دانلود و نصب بازی و آپدیت های PS4 با استفاده از نرم افزار PSX DOWNLOAD HELPER

سلام من یه مشکلی دارم نمی تونم حلش کنم اگه لطف کنین کمکم کنین ممنون میشم من دراگون ایج رو دیجیتال خریدم و دیتا هم گرفتم ولی هر کاری کیکنم دیتا رو آفلاین دانلود نمیکنه ارور ce-36244-9 میده که یعنی download data is corrupted اما وقتی network رو از ****** و برنامه در میارم به دانلود ادامه میده فایروال هم خاموش نمیدونم مشکل کجاست اون دوستی هم که دیتا رو داده میگه دیتا رو قبلا فروخته به کسی و مشکلی نداره! نمیدونم چه اشکالی پیش میاد تا اون موقع ۶ گیگ گرفته بود الان هم شبها میدا م برا دانلود شده ۸.۵ گیگ اینجوری پیش بره خرداد بازی میکنم جواب نمیده درضمن برا دانلود باید تو بازی باشه و رسن مود جواب نمیده و دانلود نمیکنه! میدونم مشکلم عجیله ولی اگه کمکم کنید به دمیا ممنون میشم!

سلام من یه مشکلی دارم نمی تونم حلش کنم اگه لطف کنین کمکم کنین ممنون میشم من دراگون ایج رو دیجیتال خریدم و دیتا هم گرفتم ولی هر کاری کیکنم دیتا رو آفلاین دانلود نمیکنه ارور ce-36244-9 میده که یعنی download data is corrupted اما وقتی network رو از ****** و برنامه در میارم به دانلود ادامه میده فایروال هم خاموش نمیدونم مشکل کجاست اون دوستی هم که دیتا رو داده میگه دیتا رو قبلا فروخته به کسی و مشکلی نداره! نمیدونم چه اشکالی پیش میاد تا اون موقع ۶ گیگ گرفته بود الان هم شبها میدا م برا دانلود شده ۸.۵ گیگ اینجوری پیش بره خرداد بازی میکنم جواب نمیده درضمن برا دانلود باید تو بازی باشه و رسن مود جواب نمیده و دانلود نمیکنه! میدونم مشکلم عجیله ولی اگه کمکم کنید به دمیا ممنون میشم!

1 فایر وال رو خاموش کن
2 برو تو انتی ویروس قسمت setup بعد قسمت network و گزینه پرسونال فایروال رو دیزیبل کن حل میشه.

1 فایر وال رو خاموش کن
2 برو تو انتی ویروس قسمت setup بعد قسمت network و گزینه پرسونال فایروال رو دیزیبل کن حل میشه.

سلام دوستان عزیز
در رابطه با انتقال بازی ps4 به کنسول با برنامه psx منم دقیقا مشکل اون دوست بالایی را دارم واسه بازی injustic gods . کنسول ارورce-36244-9 میده .اگه دوستان میدونن مشکل از کجاست ممنون میشم به بنده هم کمک کنن.
من فایروال و آنتی ویروس را هم غیر فعال کردم ولی مشکل برطرف نشد

سلام دوستان .

همونطور که می دونید اگه بخواید به صورت Wireless فایل های دانلود شده با حجم بالا رو به وسیله برنامه PSX DOWNLOAD HELPER به PS4 انتقال بدید چیزی در حدود چندین چند ساعت زمان میبره .
خیلی از دوستانم هستن که به هر دلیلی امکان اتصال همزمان PC و PS4 با کابل به یه Modem یا ... براشون مقدور نیست . ( یا Modem که دارن تک پورت یا مثلا Access point که استفاده می کنن تک پورت )
با این روش و با کمترین امکانات به راحتی می تونید فایل های با حجم بالا رو در کمترین زمان ممکن به PS4 انتقال بدید .

وسایل مورد نیاز :

1- لپ تاپ
2- کابل شبکه
3- اینترنت Wireless

مراحل انجام کار (ویندوز 7) :

1- لپ تاپ رو به وسیله WIFI به اینترنت متصل کنید .

2- به Network > network and sharing center > change adapter settings بريد در این قسمت می تونید کانکشن شبکه بیسیم تونو ببینید . (Wireless Network Connection)

3- بر روی Wireless Network Connection کلیک راست و بر روی properties کلیک کنید .

4- به تب Sharing برید و تیک allow other network users to connect through this computer's internet connection بزنید و Ok کلیک کنید (اگه فقط یه دونه local area connection داشته باشید (معمولا واسه لپ تاپ ها یه دونس) به صورت اتوماتیک اینترنت برا اون share میشه اگه بیشتر بود به صورت دستی اونی که می خواید اینترنت براش Share بشه و قراره به وسیله کابل به PS4 متصل بشرو انتخاب کنید)

5- یه سر کابل شبکه رو به لپ تاپ و اون سرشم به PS4 وصل کنید .

