دانلود و نصب بازی و آپدیت های PS4 با استفاده از نرم افزار PSX DOWNLOAD HELPER

سلام دوستان من برنامه رو اجرا کردم همه چیز اوکی پیشرفت حتی لینک دانلود بازیو هم گرفتم اما از اونجا ک تو توضیحات گفته شده بود لپتاپ رو با کابل به مودم وصل کنید اما قبلش یه تذکر داده شده بود که این برا عموم نیست منم ک تذکرو ندیده بودم اینکارو کردم حالا ک میخوام برنامه رو به psوصل کنم تا بازیو انتقال بدم تو قسمت internet connection با ارور مواجه میشم خواهشا اگه کسی از دوستان میدونه کمکم کنه:((

داداش خب همین این کارور که کردی برگردون به اول ، طبق همین ترتیبی که رفتی

حتما گزینه Set Default هست اونجا

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان عزیز
ممنون بابت زحماتتون
من بتل 4 رو به همین روش دانلود کردم تمام پلرت ها رو ولی موقع نصب دو پارت بیشتر ازم نمی خواد و فقط campain رو نصب می کنه
یه راهنمایی بفرمایید چکار کنم که فول گیم بنصبه
با تشکر

بروی توی Home PS4 بعدش روی بازیت Option رو بزن و بعدش گزینه Information رو بزن ، میبینی که اونجا داره ادامه دانلود بازیت انجام میشه :)

داداش خب همین این کارور که کردی برگردون به اول ، طبق همین ترتیبی که رفتی

حتما گزینه Set Default هست اونجا

- - -ویرایش - - -

بروی توی Home PS4 بعدش روی بازیت Option رو بزن و بعدش گزینه Information رو بزن ، میبینی که اونجا داره ادامه دانلود بازیت انجام میشه :)

بعد چطوری بفهمم که باید پارت بعدی رو تو psx وارد کنم

بعد چطوری بفهمم که باید پارت بعدی رو تو psx وارد کنم

قیل از اینکه انتقال بدی ، بروی توی Setting PSX و بعدش تیک Auto Replace File رو بزار و بعدش آدرس فولدری که همه پارتهای بازی رو ریختی داخلش بهش بده ، خودش اتوماتیک تا آخر انتقال میده

به صورت دستی هم بخای وارد کنی ، وقتی موقع لینک بعدی برسه ، داخل برنامه PSX یک لینک جدید ظاهر میشه که اگه روش موس رو نگه داری میگه کدوم پارت رو الان لازم داره

سلام بچه ها خسته نباشید. خیلی ببخشید اگه سوالم سوالم احمقانس ولی من دستگام هنوز نرسیده دستم پس فردا میرسه خواستم ببینم الان من امکانش هست که اپدیت بازی Driveclub رو بدون پلی استیشن بذارم دانلود شه این چند شب که رایگانه بعد که اومد انتقال بدم یا حتما باید پی اس 4 باشه؟؟.

سلام بچه ها خسته نباشید. خیلی ببخشید اگه سوالم سوالم احمقانس ولی من دستگام هنوز نرسیده دستم پس فردا میرسه خواستم ببینم الان من امکانش هست که اپدیت بازی Driveclub رو بدون پلی استیشن بذارم دانلود شه این چند شب که رایگانه بعد که اومد انتقال بدم یا حتما باید پی اس 4 باشه؟؟.
میتونید بذارید دانلود بشه و بعد با برنامه PSX Download Helper انتقال بدید.

دوستان. ضمن تبریک سال نو و آرزوی سلامتی برای همگی و خانواده‌های گرامی، لینک آپدیت Driverclub ریجن آل رو میخواستم. الان آپدیت بالای 7 گیگ رو لازم داره. و یه سئوال دیگه: برای ریجن آل از آپدیت ریجن یک هم میشه استفاده کرد ؟ (اینرو یه جا نوشته بود، خواستم مطمئن شم). ممنون

آخرین ویرایش:
PDF پست اول رو خوندم.کم مونده بود بزنم زیر گریه:(چقدر سخته.
واسه منی که دیتا رو اماده (در دیسک) میخرم هم باید این مراحل رو انجام بدم؟من مودمم 1 پورت داره.منی که قراره دیتا رو اماده بخرم اصلا چرا باید به اینترنت و مودم نیاز داشته باشم:| حسابی گیج شدم. اون PDF واقعا کشنده بود

PDF پست اول رو خوندم.کم مونده بود بزنم زیر گریه:(چقدر سخته.
واسه منی که دیتا رو اماده (در دیسک) میخرم هم باید این مراحل رو انجام بدم؟من مودمم 1 پورت داره.منی که قراره دیتا رو اماده بخرم اصلا چرا باید به اینترنت و مودم نیاز داشته باشم:| حسابی گیج شدم. اون PDF واقعا کشنده بود
lol شوخی میکنی دیگه ؟ :d
یکی از سر راست ترین و راحت ترین آموزش‌های ممکنه کلا هیچ مشکلی نداره
شما دیتا رو میریزی روی PC یا لپتاپ٬ بعد یا PC و یا PS4 رو با لن وصل میکنی اون یکی هم با WiFi دیتا رو انتقال میدی
کلا یه بار دیگه آموزش رو بخون و تنضیمات PS4 رو چک کن میبینی خیلی سادست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or