دانلود و نصب بازی و آپدیت های PS4 با استفاده از نرم افزار PSX DOWNLOAD HELPER

سلام
من هر کاری میکنم با وای فای وصل نمیشه
با وای فای وصل میشم به ps4
با لن به pc
ولی تو قسمت اینترنت چک ارور میده
لطفا کمک کنید

ببین یک بار کنسول و مودمتو ریستارت کن درست میشه اگه نشد احتمال داره آی پی و پورت اشتباه میدی!!!

سلام عزیزان

چند تا سوال داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید

ببینید من راهنماییی استفاده از برنامه رو خوندم تقریبا فهمیدم

فقط چند تا سوال:
1 : من مودم 4 پورت دارم الان همینجوری که اتصال بینه کنسول و مودم هست و مودم با ps4 برقراره دست نزنم؟( الان با کابل لن مودم به ps4 و همینطور با یه کابل دیگه کامپیوتر به مودم وصله)

2 : اگه تنظیمات ps4 رو دستکاری کنم تکلیف اتصال اینترنتم چیمیشه ؟ ( وقتی ایپی که نرم افزار پیدا میکنه من تو ps4 وارد کنم اتصال اینترنتم قطع میشه؟)

4 : من الان دانلود رو زدم تو idm هم دقیقا همون ادرس اومد و دقیقا همون حجم تو استور رو داره دانلود میکنه . این قضیه پارت بندی چیه؟ من الان دارم یه فایل 3.5 گیگی میگیرم. بازم باید تقسیم بندی کنم؟ یه جا گفته بود تو اموزش که قبل از پسون فایل _pkg عدد صفر هست ولی این فایلی که من زدم دانلود صفر نداشت . این قضیه صفر برا فایل هایه حجم زیاده یا نه برا همه میاد این و برا همه فایل ها باید پارت بندی کنیم؟

آخرین ویرایش:
سلام دوستان ..... یه مشکلی داشتم ....
نرم افزار به جای اینکه آی پی لپتاپ رو بشناسه آی پی مودم رو میشناسه؟ چی کار کنم؟
کسی آموزش تصویری(فیلم) سراغ نداره؟

سلام عزیزان

چند تا سوال داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید

ببینید من راهنماییی استفاده از برنامه رو خوندم تقریبا فهمیدم

فقط چند تا سوال:
1 : من مودم 4 پورت دارم الان همینجوری که اتصال بینه کنسول و مودم هست و مودم با ps4 برقراره دست نزنم؟( الان با کابل لن مودم به ps4 و همینطور با یه کابل دیگه کامپیوتر به مودم وصله)

2 : اگه تنظیمات ps4 رو دستکاری کنم تکلیف اتصال اینترنتم چیمیشه ؟ ( وقتی ایپی که نرم افزار پیدا میکنه من تو ps4 وارد کنم اتصال اینترنتم قطع میشه؟)

4 : من الان دانلود رو زدم تو idm هم دقیقا همون ادرس اومد و دقیقا همون حجم تو استور رو داره دانلود میکنه . این قضیه پارت بندی چیه؟ من الان دارم یه فایل 3.5 گیگی میگیرم. بازم باید تقسیم بندی کنم؟ یه جا گفته بود تو اموزش که قبل از پسون فایل _pkg عدد صفر هست ولی این فایلی که من زدم دانلود صفر نداشت . این قضیه صفر برا فایل هایه حجم زیاده یا نه برا همه میاد این و برا همه فایل ها باید پارت بندی کنیم؟

1*ببین بزار با هموم لن به کامپیوتر متصل باشه و هم به کنسول....وقتی نرم افزار باز میکنی بهت آی پی و پورت میده اونو یادت باشه حالا بیا توی کنسول ستینگ قسمت اینترنت و برو تو قسمت که میخوای وصل کنی گزینه دوم اگه اشتباه نکنم...بعد یک جا داره Costoum اونو انتخاب کن و همه رو اولی بزن تا برسی به جای که زده Proxy اونجا برو وآی پی و پورت که داده نرم افزاره وارد کن و برو توقسمت TEST بعد همه چی باید Succsful بزنه...و....

