دانلود و نصب بازی و آپدیت های PS4 با استفاده از نرم افزار PSX DOWNLOAD HELPER

اکانت psn بسازم؟:-o

اگه منظورتون psn هستش که دارم یا اکانت دیگه

یعنی با اون اکانت وارد شم و از اون اقدام کنم؟

راستی یه سوال دیگه اولین بار که زدم مشکلی نداشت بعد او وسط گیر کرد سوالم اینه الان اون تکلیفش چیه؟ منظورم اینه که اون ایل اولیه نصب شده؟

شاید بهخاطره اونه؟

شما اکانت psn خودتون رو بدین تا براتون عکس بفرستم از ارور و مراحل کار شاید اینجوری بهتر داهنماییم کنید

اکانت psn بسازم؟:-o

اگه منظورتون psn هستش که دارم یا اکانت دیگه

یعنی با اون اکانت وارد شم و از اون اقدام کنم؟

راستی یه سوال دیگه اولین بار که زدم مشکلی نداشت بعد او وسط گیر کرد سوالم اینه الان اون تکلیفش چیه؟ منظورم اینه که اون ایل اولیه نصب شده؟

شاید بهخاطره اونه؟

شما اکانت psn خودتون رو بدین تا براتون عکس بفرستم از ارور و مراحل کار شاید اینجوری بهتر داهنماییم کنید
ببینید بعضی اوقات برای من هم cant download میده ولی اکثر موارد لا وصب کردن دوباره نرم افزار حل میشه.
شما هم یا یه مقدارش رو با کنسول دان کنید و بعد با نرم افزار ادامه بدید.
یا با اکانت دیگه امتحان کنید.
البته این بازی اصلا بدرد نمیخوره.
ارزش دانلود نداره.

Sent from my GT-S7582

با سلام
من یه مودم وای فای با یک پورت شبکه دارم،پی اس 4 رو با کابل و لپ تاپ رو با وای فای به مودم متصل می کنم،اما وقتی که مراحل رو پیش میرم و ****** به پی اس 4 میدم تست کانکشن که می گیرم اینترنت کانکشن faild میشه،می شه من رو راهنمایی کنید؟

دوستان من یه مشکلی دارم
بازی با کنسول راحت دانلود میشه
اکا یا psx که میخوام انتقال بدم میگه cannot download و تا وقتی دوباری پاک نکنم و دانلود نکنم همین و مینویسه ... و البته تنظیمات اینترنت رو روی easy بزارم

بازی lbp3 اینجوری میشه و بقیه بازی ها

سلام

دوستان من یه مشکلی تو انتقال بازی هایی که چندین پارت دارن رو دارم و اونم اینه که مثلا پارت 0 و 1 رو درست میرسه ولی دیگه از اون بیشتر جلو نمیره توی برنامه هم تند تند لینک کیاد و فقط فایل های صفر و 1 رو برمیداره (چک کردم لینک هایی که میده با فایلی که انتخاب میکنه یکیه

یکم با خود کنسول گذاشتم دانلود شد و مجدد با برنامه زدم تا اون حدی که بازی ریخته میشه رو رفت.بعد که اومدم روی information که بقیه بازی رو بریزه تا یه حدی دوباره با برنامه رفت و بعد اون دیگه تکون نخورد ک نخورد

از روی مودم و با کابل لن (کامپیوتر به مودم با لن و کنسول به مودم با لن) این کارو کردم.حتی روی کامپیوترم کارت شبکه دوم هم دارم و کنسول رو به اون وصل کردم و بازم همین مشکل رو داشتم

دوستان چیکار کنم بنظرتون که درست شه؟
ممنون

سلام
برا من هر کاری میکنم متصل نمیشه و از ip ( همون گزینه اول ) ایراد میگیره. قبلا به راحتی وصل میشدم. اما الان چند روزه سرویس اینترنت رو عوض کردم و دیگه وصل نمیشه. همه کارا رو هم کردم مثل غیر فعال کردن انتی ویروس و اینا . ممنون میشم راهنمایی کنید ...

تصحیح میکنم از طریق wifi به راحتی وصل شدم اما با کابل به هیچج عنان وصل نمیشه.

آخرین ویرایش:
وقتی یه بازی بالای 4 گیگ رو بریزید مابقی بازیها هم بدون مشکل ریخته میشه...
فقط یه خواهش از تمام دوستان دارم اونم اینه که بازی هایی که دانلود میکنند رو نگه دارند تا شاید اگر کسی بازی رو خرید نیازی به دانلود نداشته باشه...
من خودم الآن بازی های FIFA14 و ASSASSINS CREED FREEDOM CRY و WAR THUNDER و آپدیت 5 گیگیش و TRAIL FUSION و چند بازی زیر 4 گیگ دیگه رو فایلهاش رو دارم.
WATCH DOGS هم امشب دانلودش تموم میشه...
سلام دوست عزیز بازیو که میخره بعد مثلا شما فایلشو داری چجوری میشه که دیگه نیازی به دانلود نباشه فایلو چجوری میشه از شخص که مثلا شما یا xباشه گرفت؟؟؟

منظورم اینترنتیه....دیگه

سلام

اول ازتون تشکر کنم که وقتتونو در اختیار ما اماتور ها میذارید و راهنمایمون میکنید. ببینید من خلیی دقیق و جز به جز میگم که یکبار و با یه راهنمایی جامع بتونید کمکم کنید ممنون همتون

