soroshiii
کاربر سایت
دوستان بنده یه مشکلی داشتم....الآم من دیتای کامل بازی bf hardline رو دانلود کردم و بعد از اینکه حدود 8 گیگ اتقال دادم گفت که برای ادامه ی دانلود باید تو بازی باشه و الآن هم که تو بازی هستم نوشته full game 18%
الآن برای بدست آوردن لینک ها در psx باید چی کار کنم ؟ یعنی نرم افزار باید چه طوری لینک آدرس دیتایی که روی کامپیوتر هست رو ازم بخواد ؟
البته تنظیمات p r O xy یادت نره طبق آموزشبزار يه ٢٠٠ مگ دانلود كنه با كنسولت بعد دوباره pax رو باز كن برو تو بازيت احتمالا لينك مياد...
دوستان این بازیهایی که سه چهار تا اپدیت براشون اومده باید همه رو گرفت یا فقط اخری رو ؟؟
من هر کاری میکنم نمیشه
سر Prepare to download یا سر اون خط دانلود همینطوری میمونه این بتلفیلد
ر
سلامآخریشو فقط بگیر
- - -ویرایش - - -
اینترنتت مشکل داره داداش
سلام
مشکل چی ؟
همه جوره که کار میکنه
یعنی اول با اینترنت معمولی کانکت بشم و بعد که دانلود شد یک مقدار متوقف کنم و تنظیماتی که تو آموزش گفته برای اتصال رو بزنماینترنت به درستی به دستگاه نمیرسه
اول اینترنت رو به صورت کابل و مستقیم برسون به دستگاه PS4 بزارم 5مگابایت دانلود شه ، همین که 5مگابایت دانلود شد بازیو متوقف کن و بعدش از طریق برنامه PSX و ****** به اینترنت وصل شو و بزار بقیه دانلود ادامه پیدا کنه
یعنی اول با اینترنت معمولی کانکت بشم و بعد که دانلود شد یک مقدار متوقف کنم و تنظیماتی که تو آموزش گفته برای اتصال رو بزنم
بعدی DNS هم اتوماتیک بزنم یا 8888 و 8844 ?
الان انجام میدمآره دقیقا
DNS رو هم اتوماتیک بزار