دانلود و نصب بازی و آپدیت های PS4 با استفاده از نرم افزار PSX DOWNLOAD HELPER

خوندم اخوی ، شما دقت کن به پاسخ بنده

1.من یک مودم وای فای دارم
2.دانلود هم یکی دیگه برام انجام داده
3.الان فایل ها رو درایو لپتاپم تو D:\HJJJFF
4.PSX Download Helper هم از Administrator اجراش کردم

اما نمیدونم چطوری فایل دانلود شده رو انتقال بدم به کنسول

سلام دوستان، شرمنده اگه سوال تکراری یا نباید اینجا مطرح میکردم ولی لطفا کمک کنید، من تازه دستگاه رو با چنتا بازی شیرینگی از تهران گرفتم و شهرستان هستم، فروشنده میگه باید هر وقت بازی جدید خواستی باید دستگاه رو بفرستی تهران واست بریزم، می خواستم بدونم راهی هست که نیازی به فرستادن دستگاه نباشه و بتونم خودم بازی رو دانلود کنم ؟ از اونجایی که واسه هربازی یه اکانت رو دستگاه ریخته شده، به نظر شما دلیل اینکه فروشنده میگه باید دستگاه رو بفرستی این نیست که نمی خواد یوزر نیم و پسوورد اکانت رو بهم بده ؟

مهمتر از این ها، وقتی که چنتا بازی دیگه بریزم و هاردم پر بشه باید چکار کنم ؟ میشه بازی ها رو روی هارد اکسترنال یا اینترنال PC ریخت و موقع نیاز دوباره به دستگاه انتقال داد ؟ میدونم ساوال مفصلی خیلی ممنون میشم جواب بدید، بازم تشکر

شما بازي رو توي دانلود ليست ات داري اصلا" ؟ توي library PS4 ?
Library ps4 دقیقا منظورتون کجاست ؟ ببینید من PSX Download Helper رو اجرا میکنم تنظیمات Proxy هم انجام دادم

لینک های دانلود تو نرم افزار نمایان میشن ، بدش الان من میخوام فایل هایی که دانلود کردم رو به PS4 انتقال بدم ( افلاین )

یکم کمک کنید کامل توضیح بدید من مبتدی هستم
19333142156609119633_Snapshot_2015-01-17_232102.png

آخرین ویرایش:
بعد من اگر بگم دقيق راهنماي استفاده رو نمي خونيد و اجرا نمي كنيد بعضي از دوستان دلخور ميشن

اونجايي كه نوشته select رو بزن بعد يه صفحه باز ميشه و شما directory يا فايل و محلي رو كه توش فايل هاي بازي رو ريختي انتخاب كن و بعد باز دوباره اقدام كن به ريختن بازي و همون كاري رو بكن كه ازش لينك مي گيري

بعد من اگر بگم دقيق راهنماي استفاده رو نمي خونيد و اجرا نمي كنيد بعضي از دوستان دلخور ميشن

اونجايي كه نوشته select رو بزن بعد يه صفحه باز ميشه و شما directory يا فايل و محلي رو كه توش فايل هاي بازي رو ريختي انتخاب كن و بعد باز دوباره اقدام كن به ريختن بازي و همون كاري رو بكن كه ازش لينك مي گيري
ممنون اخوی Select رو زدم و مسیر بازی رو هم تایین کردم
وباره اقدام كن به ريختن بازي و همون كاري رو بكن كه ازش لينك مي گيري
منظورت رو متوجه نمیشم ، لازم به ذکر هست که من کاملا مطالعه کردم از اونجایی که در این مسائل مبتدی هستم به مشکل بر میخورم

شما ديگه كارت حله
اگر بازم ديدي لينك گرفتي اما اون ادرس بغل SELECT خالي بود دوباره همون كاري رو كه گفتم انجام بده و فايل بعدي رو وارد كن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or