دوست عزیز حتما باید WI-FI داشته باشم؟
چون کنسول و کامپیوتر باید دو تا شون آنلابن باشن
سلام.
این که حتماً باید وای فای داشته باشین اصلاً مطرح نیست.
شما باید هر دو کنسول رو مستقیم به مودمتون وصل کنید. حالا بعضی مودم ها هستن مثلاً وای فای دارن و فقط یک پورت lan. اینجا شما ناچارید یکی از دستگاه ها رو مثلاً ps4 رو با کابل وصل کنید و لپ تاپ رو با wifi. (منظورم از ناچارید برای اینه که سرعت انتقال فایل به ps4 کمی بهتر بشه. نه این که نشه هر دو رو با وای فای وصل کرد!)
اگر مودمتون از این 4 پورت Lan هاست که خوب بهتره هر دو رو با lan وصل کنید چون سرعت انتقال فوق العاده بیشتر می شه.
یه موقع هم هست مثلاً فاصله دستگاه ها از مودم خیلی زیاده و امکانش نیست، می تونین هر دو دستگاه رو با wifi وصل کنید.
پس به صورت کلی، lan و wifi فقط شیوه های اتصال هستن مهم اینه که : هر دو دستگاه به یکی از این دور وش به مودم وصل باشن.
موفق باشید.
- - -ویرایش - - -
بتلفیلد 4 رو اول که گذاشتم رو دانلود 33 گیگ بود !
بعد از 2 بار که دانلود 33 گیگ fail شد ! بتلفیلد تبدیل شد به 6 گیگ ! بعد کنجکاو شدم و از خود ps4 6 گیگ رو دانلود کردم که ببینم قضیش چیه ! بعد که دانلود شد فقط مرحله ی اول Single دانلود شده بود و نوشته بود 27 درصد فول گیم رو دانلود کردی جالبش این بود که در حین دانلود، میتونستی بازی رو انجام بدی !
ps4 رو یه روز کامل گذاشتم رو stand by بعدش دیدم full game 100% شده !
دانلودش تو قسمت downloads نمیومد و خود بازی دانلود میکرد!
(کلا برای اطلاعات عمومی گفتم شاید برا شما جالب باشه !)
سلام دوست عزیز.
ممنون از اینکه تجربه تون رو با ما به اشتراک گذاشتید.
یکی دیگه از دوستان هم در همین تاپیک یک پست در همین رابطه داشتند (این پست)
بنابراین فرمایش شما نیز تصدیق کننده این موضوعه.
فقط اینکه کاربری که اون پست رو نوشتن توضیح دادن که می شه ادامه دانلود رو با استفاده از گزینه options روی برنامه ملاحظه کرد.
و این یک امکان فوق العاده اس که سونی گذاشته تا خریدار در حین دانلود بازی هی قند تو دلش آب نشه! به عبارتی ASM یعنی Anti Sugar Melting:d
موفق باشید.