راستش یک مقدار که ور رفتم نشد ، هر کار میکنم میگه Cannot Downloadشما فقط داخل كنسول ببين با چه سرعتي داره انتقال پيدا مي كنه
اگر بالاي 2-3 مگ بود اره داره انتقال پيدا مي كنه
از تو history xml همش را پاک کن.برنامه را ببند دوباره باز کن.برنامه این ارور رو بهم میده
تو کنسول هم به نت وصل نمیشه
راستش یک مقدار که ور رفتم نشد ، هر کار میکنم میگه Cannot Download
فقط زمانی اینطوری میشه که ادرس Local رو قرار میدم یعنی جایی که بازی رو هارده از طریق Select مسیر میدم
جا داره یه تشکر اساسی از جناب bk_unforgiven داشته باشم بابت این تاپیک و راهنمایی عالی!
این کار رو برای The Swapper انجام دادم و خیلی شیک و قشنگ تموم شد. فقط یه سوال در مورد بازی های حجیم تر داشتم. مثلاً بازی ای که 9 گیگ هست، میشه فقط بخش اول (4 گیگ) رو از این طریق وارد کنسول کرد و ادامه ـش رو با خود کنسول بریم؟ یعنی اگه بخش اول رو بریزم، اون خط دانلود تا یه جایی میره و متوقف میشه و بقیه ـش رو میشه به روش معمولی ادامه داد دیگه؟ یا برعکس. مثلاً 4 گیگ با خود کنسول دانلود کنیم و بعدش فایل دوم (4 گیگ دوم) از بازی رو از طریق این برنامه بریزیم، مشکلی پیش نمیاد؟
دستت درد نکنه احمد، اینا رو میدونستم!همه ی پارت ها رو میتونی با PC بگیری فقط باید یکم لینک رو دستکاری کنی
اگه تا آخرین پارت هم بزاری کنسول دانلود کنه بازم لینک پارت اول رو بهت میده.
ببین این یه فرمول کلی برای همه لینک هاست . مثلاً این اولین پارت Rayman Legends ــه و کنسول اول آخر فقط این لینک رو بهت میده
http://gs2.ww.prod.dl.playstation.n...326a4d5098d0cabad15267627c1a949f936f0e77c2/f/EP0001-CUSA00031_00-RAYMANLEGENDS001_0.pkg?downloadId=000000b5&serverIpAddr=77.67.27.183&country=gb&downloadType=ob&q=e94527a026763915871fb377e45146887ecf84a8cb39f6fb591c111805650c6b
اون قسمتی که بُلد کردم مهمه. آخر این قسمت توی همه لینک ها همیشه یه عدد هست بصورت n_ :d پارت اول همیشه 0_ ـه
پارت اول0_ پارت دوم 1_ پارت سوم 2_ پارت چهارم 3_ و ...
بستگی به حجم بازی داره که به چند قسمت 4 گیگی تقسیم بشه. مثلاً Rayman حجمش 8.4 گیگه و 3 تا لینک باید بسازی.
پارت 0_ که کنسول بهت داده و 4 گیگه. لینک رو دستکاری میکنی و جای 0 عدد 1 رو میزاری و یدونه 4 گیگ دیگه بهت میده میشه 8 گیگ . برای پارت سوم جای 1 عدد 2 رو میزاری پارت 3 رو بهت میده که 400 مگه
هروقت دیدی یه پارت کمتر از 4 گیگه مطمئن باش اون آخرین پارته :d همه رو که دانلود کردی براحتی منتقل میکنه
دستت درد نکنه احمد، اینا رو میدونستم!
کلاً منظورم اینه که اگه شرایطی باشه که نتونم همه فایل ها رو با کامپیوتر دانلود کنم و بریزم توی کنسول، میشه به صورت ترکیبی () کار کرد؟! یعنی مثلاً برای یه بازی 7 گیگی، 4 گیگ اول رو از طریق برنامه بریزم و بعدش خط دانلود تا نصفه بره و 3 گیگ بعدی رو از توی خود PS4 ادامه بدم.
من Kill zone shadow fall رو دانلود کردم و انتقال دادم بعد 2 روز از پلاس ژاپنم مونده (بازی برای استور ژاپنه) میشه کاری کرد که یه اکانت پلاس دیگه بسازم و 14 روز رایگان بگیرم و این بازی رو تموم کنم ؟
ممنون دوست عزیزبدو بدو تمومش كن چون ديگه اخرين بازه زماني ايي كه KZ:ShF رو داري
ديگه از روي پلاس ژاپن برش داشتن
مگر بري پلاس ژاپن بخري پلاس اكانت رو تمديد كني