خب بریم سراغ سوالم:

شما 13 تا ps4در نظر بگیرد که 13تا هم ماله خودمه یعنی اصلا مشکل اینکه ای دی اصلیمو تو همشونم ست کنم ندارم ... من میخوام بازی هایی که میخرم رو تو 13 تا این اجرا کنم

یک کنسول که مثلا کنسول شماره 1 هستو میخوام انلاین باشه یعنی کاملا انلاین بشه خرید کردو اپدیتو همه این داستانا اما 12 دیگه رو به هیچ وجح نمیخوام انلاین کنم که بازیهارو که میخرم بتونم (افلاین) اجرا کنم داخل بقیه مثلا فیفا 15

حالا راه حل چیه که من انجام بدم و یک بازیرو بخرم و بتونم به 12دیگه اجرا کنم وسیستم 1نیز انلاین باشه برای خرید و این داستانا....

و در اخر بهترین روش خرید بازیرو تجربه شخصیتون چی میدونی اینم بگید ممنون میشم...

دوستان کمک:((:((:((
من دیروز 4 تا پارت اول order رو دانلود کرده بودم و با psx زدم تو ps4 و یهو نوشت اینستال و رفت تو بازی و ی چپتر هم رفتم
الان چهارتا پارت بعدی هم دان شد ولی دیگه تو قسمت دانلد نوشته اینستال و نمیتونم ادامش ر بدم و وقتی میرم تو بازی و continuo میزینم از تو خود بازی میره برا ادامه دانلود و تو قسمت دانلود خود دستگاه نیست
فایلهارو هم میزارم تویه ی پوشه و تو psx اون پوشه رو ست میکنم ولی نمیره ادامش
یعنی پرید ائامه دانلود؟؟؟

دوستان من یه مشکلی دارم
بازی با کنسول راحت دانلود میشه
اکا یا psx که میخوام انتقال بدم میگه cannot download و تا وقتی دوباری پاک نکنم و دانلود نکنم همین و مینویسه ... و البته تنظیمات اینترنت رو روی easy بزارم

بازی lbp3 اینجوری میشه و بقیه بازی ها

منم همین مشکل رو دارم

با سلام
من یه مودم وای فای با یک پورت شبکه دارم،پی اس 4 رو با کابل و لپ تاپ رو با وای فای به مودم متصل می کنم،اما وقتی که مراحل رو پیش میرم و ****** به پی اس 4 میدم تست کانکشن که می گیرم اینترنت کانکشن faild میشه،می شه من رو راهنمایی کنید؟

1 فایر وال رو خاموش کن
2 برو تو انتی ویروس قسمت setup بعد قسمت network و گزینه پرسونال فایروال رو دیزیبل کن حل میشه.

دوستان کمک:((:((:((
من دیروز 4 تا پارت اول order رو دانلود کرده بودم و با psx زدم تو ps4 و یهو نوشت اینستال و رفت تو بازی و ی چپتر هم رفتم
الان چهارتا پارت بعدی هم دان شد ولی دیگه تو قسمت دانلد نوشته اینستال و نمیتونم ادامش ر بدم و وقتی میرم تو بازی و continuo میزینم از تو خود بازی میره برا ادامه دانلود و تو قسمت دانلود خود دستگاه نیست
فایلهارو هم میزارم تویه ی پوشه و تو psx اون پوشه رو ست میکنم ولی نمیره ادامش
یعنی پرید ائامه دانلود؟؟؟

بقیه بعضی‌ تو بک‌گراند نصب می‌شه با همون حسط یه مقدارش رو توی دانلود بار میبینی‌ بد که بازی نصب شد شما روی بازی آپشن رو بزن و information رو نگاه کنی‌ میبینی‌ که بقیه دانلود از اونجا داره انجام می‌شه برای این که راحت باشیو‌ دیگه لازم نباشه هی دونه دونه فایل هارو به psx بدی هم از تو قسمت ستینگ میتونی‌ auto replace رو فعال کنی‌ و همه فایل هارو بهش آدرس بعدی اینطوری خودش کل فایل هارو جایگزین می‌کنه برای این که بفهمی داره با psx دان می‌شه نه با ننت خودت هم میتونی‌ از صورت انتقال بفهمی که اگه خیلی‌ آروم بود یعنی‌ با نت خودتِ ا

ببخشید اگه اشتباه تایپی داره با بهنویس نوشتم :)

دوستان یه ابهامی برام وجود داره
اول اینکه کنسول لینک دانلود رو با ip و پورتی که روش ست کردیم میفرسته برای نرم افزار.خب اینجا باید با کنسول به نت وصل باشیم ولی با ست کردن ip و پورت.درسته؟
بعدش اینکه لینکهای دانلود رو جنریت کردیم و دانلود همه پارتها تموم شد باید نت کنسول رو قطع کنیم یا اینکه اون ip و پورت رو که به کنسول دادیم برداریم و به حالت اولیه بذاریم تا منتقل بشه؟اینجارو گیج شدم
در فرآیند انتقال از اول تا آخر فایل باید نت وصل باشه یا نیازی نیست؟ip و پورت باید ست باشن رو کنسول در این فرآیند؟
آخه دوستان یه سری جاها گفتن پارت یک رو انتخاب میکنیم بعد نت رو وصل میکنم بعد که کپی شد نتو قطع میکنیم و پارت دو رو میدیم و ازین حرفا.برا همین گیج شدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or