خوب دوست عزیز اگه فایل pdf رو می خوندید متوجه میشدیدالان یک هفته است من دارم میپرسم دوستان من لینک هارو دانلود کردم چطوری حالا باید انتقال بدم به کنسول ؟
یکی هم چواب مارو بده لطفا !
http://forum.bazicenter.com/thread89356/page44/#post3540742دوستان من هر کاری می کنم نمی تونم gta رو کپی کنم.در 18.41 % گیر میکنه دیگه کپی نمیشه.برای همه اینجوری هست؟راه حلی نداره؟
Library ps4 دقیقا منظورتون کجاست ؟ ببینید من PSX Download Helper رو اجرا میکنم تنظیمات Proxy هم انجام دادمشما بازي رو توي دانلود ليست ات داري اصلا" ؟ توي library PS4 ?
ممنون اخوی Select رو زدم و مسیر بازی رو هم تایین کردمبعد من اگر بگم دقيق راهنماي استفاده رو نمي خونيد و اجرا نمي كنيد بعضي از دوستان دلخور ميشن
اونجايي كه نوشته select رو بزن بعد يه صفحه باز ميشه و شما directory يا فايل و محلي رو كه توش فايل هاي بازي رو ريختي انتخاب كن و بعد باز دوباره اقدام كن به ريختن بازي و همون كاري رو بكن كه ازش لينك مي گيري
منظورت رو متوجه نمیشم ، لازم به ذکر هست که من کاملا مطالعه کردم از اونجایی که در این مسائل مبتدی هستم به مشکل بر میخورموباره اقدام كن به ريختن بازي و همون كاري رو بكن كه ازش لينك مي گيري