Mahdi_Mansouri
کاربر سایت
ببینید همون اول برای لینک گرفتن نرم افزار رو وصل میکنید و بعد پارتهارو دانلود میکنید.دوستان یه ابهامی برام وجود داره
اول اینکه کنسول لینک دانلود رو با ip و پورتی که روش ست کردیم میفرسته برای نرم افزار.خب اینجا باید با کنسول به نت وصل باشیم ولی با ست کردن ip و پورت.درسته؟
بعدش اینکه لینکهای دانلود رو جنریت کردیم و دانلود همه پارتها تموم شد باید نت کنسول رو قطع کنیم یا اینکه اون ip و پورت رو که به کنسول دادیم برداریم و به حالت اولیه بذاریم تا منتقل بشه؟اینجارو گیج شدم
در فرآیند انتقال از اول تا آخر فایل باید نت وصل باشه یا نیازی نیست؟ip و پورت باید ست باشن رو کنسول در این فرآیند؟
آخه دوستان یه سری جاها گفتن پارت یک رو انتخاب میکنیم بعد نت رو وصل میکنم بعد که کپی شد نتو قطع میکنیم و پارت دو رو میدیم و ازین حرفا.برا همین گیج شدم
درحالیکه پارت ها دارن با pc دان میشند شما میتونید نت کنسول رو درحالت عادی قرار بدید و کارهاتون رو انجام بدید.
بعد که دانلود شد دوباره نت رو توسط ای پی و پورت وصل میکنید.
حالا اگه بخواید تک تک بفرستید باید هر پارت رو و
که وارد میکنید یا نت رو قطع و وصل کنید یا دانلود رو pause کنید و دوباره ادامه بدید.
ولی میتونید گزینه ی اتوماتیک رو در نرم افزار فعال کنید تا خودبه خود منتقل کنه و نیاز به وارد کردن پارت و قطع و وصل کردگ نباشه.
میتونید در زمان انتقال نت رو قطع کنید البته نه نت کنسول مثلا میتونید سیم تلفن رو دربیارید ولی اگه درست وصل کرده باشید از نتتون استفاده نمیکنه.
Sent from my GT-S7582