دانلود و نصب بازی و آپدیت های PS4 با استفاده از نرم افزار PSX DOWNLOAD HELPER

یه سوال
همه پارت ها رو نمیشه یکجا داد به نرم افزار ؟یا خودش باقی پارت ها رو ار هارد شناسایی نمیکنه؟هر 4 گیگ که تموم از رو هارد دانلود میشه باید locate پارت بعدی رو بدیم...بر فرض بتل 10 پارته ده بار این کار رو باید کرد؟
نه ...
همه ی فایل های بازی رو بریز داخل یه فایل ، بعدش برو داخل برنامه ، setting و تیک auto find replacefile ر. بزن و ادرس فایل رو بده و apply کن :d همش رو شناسایی میکنه و به ترتیب خودش میریزه .

quote_icon.png
نوشته شده توسط COTOLE
سلام دوستان .

همونطور که می دونید اگه بخواید به صورت Wireless فایل های دانلود شده با حجم بالا رو به وسیله برنامه PSX DOWNLOAD HELPER به PS4 انتقال بدید چیزی در حدود چندین چند ساعت زمان میبره .
خیلی از دوستانم هستن که به هر دلیلی امکان اتصال همزمان PC و PS4 با کابل به یه Modem یا ... براشون مقدور نیست . ( یا Modem که دارن تک پورت یا مثلا Access point که استفاده می کنن تک پورت )
با این روش و با کمترین امکانات به راحتی می تونید فایل های با حجم بالا رو در کمترین زمان ممکن به PS4 انتقال بدید .

وسایل مورد نیاز :

1- لپ تاپ
2- کابل شبکه
3- اینترنت Wireless

مراحل انجام کار (ویندوز 7) :

1- لپ تاپ رو به وسیله WIFI به اینترنت متصل کنید .

2- به Network > network and sharing center > change adapter settings بريد در این قسمت می تونید کانکشن شبکه بیسیم تونو ببینید . (Wireless Network Connection)

3- بر روی Wireless Network Connection کلیک راست و بر روی properties کلیک کنید .

4- به تب Sharing برید و تیک allow other network users to connect through this computer's internet connection بزنید و Ok کلیک کنید (اگه فقط یه دونه local area connection داشته باشید (معمولا واسه لپ تاپ ها یه دونس) به صورت اتوماتیک اینترنت برا اون share میشه اگه بیشتر بود به صورت دستی اونی که می خواید اینترنت براش Share بشه و قراره به وسیله کابل به PS4 متصل بشرو انتخاب کنید)

5- یه سر کابل شبکه رو به لپ تاپ و اون سرشم به PS4 وصل کنید .

6- کار تمام شد .

در حال حاضر شما یه ارتباط قوی از لحاظ انتقال DATA بین لپ تاپ - PS4 دارید و همچنین PS4 شما همزمان به اینترنت هم متصله .

بقیه مراحل طبق آموزش برنامه PSX DOWNLOAD HELPER

دوستان بهترین روش همینیه که این دوستمون گفته. من مشکل داشتم ولی طبق این اموزش رفتم و خیلی سریع فایلها منتقل شدن

من اپدیت قبلی DriveClub رو که 6.5 گیگ بود رو با PC دانلود کردم و منتقل کردم و هیچ مشکلی نبود اما الان که یه اپدیت جدید اومده چون حجمش به نسبت کم بود (700مگ) خواستم با خود PS4 دانلود کنم ولی وقتی میخواد اپدیت کنه یه فایل 7.3 گیگی رو میاره برای اپدیت یعنی اون 6.5 گیگ هم رو دوباره میخواد انجام بده !!!
مشکل از کجاس ممنون میشم راهنماییم کنید.
ویرایش : الان اون 6.5 گیگ رو دوباره با Pc منتقل کردم که اون باقی ماندش و با خود دستگاه داتلود کنم این کار رو انجام دادم ولی بلافاصله بعد از اینکه فایل قدیمی ها رو منتقل کرد ارور داد بعد من معمولی دستگاه رو وصل کردم به اینترنت که ادامش رو معمولی با خود دستگاه دانلود کنم ولی همش ارور میده که نمیتونه دانلود کنه

