دانلود و نصب بازی و آپدیت های PS4 با استفاده از نرم افزار PSX DOWNLOAD HELPER

دوست عزیز وقتی راهنمای 15 تا 17 رو جرا میکنم
وقتی میرم تویه قسمت network and sh... اون جا هیچ کانکشنی نیست

سلام دوست من.
شما حتماً باید برنامه رو به صورت administrator اجرا کنید.
به این شکل که روی فایل اجرایی psx رایت کلیک می کنید و بعد گزینه ی run as administrator رو انتخاب می کنید. (در ویندوز 7 به بالا)
موفق باشید

سلام دوست من.
شما حتماً باید برنامه رو به صورت administrator اجرا کنید.
به این شکل که روی فایل اجرایی psx رایت کلیک می کنید و بعد گزینه ی run as administrator رو انتخاب می کنید. (در ویندوز 7 به بالا)
موفق باشید

همین کا رو میکنم اصلا اگه این کار انجام نشه وارد اون قسمت نمیشه

من همه کار رو درست انجام میدم ارتباط هم اوکی میشه تو قسمت log هم فایل میاد و با IDM دانلودش میکنم بعد وقتی تو قسمت local میزارمش هیچ تغییری تو سرعت نمیده!
بعد مودمم رو نگاه میکنم میبینم همش داره از اینترنت استفاده میکنه!
کار خاصی باید بکنم که نمیدونم؟

- - -ویرایش - - -

بعد من تیک اینترنت رو بر نداشتم! در حین دانلود بود که این کار رو کردم! (چون دانلودم 100 مگ بیشتر نبود!) امکان داره مشکلم به اون خاطر باشه؟
بعد رو بازیهایی که حجمشون بالاس از کجا بفهمم کدوم پارت اوله کدوم دوم چون ییهو تو قسمت log اضافه میشه

update:
خوب مشکل همون تیک اینترنت بود که باید بر میداشتم!
اما هنوز با این قضیه پارتا مشکل دارم!
مثلا یه سری 3 تا پارت رو با هم آورد که اصلا نمیشد فهمید کدوم پارت یکه کدوم دوم!
سوال بعدیم اینه که آیا میشه در این حین کنسول رو خاموش کنم؟ مشکلی به وجود نمیاد؟

update:
خوب مشکل همون تیک اینترنت بود که باید بر میداشتم!
اما هنوز با این قضیه پارتا مشکل دارم!
مثلا یه سری 3 تا پارت رو با هم آورد که اصلا نمیشد فهمید کدوم پارت یکه کدوم دوم!
سوال بعدیم اینه که آیا میشه در این حین کنسول رو خاموش کنم؟ مشکلی به وجود نمیاد؟

سلام دوست عزیز.
تنها راهش اینه که تو قسمت لینک هر کدوم از اون فایل ها بری جلو تا به قسمت pkg. برسی و اونجوری می تونی متوجه شی که کدوم فایل رو باید بهش متصل کنی. این خیلی مهمه چون همین جا یکی از دوستان فرمودن که یکی از بازی ها در حین نصب به صورت نا منظم فایل ها رو درخواست کرده.
موفق باشید

من خیلی راحت با این برنامه کار می کنم. بعد از دانلود کامل فایل توسط pc وقتی تنظیمات مربوط به انتقال فایل به ps4 رو انجام دادم یک بار برنامه رو بسته و دوباره اجراش می کنم. اینطوری خیلی راحت فایل از pc به ps4 منتقل میشه.

من خیلی راحت با این برنامه کار می کنم. بعد از دانلود کامل فایل توسط pc وقتی تنظیمات مربوط به انتقال فایل به ps4 رو انجام دادم یک بار برنامه رو بسته و دوباره اجراش می کنم. اینطوری خیلی راحت فایل از pc به ps4 منتقل میشه.
برنامه که واقعا عالیه ولی من بعد از تنظیمات به جای بستن نرم افزار یکبار از تنظیمات network کنسول تیک گزینه اتصال به اینترنت رو بر میدارم و میزارم و انتقال فایل از PC به کنسول شروع میشه...

من هم این روش رو باری آپدیت کردن کیلزون استفاده کردم جواب گرفتم ! اگه آپدیتی برا کنسول بدن که بشه این فایلی که دانلود میشه رو از طریق فلش مموری نصب کرد دیگه عالی میشه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or