شما یه اکانت دیگه بساز و با اون ببین چی میشه چون فایلهات که درسته .فقط حتما حالت اتو بزار.کیه کمکم کنه اخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببینید بعضی اوقات برای من هم cant download میده ولی اکثر موارد لا وصب کردن دوباره نرم افزار حل میشه.اکانت psn بسازم؟:-o
اگه منظورتون psn هستش که دارم یا اکانت دیگه
یعنی با اون اکانت وارد شم و از اون اقدام کنم؟
راستی یه سوال دیگه اولین بار که زدم مشکلی نداشت بعد او وسط گیر کرد سوالم اینه الان اون تکلیفش چیه؟ منظورم اینه که اون ایل اولیه نصب شده؟
شاید بهخاطره اونه؟
شما اکانت psn خودتون رو بدین تا براتون عکس بفرستم از ارور و مراحل کار شاید اینجوری بهتر داهنماییم کنید
سلام دوست عزیز بازیو که میخره بعد مثلا شما فایلشو داری چجوری میشه که دیگه نیازی به دانلود نباشه فایلو چجوری میشه از شخص که مثلا شما یا xباشه گرفت؟؟؟وقتی یه بازی بالای 4 گیگ رو بریزید مابقی بازیها هم بدون مشکل ریخته میشه...
فقط یه خواهش از تمام دوستان دارم اونم اینه که بازی هایی که دانلود میکنند رو نگه دارند تا شاید اگر کسی بازی رو خرید نیازی به دانلود نداشته باشه...
من خودم الآن بازی های FIFA14 و ASSASSINS CREED FREEDOM CRY و WAR THUNDER و آپدیت 5 گیگیش و TRAIL FUSION و چند بازی زیر 4 گیگ دیگه رو فایلهاش رو دارم.
WATCH DOGS هم امشب دانلودش تموم میشه...
دوستان من یه مشکلی دارم
بازی با کنسول راحت دانلود میشه
اکا یا psx که میخوام انتقال بدم میگه cannot download و تا وقتی دوباری پاک نکنم و دانلود نکنم همین و مینویسه ... و البته تنظیمات اینترنت رو روی easy بزارم
بازی lbp3 اینجوری میشه و بقیه بازی ها
با سلام
من یه مودم وای فای با یک پورت شبکه دارم،پی اس 4 رو با کابل و لپ تاپ رو با وای فای به مودم متصل می کنم،اما وقتی که مراحل رو پیش میرم و ****** به پی اس 4 میدم تست کانکشن که می گیرم اینترنت کانکشن faild میشه،می شه من رو راهنمایی کنید؟
دوستان کمک
من دیروز 4 تا پارت اول order رو دانلود کرده بودم و با psx زدم تو ps4 و یهو نوشت اینستال و رفت تو بازی و ی چپتر هم رفتم
الان چهارتا پارت بعدی هم دان شد ولی دیگه تو قسمت دانلد نوشته اینستال و نمیتونم ادامش ر بدم و وقتی میرم تو بازی و continuo میزینم از تو خود بازی میره برا ادامه دانلود و تو قسمت دانلود خود دستگاه نیست
فایلهارو هم میزارم تویه ی پوشه و تو psx اون پوشه رو ست میکنم ولی نمیره ادامش
یعنی پرید ائامه دانلود؟؟؟