دانلود و نصب بازی و آپدیت های PS4 با استفاده از نرم افزار PSX DOWNLOAD HELPER

تا اونجایی که من میدونم به اینصورته داداش ، اگه جایشو اشتباه میگم لطفا اصلاحش کنید

شما اول با دستگاه پسر داییت ، New User(علامت + داره) کلیک میکنه و اکانت جدید میسازی و بعدش میرسی به جایی که Email و Password پروفایلی که روش TLOU هست رو وارد میکنید و بعدش Active رو میزنی (بهتره روی دستگاه خودت این اکانت به عنوان Primary نباشه)

حالا از داخل Library دستگاه میری بازی TLOU رو میزاری واسه دانلود ، همین که آماده دانلود شد اونو متوقف کن

بعدش وارد Setting/PSN شو و این اکانت رو به عنوان اکانت Primary انتخاب کن و بعدش Restor Lisence رو هم بزن که هر چیزی روی اکانتت هست اونم بتونه بازی کنه

حالا دوستت با اکانت خودش وارد میشه و از قسمت Notifigation بازیو دانلود میکنه (از PC به دستگاه انتقال بده)

اینطوری راحت میتونید بازی کنید

اساتید جایی اشتباه گفام حتما بگید اصلاح کنم :)

سلام من تو اكانتم the last of us رو دارم،ديتاش رو هم تو كامپيوتر دارم،
چجوري ميتونم بازي رو به پسرداييم بدم كه جفتمون همزمان بتونيم انلاين بازي كنيم

شما باید اکانت رو از رو کنسولت دی اکتیو کنی و بدی به پسر داییت.اون باید وارد اکانت شما بشه و بازی رو با این روش انتقال بده بعد اکانت شما رو اکتیو کنه و بره با اکانت خودش بازی کنه و نیازی به ساین اوت کردن یا پاک کردن نیست.شما هم باید رو اکانت که لست هست بازی کنید و فقط باید حدود ده ثانیه انلاین بشید تا لایسنس چک بشه و بعد هم انلاین و هم افلاین میتونید بازی کنید.

سلام دوستان من الان کنسولم ریجن 2ه می تونم دیتای فیفا ریجن 1و با این روش بریزم بازی کنم؟!؟ بازییم که می خوام با این روش بگیرم ریجن 1ه
ممنون می شم جواب بدین

سلام دوستان من الان کنسولم ریجن 2ه می تونم دیتای فیفا ریجن 1و با این روش بریزم بازی کنم؟!؟ بازییم که می خوام با این روش بگیرم ریجن 1ه
ممنون می شم جواب بدین
ربطی به رجین کنسولت نداره! مثلا تو بازی رو روی اکانت رجین یک میخری باید دیتای رجین رو دانلود کنی و بریزی.

ربطی به رجین کنسولت نداره! مثلا تو بازی رو روی اکانت رجین یک میخری باید دیتای رجین رو دانلود کنی و بریزی.
آها یعنی اگه من بازیو ریجن 1 خریدم باید دیتای ریجن 1و بریزم اگه بازیم ریجن 2 بود باید ریجن 2 دیتام باشه فرقیم نداره ریجن کنسول چیه فقط همین مسئلس دیگه؟!؟1 درست متوجه شدم؟!
و این که یه سوال دیگه اگه با یکی دیگه شیر کنم بازیو بدون مشکل جفتمون می تونیم آنلاین و آفلاین بازی کنیم دیگه؟!؟! آنلاین با همدیگه چطور؟!؟
شرمنده آ من ازین هیچی سر در نمی آرم

آها یعنی اگه من بازیو ریجن 1 خریدم باید دیتای ریجن 1و بریزم اگه بازیم ریجن 2 بود باید ریجن 2 دیتام باشه فرقیم نداره ریجن کنسول چیه فقط همین مسئلس دیگه؟!؟1 درست متوجه شدم؟!
و این که یه سوال دیگه اگه با یکی دیگه شیر کنم بازیو بدون مشکل جفتمون می تونیم آنلاین و آفلاین بازی کنیم دیگه؟!؟! آنلاین با همدیگه چطور؟!؟
شرمنده آ من ازین هیچی سر در نمی آرم
اره.
در صورتی که بازی روی اکانت شما خریداری بشه و بدید دوستتون اکتیو کنند شما باید هر بار که کنسول رو روشن می کنید برای 10 دقیقه برای چک لایسنس به اینترنت متصل بشید. در صورتی که وصل نشید روی بازی دیجتالی یک قفل میاد و غیر قابل اجرا میشه تا زمانی که به اینترنت متصل بشید. جفتتون میتونید به راحتی آفلاین و آنلاین بازی کنید.

اره.
در صورتی که بازی روی اکانت شما خریداری بشه و بدید دوستتون اکتیو کنند شما باید هر بار که کنسول رو روشن می کنید برای 10 دقیقه برای چک لایسنس به اینترنت متصل بشید. در صورتی که وصل نشید روی بازی دیجتالی یک قفل میاد و غیر قابل اجرا میشه تا زمانی که به اینترنت متصل بشید. جفتتون میتونید به راحتی آفلاین و آنلاین بازی کنید.

دوست عزیز حدود بیست ثانیه برای چک کردن لایسنس نه دیقه.
:))))

دوستان من ظهر یه بازی انتقال دادم خیلی راحت منتقل شد ...الان اومدم با همون ای پی که ظهر رفتم برم این میاد....مشکل کجاس؟

از اون پایین (مثلث پایین که لیست برنامه ها هست) یک بار ببند دوباره باز کن درست میشه

اگه نشد پاک کن برنامه باز اجرا کن درست میشه :)

سرعت انتقال از طریق وایرلس تقریبا باید پقدر باشه؟؟

من الا دارم انتقال میدم ولی انگار سرعتش زیاد فرقی با دانلود نداره ، میترسم الان به جا انتقال از هاردم ، دانلود کنه :|

از کجا بهمم اینو که دانلود میکنه یا داره انتقال میده؟

اون Enable که زیر Select هست واسه چیه؟

آخرین ویرایش:
از اون پایین (مثلث پایین که لیست برنامه ها هست) یک بار ببند دوباره باز کن درست میشه

اگه نشد پاک کن برنامه باز اجرا کن درست میشه :)

سرعت انتقال از طریق وایرلس تقریبا باید پقدر باشه؟؟

من الا دارم انتقال میدم ولی انگار سرعتش زیاد فرقی با دانلود نداره ، میترسم الان به جا انتقال از هاردم ، دانلود کنه :|

از کجا بهمم اینو که دانلود میکنه یا داره انتقال میده؟

اون Enable که زیر Select هست واسه چیه؟
کابل تلفن رو بکن اگه ادامه داد هیچ حجمی نمیبره
با لن امتحان کن خیلی بهتر میشه
اگه از وای فای میخوای استفاده کنی کامپیوتر و کنسول رو ببر نزدیک مودم بهتر میشه

کابل تلفن رو بکن اگه ادامه داد هیچ حجمی نمیبره
با لن امتحان کن خیلی بهتر میشه
اگه از وای فای میخوای استفاده کنی کامپیوتر و کنسول رو ببر نزدیک مودم بهتر میشه

ممنون

الان یه فایل (نقشه بازی TLOU) رو به همین طریق خواستم انتقال بدم ، الان حدود 50درصدش رفته متوقفش کردم ، دیگه وقتی ادامه دانلود رو میزنم روی PSX لینکش نمیاد :| دیگه کاریش نمیشه کرد؟

ویرایش : مشکل حل شد

Enable رو زده بودم رفته بود روی تبِ offline :|

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or