراش کن .
ویرایش : ببین صفحه آبی چه اخطاری با چه کدی می ده ، تو گوگل سرچ کن همون اخطار رو و ببین راحل چیه . به احتمال زیاد ، تداخل با نرم افزاری مثل آنتی ویروس یا ... هست.

آخرین ویرایش:
ممنون دوستان
از ورژن قدیمی تر استفاده کردم درست شد
------------------
باز هم دوباره همون مشکل
صفحه ابی و ری استارت
یکی کمک کنه

آخرین ویرایش:
سلام

من اینترنت adsl ندارم با اینترنت سیمکارت میام .مودم وای فای هم دارم ولی اینترنت نداره چطوری میتونم از این روش برای ریختن بازی در ps4 با pc استفاده کنم ؟

سلام

من اینترنت adsl ندارم با اینترنت سیمکارت میام .مودم وای فای هم دارم ولی اینترنت نداره چطوری میتونم از این روش برای ریختن بازی در ps4 با pc استفاده کنم ؟
شما برو تو ستینگ موبایلت personal hotspot رو فعال کن موبایل میشه مثل یه مودم
حالا بقیش رو مثل اموزش برو

سلام من تو اكانتم the last of us رو دارم،ديتاش رو هم تو كامپيوتر دارم،
چجوري ميتونم بازي رو به پسرداييم بدم كه جفتمون همزمان بتونيم انلاين بازي كنيم

سلام من تو اكانتم the last of us رو دارم،ديتاش رو هم تو كامپيوتر دارم،
چجوري ميتونم بازي رو به پسرداييم بدم كه جفتمون همزمان بتونيم انلاين بازي كنيم

خب پسر داییت اکانت رو تو کنسول وارد کنه بعد با این روش بازیو از پی سی انتقال بده

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or