دانلود و نصب بازی و آپدیت های PS4 با استفاده از نرم افزار PSX DOWNLOAD HELPER

دوستان خواهشا کمک کنید من دیتای فیفا15 انتقال دادم ولی حجم بازی فقط 2/5 گیگ بود حدودا الان نصب شد بازی ناقصه بقیشو چه جری باید انتقال بدم؟بازی 13 گیگه بقیش چجوری دانلود میشه؟الان دیگه همون ناقص هم بازی اجرا نمیشه میپره بیرونو ارور میده

2.5 گیگ اول منتقل میشه به دستگاه بقیشو در Background دانلود میشه ، شما داخل Home برو روی بازی فیفا Option بزن بعدش Information میبینی که اونجا حجمی که داره دانلود میشه رو زده

اول مثل قبل برنامه PSX باز کن بعدش ببین دیتا داره دانلود میشه یا نه ، هر موقع شروع کرد به دانلود داخل برنامه PSX یک لینک نشون میده ، اگه روی لینک موس رو نگه داری پارتی که داره دانلود میشه رو نشون میده ، مثلا اگه نوشته پارت 1 شما Location رو بزن و پارت 1 رو بهش بده ، همینطوری ادامه بده تا فایل به صورت کامل انتقال پیدا کنه :)

توی psx 10-15 تا لینک باز شده
هیچی هم دانلود نمیشه
لینکهای psx همینطوری هی زیاد میشه

بازیو که اجرا میکنم یه لحظه اپدیت میاد که داره دانلود میشه ولی مثلا 10مگ دانلود میشه دوباره میاد از اول اخر هم ارور میده can not download update

توی psx 10-15 تا لینک باز شده
هیچی هم دانلود نمیشه
لینکهای psx همینطوری هی زیاد میشه

بازیو که اجرا میکنم یه لحظه اپدیت میاد که داره دانلود میشه ولی مثلا 10مگ دانلود میشه دوباره میاد از اول اخر هم ارور میده can not download update

اپدیت نباید الان دانلود شه ، بعد از اینکه کل بازیو ریختی باید اون فایل آپدیت دانلود شه!
میتونی بازیو پاک کنی از اول بزاری واسه دانلود؟یا شیرینگ خریدی دیگه به اکانت اصلی دسترسی نداری؟

اپدیت نباید الان دانلود شه ، بعد از اینکه کل بازیو ریختی باید اون فایل آپدیت دانلود شه!
میتونی بازیو پاک کنی از اول بزاری واسه دانلود؟یا شیرینگ خریدی دیگه به اکانت اصلی دسترسی نداری؟
شیرینگ ظرفیت اوله
کاریش نمیشه کرد؟

اون آخری مهمه ، روی Location بزن و پارت 3 رو بهش بده ، بزار دانلود شه اگه دیدی دانلود نمیشه سیم تلفن رو از پشت مودم بکش بعد از چند دقیقه وصلش کن
یعنی اخرین لینکی که هست پارت دومو بذارم ؟به لینکهای بالاش کاری نداشته باشم؟خودکار خودش باید دانلود بشه؟
الان اپدیتو با نت خودم گذاشتم دانلود بشه گفتم شاید به خاطر این اپدیت باشه

یعنی اخرین لینکی که هست پارت دومو بذارم ؟به لینکهای بالاش کاری نداشته باشم؟خودکار خودش باید دانلود بشه؟
الان اپدیتو با نت خودم گذاشتم دانلود بشه گفتم شاید به خاطر این اپدیت باشه

اون پستمو ویرایش کردم ، آخرین لینک هرچی هست بزار ، پارت 3 گفته پارت 3 بزار ، نه به اونا کاری نداشته باش

همه پارتها رو بریز داخل یک فولدر بعد داخل برنامه PSX برو به تب Setting و تیک Auto Replace File رو بزن و آدرس فولدر رو هم بهش بده

آخه هنوز بازی نصب نشده آپدیت میخاد رو چی نصب شه؟ :d

معلومه ارور میده

اون پستمو ویرایش کردم ، آخرین لینک هرچی هست بزار ، پارت 3 گفته پارت 3 بزار ، نه به اونا کاری نداشته باش

همه پارتها رو بریز داخل یک فولدر بعد داخل برنامه PSX برو به تب Setting و تیک Auto Replace File رو بزن و آدرس فولدر رو هم بهش بده

آخه هنوز بازی نصب نشده آپدیت میخاد رو چی نصب شه؟ :d

معلومه ارور میده

داداش دمت گرم با این کار مشکل حل شد
تیک Auto Replace File رو زدم فعلا مشکلی نداره 4گیگ دانلود شده

سلام دوستان...

اگه کسی این لینک ها رو داره بزاره برای دانلود لطفا...:)

آخرین آپدیت بازی The Las of Us ریجن 2
آخرین آپدیت بازی COD Ghost ریجن 1
آخرین آپدیت بازی Need For Speed Rivals ریجن 2

دوستان دیروز بی مشکل 2تا بازیو ریختم
امروز اومدم اپدیت 4/7 جی تی ای بریزم ولی همش 2 مگ دانلود میشه بعد میزنه preparing to download 50% باز 2 مگ دانلود میشه دوباره همینو مینویسه...همینطوری حدود 20مگ دانلود میشه در همین حین در psx حدود 300تا لینک باز میشه و در اخر ارور میده و برنامه بسته میشه
دوباره برنامرو استارت میکنم و دانلودو ادامه میدم به همین صورت 20مگ دیگه دانلود میشه و دوباره قطع میشه
مشکل از کجاست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or