آخرین ویرایش:
من بازيم دوباره گير كرد... ٢٣.٦٩ گيگ ايندفعه با نت اتومات و بدون پروكسي هم خودش دانلود ميكنه واسه اين انتقال مورد داره و تو نرم افزار تو psn شماره ٦ رو نشون ميده منم سلكت رو كه ميزنم پارت ٦ رو باز حركت نميكنه... ديگه واقعا نميدونم چيكارش بابد كنم... با كابل هم موقع شر كردن تو اون روش كه دوسمون گفت سرعت بالاتر ميبره وقتي تيكش رو ميزنم يع ارور ميده و اجازه نميده شر شه اينترنت...

81b02754d3c8178defaf62186096c8f4.jpg

اين ارور واسه كابل وصل كردن ميداد....

Last edited by a moderator:
بچه ها لطفا به من کمک کنیییییید!! با هزار بدبختی battlefield hardline رو دانلود کردم ولی الان داره بازی در میاره! وقتی این عددهای آی پی رو وارد میکنم همون اتصال به اینترنتش fail میشه! یه بارم وصل شد منتها به psn وصل نشد!

بچه ها لطفا به من کمک کنیییییید!! با هزار بدبختی battlefield hardline رو دانلود کردم ولی الان داره بازی در میاره! وقتی این عددهای آی پی رو وارد میکنم همون اتصال به اینترنتش fail میشه! یه بارم وصل شد منتها به psn وصل نشد!

وقتی اینترنت Fail میشه یعنی اینکه اینترنت از طریق کابل به دستگاه نمیرسه یعنی اینکه اتصالات مشکل داره ، یا توی همون زمان اینترنت مشکل داره ، یا اینکه Startبرنامه PSX رو نزدی!

وقتی اینترنت Fail میشه یعنی اینکه اینترنت از طریق کابل به دستگاه نمیرسه یعنی اینکه اتصالات مشکل داره ، یا توی همون زمان اینترنت مشکل داره ، یا اینکه Startبرنامه PSX رو نزدی!
خوب مشکل اینه که همه اینا اوکی هست و همچنان داستان ادامه داره!

من اپدیت قبلی DriveClub رو که 6.5 گیگ بود رو با PC دانلود کردم و منتقل کردم و هیچ مشکلی نبود اما الان که یه اپدیت جدید اومده چون حجمش به نسبت کم بود (700مگ) خواستم با خود PS4 دانلود کنم ولی وقتی میخواد اپدیت کنه یه فایل 7.3 گیگی رو میاره برای اپدیت یعنی اون 6.5 گیگ هم رو دوباره میخواد انجام بده !!!
مشکل از کجاس ممنون میشم راهنماییم کنید.
ویرایش : الان اون 6.5 گیگ رو دوباره با Pc منتقل کردم که اون باقی ماندش و با خود دستگاه داتلود کنم این کار رو انجام دادم ولی بلافاصله بعد از اینکه فایل قدیمی ها رو منتقل کرد ارور داد بعد من معمولی دستگاه رو وصل کردم به اینترنت که ادامش رو معمولی با خود دستگاه دانلود کنم ولی همش ارور میده که نمیتونه دانلود کنه

احتمالا برای بازی هایی که آپدیت هایی با فاضله زمانی کم میاد لازمه که کل فایل رو دانلود کنید

همین چندروز پیش آپدیت بازی Dying Light اومد با حجم 2گیگ ولی دو روز بعدش آپدیت دیگه ای اومد با حجم 2.2گیگ ، لازم بود کل فایل جدید دوباره دانلود شه :|

- - -ویرایش - - -

من بازيم دوباره گير كرد... ٢٣.٦٩ گيگ ايندفعه با نت اتومات و بدون پروكسي هم خودش دانلود ميكنه واسه اين انتقال مورد داره و تو نرم افزار تو psn شماره ٦ رو نشون ميده منم سلكت رو كه ميزنم پارت ٦ رو باز حركت نميكنه... ديگه واقعا نميدونم چيكارش بابد كنم... با كابل هم موقع شر كردن تو اون روش كه دوسمون گفت سرعت بالاتر ميبره وقتي تيكش رو ميزنم يع ارور ميده و اجازه نميده شر شه اينترنت...