2* ببین بازی که داری 3 گیگ خورده ایی دانلود میکنی مثلا متال گر حجم کلیش همینه و به 4گیگ نمیرسه پس توهمون 3 گیگ وخورده ایی حله و نباز نیست دستکاری کنیش ولی یادت باشه مثلا بازی GTA خوب مثلا تقریبی 40 گیگ حجم بازیشه وقتی شما با اون نرم افزار لینک مگیرید فقط پارت اول میده 0.pkg شما باید برای گرفتن 4 پارت دیگه تا برسه مثلا به 40 گیگ اون 0 رو یکی یکی ببرید بالا 1.2...9 تا جایی که مثلا پارت 10.pkg مثلا میشه 1گیگ این نشون میده که آخرین پارتشه...تو آپدیت بازی های بالای 4 گیگ هم به همین صورته

سلام دوستان ..... یه مشکلی داشتم ....
نرم افزار به جای اینکه آی پی لپتاپ رو بشناسه آی پی مودم رو میشناسه؟ چی کار کنم؟
کسی آموزش تصویری(فیلم) سراغ نداره؟

داداش یعنی چی؟ IP لپتاپت اگه درست متصل شده با کابل لن باید اون به راحتی بشناسه

این پست رو ببین شاید کمک کنه بت

http://forum.bazicenter.com/thread89356/page36/#post3488104

دوستان ps4 منم یکی دو روزه به psx وصل نمیشه به قسمت چک اینترنت که میرسه ارور میده
کد ارور هم اینه NW-31456-9
که میگه یکبار دستگاه و مودم رو ریست کن بعد درست میشه ولی نشد!!!!!

اولا تشکر می‌کنم از دوست عزیز که زحمت کشیدن و راهنمای دقیق رو نوشتن،

چند صفحه از تاپیک رو خوندم دیدم بعضی از دوستان سوال پرسیده بودن در مورد سرعت انتقال Data به PS4 شخصا هر سه حالت رو تست کردم گفتم اینجا بنویسم اگه کسی از دوستان مشکل داشت ببینه

البته بسته به نوع مودم و PC شما ممکنه سرعت فرق کنه

اگر PC به Wifi و PS4 هم به Wifi وصل باشه سرعت انتقال چیزی حدود 1.2 مگابایت در ثانیه می‌شه.
اگر PC به Wifi و PS4 به وسیله Lan به مودم وصل شده باشه سرعت حدود 3 مگابایت در ثانیه می‌شه.
اگه هم PC و هم PS4 رو با با کابل Lan به مودم وصل کنید سرعت انتقال حدود 12 مگابایت در ثانیه می‌شه.

پس ترجیحا سعی کنید هر دو سیستم رو با کابل لن وصل کنید که سرعت به شدد بالا میره !

سلام
من تو نصب بازی gta v مشکل دارم!!!
دقیقا تو قسمت 17.19 گیگ گیر میکنه چند بار هم تست کردم ولی همش دقیقا همونجا میمونه
اشکال از پارته؟؟؟ یا نع؟؟؟
با تشکر

سلام
من تو نصب بازی gta v مشکل دارم!!!
دقیقا تو قسمت 17.19 گیگ گیر میکنه چند بار هم تست کردم ولی همش دقیقا همونجا میمونه
اشکال از پارته؟؟؟ یا نع؟؟؟
با تشکر
شما وقتی به اونجا رسید بزنید تا یه مقداری رو با خود کنسول دان کنه و بعد ادامه بدید.
انشالله حل میشه.

سلام دوست عزیز و زحمت کش آقای bk_unforgiven. یک سوال اینکه آیا بازی اگر پولی باشه باید بخریم اول یا بازیهای پولی رو هم میشه مجانی دانلود کرد؟ و مهمتر از همه اینکه آیا میشه آنلاین بازی کرد بازیهایی که از این طریق دانلود میشن؟ و آیا بازیهایی که اورجینال خریدیم و با دیسک بازی میشن، وقتی از این روش استفاده کنیم، خراب نمیشن؟ و میشه آنلاین بازی کرد بازهم با اونا؟

سلام دوست عزیز و زحمت کش آقای bk_unforgiven. یک سوال اینکه آیا بازی اگر پولی باشه باید بخریم اول یا بازیهای پولی رو هم میشه مجانی دانلود کرد؟ و مهمتر از همه اینکه آیا میشه آنلاین بازی کرد بازیهایی که از این طریق دانلود میشن؟ و آیا بازیهایی که اورجینال خریدیم و با دیسک بازی میشن، وقتی از این روش استفاده کنیم، خراب نمیشن؟ و میشه آنلاین بازی کرد بازهم با اونا؟
این نرم افزار فقط تو دانلود به شما کمک میکنه با pc دانلود کنی. بازیها رو باید پول بدی بخری توی آنلاین و ... هم مشکلی نیست

Sent from my GT-S7582 using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or