دانلود و نصب بازی و آپدیت های PS4 با استفاده از نرم افزار PSX DOWNLOAD HELPER

دوستان یه سوال داشتم چون تا حالا با این برنامه کار نکردم
من فعلا PS4در دسترس ندارم ولی حجم اینترنت زیادی دارم و چند روز دیگه تموم میشه میتونم الان بازی هارو دانلود کنم بعد که PS4دوباره اومد دستم با فلشی چیزی انتقال بدم؟
چون راهنماییشو که خوندم چند جاشو نفهمیدم
ممنون میشم اگه جواب بدید

من فعلا PS4در دسترس ندارم ولی حجم اینترنت زیادی دارم و چند روز دیگه تموم میشه میتونم الان بازی هارو دانلود کنم بعد که PS4دوباره اومد دستم با فلشی چیزی انتقال بدم؟
ممنون میشم اگه جواب بدید
بله.میتونید الان دانلود کنید و بعد با نرم افزار انتقال بدید ولی اپدیت ها نه چون همیشه اپدیت های جدید تری میاد.
برای انتقال با فلش نمیشه و باید با نرم افزار انتقال بدید.

بله.میتونید الان دانلود کنید و بعد با نرم افزار انتقال بدید ولی اپدیت ها نه چون همیشه اپدیت های جدید تری میاد.
برای انتقال با فلش نمیشه و باید با نرم افزار انتقال بدید.
داداش هیچ جور نمیشه با فلاش انتقال داد
بعد با نرم افزار اگه کامپیوتر ویروسی باشه مشکلی پیش نمیاد

خیر.حتما باید با pc یا لپ تاپ انتقال بدید.
خیر مشکلی پیش نمیاد.

Sent from my GT-S7582
خوب دیگه چجوری میشه انتقال داد دوتایی باید از یک وای فای مشترک نت بگیرن
چون من تو اتاق وای فای دارم ولی با کابل لن بیشتر حال میکنم
چطوری میشه کامپیوتر رو که با لن وصل شده و کنسول هم که با لن وصل شده به هم کانکت کرد
ببخشید انقد سوال میپرسم
ممنون

1 - دوستان من اینترنت با حجم محدود دارم....برای انتقال فایل اپدیت بازی از pc به PS4 از حجم اینترنت هم مصرف میشه ؟؟

2 - سرعت انتقال فایل چقدر هست ؟؟

3 - من الان که پلاس ندارم و میخوام چند روز دیگه بگیرم...میتونم دانلود کنم آپدیت بازیهامو دیگه آره ؟

--------------------------------

دوستان من لینک آخرین آپدیت بازی های The Last of us و Need For Speed Rivals رو میخوام کسی داره بده دانلود کنیم ؟؟؟

آخرین ویرایش:
سلام روشی نی که سرعت انتقال دیتا رو ببره بالا؟
من الان ثانیه 7.5 مگ انتقال میدم
بیاد رو 20 هم راضیم
روشی چیزی نی!!!
الان از روش دو تا لن استفاده میکنم یعنی pc با لن وصله و ps4 هم با لن وصله
مرسی

سلام روشی نی که سرعت انتقال دیتا رو ببره بالا؟
من الان ثانیه 7.5 مگ انتقال میدم
بیاد رو 20 هم راضیم
روشی چیزی نی!!!
الان از روش دو تا لن استفاده میکنم یعنی pc با لن وصله و ps4 هم با لن وصله
مرسی​

سوال منم هست این . فکر کنم اگر مودم با پورت gigabit ethernet بگیری سرعت انتقالت میره بالاتر

1 - دوستان من اینترنت با حجم محدود دارم....برای انتقال فایل اپدیت بازی از pc به PS4 از حجم اینترنت هم مصرف میشه ؟؟

2 - سرعت انتقال فایل چقدر هست ؟؟

3 - من الان که پلاس ندارم و میخوام چند روز دیگه بگیرم...میتونم دانلود کنم آپدیت بازیهامو دیگه آره ؟

--------------------------------

دوستان من لینک آخرین آپدیت بازی های The Last of us و Need For Speed Rivals رو میخوام کسی داره بده دانلود کنیم ؟؟؟

1- اگه میخواست حجم مصرف کنه که دیگه برا چی با PC دانلود کردید ، تازه شما فقط آپدیت میخواید اتقال بدید بچه ها بازی بالای 20 گیگ منتقل میکنن بدون کم شدن حجم
2- سرعت انتقال برا من هر گیگ 2 دقیقه هستش ، اگه با پورت LAN انتقال بدی سرعت بالاتر از بی سیم هست
3-به پلاس چه ربطی داره

سلام خدمت دوستان من دمو بازی P.Tرو از لینک زیر دانلود کردم
http://forum.bazicenter.com/thread95313/
حالا دستگاه رو هم مثل تنظیمات تا مرحله تست کانکشن و پی اس ان و .. رفتم و همه رو قبول کرد
حالا دمو P.Tرو که تو کامپیوتر هست رو چجوری انتقال بدم؟
با تشکر ا جواب دوستان

سلام دوستان
من مودم وایمکس دارم که وایفای داره با یه پورت لن. لن به ps4 وصله.لبتاپ هم جای دسکتاپ دارم.با این مودم هم میشه این برنامه رو استفاده کرد. اگه میشه لطفا بگید که کنسول به کداک پورت و لبتاپ به کدام وصل بشه. ممنون

سلام خدمت دوستان من دمو بازی P.Tرو از لینک زیر دانلود کردم
http://forum.bazicenter.com/thread95313/
حالا دستگاه رو هم مثل تنظیمات تا مرحله تست کانکشن و پی اس ان و .. رفتم و همه رو قبول کرد
حالا دمو P.Tرو که تو کامپیوتر هست رو چجوری انتقال بدم؟
با تشکر ا جواب دوستان
تو اون راهنما نوشته حالا از استور PS4دانلود را بزنید تا عمل کرد PSX download helperرا ببینید
من میزنم دانلود چیزی تو برنامه کامپیوتر نمیاد فقط شروع میکنه به دانلود از استور

ممنون میشم اگه جواب بدید
نه نمیشه
باید لینک داشته باشی
فک کنم باید امضای دیجیتاله بازی هم با پروفایلت مچ باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or