داداش من اصلا نمیفهمم مشکل شماه چیه :-s

نصفشو با نت معمولی دانلود کردی نصف دیگه رو میخای با دیتا PC انتقال بدی؟!

- - -ویرایش - - -

احتمالا برای بازی هایی که آپدیت هایی با فاضله زمانی کم میاد لازمه که کل فایل رو دانلود کنید

همین چندروز پیش آپدیت بازی Dying Light اومد با حجم 2گیگ ولی دو روز بعدش آپدیت دیگه ای اومد با حجم 2.2گیگ ، لازم بود کل فایل جدید دوباره دانلود شه :|

- - -ویرایش - - -

اقا باش ور رفتم حل شد فقط يه بار صبح بازي رو وقتي ٦ گيگ اوليه نصب شد رفت تو بازي ولي عصر eror cant open aplication ميده. اگر كل فايل بازي منتقل شه درست ميشه اين مشكل؟ چون تا حالا همه بازيها بعد نصب اوليه اين ارور رو نميدانن و ميشد تا جايي كه دانلود كردي بازي كني ولي اين بازي اولين بازي هست كه با psx منتقل ميكنم واسه همين گفتم ببينم اين مشكل پيش مياد يا خراب اكانت بازي؟

خوب مشکل اینه که همه اینا اوکی هست و همچنان داستان ادامه داره!

Firewall کامپیوترت خاموشه؟

این پست رو هم بخون ببین مشکل حل میشه

- - -ویرایش - - -

اقا باش ور رفتم حل شد فقط يه بار صبح بازي رو وقتي ٦ گيگ اوليه نصب شد رفت تو بازي ولي عصر eror cant open aplication ميده. اگر كل فايل بازي منتقل شه درست ميشه اين مشكل؟ چون تا حالا همه بازيها بعد نصب اوليه اين ارور رو نميدانن و ميشد تا جايي كه دانلود كردي بازي كني ولي اين بازي اولين بازي هست كه با psx منتقل ميكنم واسه همين گفتم ببينم اين مشكل پيش مياد يا خراب اكانت بازي؟

من خودم تا حالا هر بازی رو شروع کردم به دانلود تا آخرش انتقالشو انجام دادم که مشکلی پیش نیاد ولی چیزی که مشخصه اکانت حاوی بازی تا زمانی که بن نشده باشه مشکلی نداره و مشکل از همین بازی هست ، فکر میکنم دانلود کامل شه همه چیز حل میشه :)

Firewall کامپیوترت خاموشه؟

این پست رو هم بخون ببین مشکل حل میشه

- - -ویرایش - - -

من خودم تا حالا هر بازی رو شروع کردم به دانلود تا آخرش انتقالشو انجام دادم که مشکلی پیش نیاد ولی چیزی که مشخصه اکانت حاوی بازی تا زمانی که بن نشده باشه مشکلی نداره و مشکل از همین بازی هست ، فکر میکنم دانلود کامل شه همه چیز حل میشه :)

اونو خاموش کردم بازم نشد اما اینقد تکرار کردم که از رو رفت و شد!!! مرسی دوست عزیز

يه سوال ديگه من ٤ گيگ اول اساسين رو دانلود كردم يعني حدودا پارت ٠ دانلود كردم الان اگر فايل بازيشو با لب تاب دانلود كنم بايد از پارت شماره ١ دانلود كنم يا نه؟ ببخشيد اينقدر سوال پرسيدم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or