دانلود و نصب بازی و آپدیت های PS4 با استفاده از نرم افزار PSX DOWNLOAD HELPER

ببخشید من داشتم با IDM آپدیت GTA V رو می گرفتم ، آخراش اومدم دیدم صفحه لپتاپ روشن نمی شه . بعدش رفت صفحه آبی و ریستارت شد . روشنش کردم کلا قاطی کرده دانلود هر سری resume میکنم 10 درصد کمتر میشه بعد 1 دقیقه قطع می شه. واسه شما ها هم پیش اومده ؟ چیکار کنم؟

اینم لینک های بتلفیلد هاردلاین داخل یه فایل تکس
ادرس 11 لینک هست

- - -ویرایش - - -

http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=ffef2cfc5801648991d4617261c3a8be
اینم لینک فایل تکسی که داخلش 11 لینک بتلفیلد هاردلاین هست

آقا من داشتم دیتای GTA 5 رو میریختم ولی روی 3.56 گیگ گیر کرد. چند ساعتم موندم ولی جلو نمیرفت. کسی میتونه راهنمایی کنه چیکار کنم؟
البته اینم بگم بازی 606 مگ دانلود کرد بعد بقیشو رفتم داخل information بازی. اونچا psx شروع کرد به انتقال بازی. دقیقا همونجا توی Status download روی 3.56 گیر کرد.

داداش با خود کنسول هم دانلود میکنم همینطوری دانلود میشه
واسه من یه بار اینجوری شده بود با کنسول دانلود کردم و بقیشه رو با pc ریختم درست شد
نمیدونم چرا واسه شما نشده
بقیه دوستان اگه بلد هستن راهنمایی کنن

آخرین ویرایش:
سلام من دارم بازي بتلفيلد رو دانلود ميكنم بعدش هنو تو كانكت كردن ps4 با لبتاب مشكل دارم كه عكسشو ميذارم كسي اگر ميدونه بگه بهم و بعد اگر كانكت شد چجور بايد فايل بازي رو كه با كامپيوتر و لينك هايي كه از نت بود دانلود دارم ميكنم بعد اگر كانكت بشه چطور اون فايل ها رو بريزم؟ مرسيي بابت كمكتون.
عكس اپ نميشه تو تست كانكشن وقتي اينترنت كانكشن رو ميخواد تست كنه faild ميزنه... اگر راهي داره بگين كه اين همه دانلودم الكي هدر نره... مرسي

سلام دوستان یه سوال!!
من الان حدود 4 گیگ از بازی بتلفیلد رو با کنسول دانلود کردم بعد الان می خوام بقیش رو با کامپیوتر دانلود کنم....وقت انتقال مشکلی پیش نمیاره اون مقداری که با کنسول دانلود کردم؟ یا مثلا باید پاک کنم اونی که با کنسول دانلود کردم رو؟

یه سوال
همه پارت ها رو نمیشه یکجا داد به نرم افزار ؟یا خودش باقی پارت ها رو ار هارد شناسایی نمیکنه؟هر 4 گیگ که تموم از رو هارد دانلود میشه باید locate پارت بعدی رو بدیم...بر فرض بتل 10 پارته ده بار این کار رو باید کرد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or