amirhossein853
کاربر سایت
خب پسر داییت اکانت رو تو کنسول وارد کنه بعد با این روش بازیو از پی سی انتقال بده
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
بخوايم با هم انلاين بازي كنيم مشكلي نداره؟
خطر بن شدن چي؟
خب پسر داییت اکانت رو تو کنسول وارد کنه بعد با این روش بازیو از پی سی انتقال بده
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
بخوايم با هم انلاين بازي كنيم مشكلي نداره؟
خطر بن شدن چي؟
سلام من تو اكانتم the last of us رو دارم،ديتاش رو هم تو كامپيوتر دارم،
چجوري ميتونم بازي رو به پسرداييم بدم كه جفتمون همزمان بتونيم انلاين بازي كنيم
ربطی به رجین کنسولت نداره! مثلا تو بازی رو روی اکانت رجین یک میخری باید دیتای رجین رو دانلود کنی و بریزی.سلام دوستان من الان کنسولم ریجن 2ه می تونم دیتای فیفا ریجن 1و با این روش بریزم بازی کنم؟!؟ بازییم که می خوام با این روش بگیرم ریجن 1ه
ممنون می شم جواب بدین
آها یعنی اگه من بازیو ریجن 1 خریدم باید دیتای ریجن 1و بریزم اگه بازیم ریجن 2 بود باید ریجن 2 دیتام باشه فرقیم نداره ریجن کنسول چیه فقط همین مسئلس دیگه؟!؟1 درست متوجه شدم؟!ربطی به رجین کنسولت نداره! مثلا تو بازی رو روی اکانت رجین یک میخری باید دیتای رجین رو دانلود کنی و بریزی.
اره.آها یعنی اگه من بازیو ریجن 1 خریدم باید دیتای ریجن 1و بریزم اگه بازیم ریجن 2 بود باید ریجن 2 دیتام باشه فرقیم نداره ریجن کنسول چیه فقط همین مسئلس دیگه؟!؟1 درست متوجه شدم؟!
و این که یه سوال دیگه اگه با یکی دیگه شیر کنم بازیو بدون مشکل جفتمون می تونیم آنلاین و آفلاین بازی کنیم دیگه؟!؟! آنلاین با همدیگه چطور؟!؟
شرمنده آ من ازین هیچی سر در نمی آرم
اره.
در صورتی که بازی روی اکانت شما خریداری بشه و بدید دوستتون اکتیو کنند شما باید هر بار که کنسول رو روشن می کنید برای 10 دقیقه برای چک لایسنس به اینترنت متصل بشید. در صورتی که وصل نشید روی بازی دیجتالی یک قفل میاد و غیر قابل اجرا میشه تا زمانی که به اینترنت متصل بشید. جفتتون میتونید به راحتی آفلاین و آنلاین بازی کنید.
دوستان هرکی این مشکل رو داره تست نگیره.سلام ببخشید من همه چیزو درست تنظیم میکنم ولی nat type , failed میشه چیکار باید کنم ؟
کابل تلفن رو بکن اگه ادامه داد هیچ حجمی نمیبرهاز اون پایین (مثلث پایین که لیست برنامه ها هست) یک بار ببند دوباره باز کن درست میشه
اگه نشد پاک کن برنامه باز اجرا کن درست میشه
سرعت انتقال از طریق وایرلس تقریبا باید پقدر باشه؟؟
من الا دارم انتقال میدم ولی انگار سرعتش زیاد فرقی با دانلود نداره ، میترسم الان به جا انتقال از هاردم ، دانلود کنه
از کجا بهمم اینو که دانلود میکنه یا داره انتقال میده؟
اون Enable که زیر Select هست واسه چیه؟
کابل تلفن رو بکن اگه ادامه داد هیچ حجمی نمیبره
با لن امتحان کن خیلی بهتر میشه
اگه از وای فای میخوای استفاده کنی کامپیوتر و کنسول رو ببر نزدیک مودم بهتر میشه