6- کار تمام شد .

در حال حاضر شما یه ارتباط قوی از لحاظ انتقال DATA بین لپ تاپ - PS4 دارید و همچنین PS4 شما همزمان به اینترنت هم متصله .

بقیه مراحل طبق آموزش برنامه PSX DOWNLOAD HELPER
من این روش رو رفتم وصل نشد
چرا؟

منم رفتم نشد ولی کنسول به نت وصل میشه و لی انتقال دیتا به صورت آقلاین انجام نمیده دوستان کسی میدونه جریان چیه؟آخه اگه اوکی بشه هر ثانیه 30 مگابایت راحت میشه انتقال داد الان من دوروزه دارم جی تی آی و فارکرای انتقال میدم تمون نشده از طریق وایرلس و لن خواهشا یکی بگه مشکل کار کجاست تا همه راحت بشن...

منم رفتم نشد ولی کنسول به نت وصل میشه و لی انتقال دیتا به صورت آقلاین انجام نمیده دوستان کسی میدونه جریان چیه؟آخه اگه اوکی بشه هر ثانیه 30 مگابایت راحت میشه انتقال داد الان من دوروزه دارم جی تی آی و فارکرای انتقال میدم تمون نشده از طریق وایرلس و لن خواهشا یکی بگه مشکل کار کجاست تا همه راحت بشن...
يه جاى كارو داريد اشتباه انجام ميديد .
اخرش كه نوشتم بقيه مراحل طبق اموزش برنامه psx :
تو اين مرحله واسه اتصال به اينترنت و وارد كردن پ- روكسى تو كنسول از قسمت lan استفاده كنيد نه wireless .
(تو اموزش فك كنم گفته wireless)
سوالى بود در خدمتم .

يه جاى كارو داريد اشتباه انجام ميديد .
اخرش كه نوشتم بقيه مراحل طبق اموزش برنامه psx :
تو اين مرحله واسه اتصال به اينترنت و وارد كردن پ- روكسى تو كنسول از قسمت lan استفاده كنيد نه wireless .
(تو اموزش فك كنم گفته wireless)
سوالى بود در خدمتم .
من همه اینکارارو کردم ولی اصلا به اینترنت وصل هم نمیشه میگه undentified network

دوستان من بازی نسخه فیزیکی بازی diyng light رو روی کنسولم نصب کردم بعد اپدیتشو از لینکدونی دانلود کردم چطور میشه اپدیتو به کنسول انتقال داد

بازی

سلام.
تنظيمات ps4 رو بعد از نصب بازي به شكل عادي برگردوندين؟ چون اگر اين كار رو نكرده باشيد و pc رو خاموش كرده باشيد نمي تونيد به اينترنت وصل شيد.
موفق باشيد.

- - -ویرایش - - -

با سلام من اینترنت ایرانسل از طریق گوشی دارم البته پر سرعت این مورد باید چکار کنم تا بتونم بازی رو انتقال بدم به کنسول ممنون میشم کمک کنید

سلام دوستان من بازی pes رو با psx انتقال دادم 4.5 گیگش نصب شد زد بازی نصب شده رفتم تو بازی فقط بازی سوپر کاپ انجام میشه کسی میدونه مشکل چیه ؟

بازی gta v رو هم با همین برنامه ریختم 600 مگ ریخت زد بازی نصب شده می رم تو بازی پایین گوشه سمت راست داره بازی رو آنلاین نصب میکنه مشکل کجا بوده همه چیزم طبق آموزش رفتم ممنون میشم کمک کنید

سلام دوستان من بازی pes رو با psx انتقال دادم 4.5 گیگش نصب شد زد بازی نصب شده رفتم تو بازی فقط بازی سوپر کاپ انجام میشه کسی میدونه مشکل چیه ؟

بازی gta v رو هم با همین برنامه ریختم 600 مگ ریخت زد بازی نصب شده می رم تو بازی پایین گوشه سمت راست داره بازی رو آنلاین نصب میکنه مشکل کجا بوده همه چیزم طبق آموزش رفتم ممنون میشم کمک کنید
سونی این قابلیت رو گذاشته که قبل از دانلود کامل بشه بخشی از بازی رو انجام داد ولی همش نه تا اتمام دانلود
شما برید رو بازی اپشن بعد اینفورمیشن زده چقد دیگه تا کامل شدن اپدیت مونده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or