چرا نشه ، خوب هم میشهدوستان از مودم وایرلس هم میشه واسه این مورد استفاده کرد یا حتما باید کابل باشه؟؟؟
سلام دوستان من اپدیت بازی رو گرفتم و دارم به دستگاه منتقل می کنم ولی سرعت به شدت پایین هست چیزی حدود 1mbps.
الان از طریق وایرلس دارم انتقال رو انجام میدم و لینکی که دوستمون برای راهنمایی قرار دادن که با lan چه جوری منتقل کنیم رو خوندم ولی وقتی که اون کار ها رو انجام می دم ps4 در قسمت تست در قسمت اینترنت کانکشن ارور میده و وصل نمیشه ولی وقتی دوباره برمیگردونم به حالت wifi درست میشه و می تونم انتقال بدم اگه ممکنه راهنماییم کنید .
6گیگ اپدیت Driveclub چیزی نزدیک به 3 ساعت زمان برد انتقالش.
دوستان یه سوال. موقع ریختن دیتا روی کنسول که حجم مصرف نمیشه؟ من با PS3 امتحان کردم. باید به نت وصل باشم و دائما چراغ نتم چشمک میزد. میخوام ببینم حجم مصرف میکنه موقع ریختن. اصولا که نباید اینطوری باشه
شما سیم تلفن پشت مودم رو بکش بیرون ببین باز انتقال انجام میشه یا نه ، اینطوری میتونی بفهمی اینترنت مصرف میشه یا نه
اگه همه چیزدرست باشه باید انتقال انجام شه و اصولا اینترنت مصرف نمیشه
موقع انتقال نکشیدم بیرون ولی قبل از اینکه وارد صفحه دانلود بشم این کار رو کردم وارد صفحه دانلود نشد
شما از طریق کابل LAN وصل شدی یا Wireless؟
سرعت انتقالتون حدودا چندمگابایت برثانیه بود؟
با وایرلس. من یه App دانلود کردم فقط. ولی به نظرم مدت دانلودش کمتر از حالت دانلود مستقیم بود
سلام دوستان من اپدیت بازی رو گرفتم و دارم به دستگاه منتقل می کنم ولی سرعت به شدت پایین هست چیزی حدود 1mbps.
الان از طریق وایرلس دارم انتقال رو انجام میدم و لینکی که دوستمون برای راهنمایی قرار دادن که با lan چه جوری منتقل کنیم رو خوندم ولی وقتی که اون کار ها رو انجام می دم ps4 در قسمت تست در قسمت اینترنت کانکشن ارور میده و وصل نمیشه ولی وقتی دوباره برمیگردونم به حالت wifi درست میشه و می تونم انتقال بدم اگه ممکنه راهنماییم کنید .
6گیگ اپدیت Driveclub چیزی نزدیک به 3 ساعت زمان برد انتقالش.
آقا یه سوال. شاید احمقانه باشه سوالم ولی ممنون میشم راهنمایی کنید. من باید لپ تاپم رو با کابل لن به کنسول وصل کنم؟؟ بعد دیگه با توجه به راهنمای pdf پیش برم؟ آخه یکی از دوستان گقته بود باید لپ تاپ و کنسول به یه مودم وصل بشن. آخرش کدوم درسته؟؟؟
من تازه کنسول گرفتم زیاد حالیم نیست این چیزا!!!