batavm
کاربر سایت
برای خودم هم این مشکل عجیبه چون روی حسابش لینک که توسط نرم افزار دریافت میشه با دادن آدرس فایل باید به ریختن بازی روی کنسول ختم بشه ولی نمیشه...سلام. تمام مراحلي كه توضيح دادين كاملاً درسته و به نظر نمياد اشتباهي انجام داده باشيد.
روند نصب بازي ها يا آپديت هاي با حجم زياد به اين ترتيبه كه شما بعد از انتخاب گزينه نصب يا دانلود از داخل Ps4 داخل نرم افزار PSX DOWNLOAD HELPER با لينك پارت اول مواجه ميشيد. با استفاده از دكمه اي كه تو راهنما توضيح دادم پارت اول رو به نرم افزار معرفي ميكنين رو سيستمتون. وقتي پارت اول به پايان رسيد داخل نرم افزار PSX DOWNLOAD HELPER لينك پارت دوم بازي GRAB ميشه و شما اونو ميبينين. در اينجا بايد بريد توي قسمت NETWORK دستگاه PS4 و تيك CONNECT TO THE INTERNET رو برداريد تا اينترنت PS4 قطع بشه و دانلود ادامه پيدا نكنه. بعد تو نرم افزار PSX DOWNLOAD HELPER با كمك دكمه مذكور لينك پارت دوم رو به فايل LOCAL مجدداً مرتبط ميكنين. و مجدداً از توي NETWORK تيك CONNECT TO THE INTERNET رو ميزنين. خود به خود دانلود ادامه پيدا ميكنه. و به همين ترتيب تا آخرين پارت بازي يا آپديت.
ببينيد اين كه ما بازي رو در چند پارت و نه به صورت يك فايل جامع به pS4 ميفرستيم مفهومش اين نيست كه اين كار روما به اين صورت انجام مي ديم. بلكه خود pS4 طوري طراحي شده كه برنامه ها رو حداكثر در پارت هاي 4 گيگي دريافت مي كنه. اگر بازي حجمش به 4 گيگ نرسه با يك پارت همه چيز انجام ميشه. پس ما نمي تونيم يك فايل رو به صورت يك جا و با حجم 9 گيگ به PS4 بفرستيم چون خود دستگاه اصلاً طوري برنامه ريزي شده كه به اين صورت فايل ها رو دريافت كنه.
من توي پست هاي قبلي روال كار اين نرم افزار رو مختصراً توضيح دادم. اين برنامه چجوري بگم؟! يه جاعله. تنها كاري كه ميكنه اينه كه فايل روي هارد دستگاه شما رو به جاي فايل موجود روي اينترنت جعل ميكنه و pS4 رو گول ميزنه تا اون فكر كنه كه فايل ها داره از اينترنت به اون ارسال ميشه. همين. هيچ تغيير يا تحريفي تو فايل شما انجام نمي شه. بنابراين اصلاً نبايد مشكلي پيش بياد. اين كه فايل 4 گيگي ناگهان به 2 گيگ تغيير حجم ميده براي من كمي عجيبه. احتمال داره كه به خاطر يه فرآيند بررسي كه سوني براي اعتبارسنجي فايل هاش طراحي كرده باشه اين رخ بده. مثلاً براي اينكه كاربر بازي هاي پولي رو از سورس هاي ديگه (مثلاً روشي كه ما انجام مي ديم) به دست نياره، احتمالاً در هر بار تلاش براي دانلود بازي لينك ها رو به شكل محسوسي تغيير مي ده. لطفاً لينك بازي رو در هر مرتبه دانلود با دفعه قبل مقايسه كنيد. خيلي چيزا رو مي تونه مشخص كنه.
به غير از اين چيزي ني تونه باشه.
مي تونم بپرسم چرا شما بازي رو به شكل آنلاين خريداري كردين؟ آيا خارج از كشور تشريف دارين؟
موفق باشيد.
در واقع این فایل دو گیگی هم که دموی بازی هست از روی PC به کامپیوتر انتقال پیدا میکنه و محتواش از همین فایل 4 گیگی دریافت میشه...
با یه نرم افزار دیگه هم که برای اینکار هست تست کردم و مشکل پابرجا بود.
در رابطه با روند کار نرم افزار اطلاع دارم چون قبلا با یه نرم افزار مشابه روی PS VITA بازی میریختم ولی خوب اونجا به بازی های بیش از 4 گیگ بر نخورده بودم.
من بازی رو به صورت دیجیتالی از PSN خریداری کردم.ایران هستم.
ممکنه برای آپدیت 1.72 باشه؟
این نرم افزار نسخه جدیدتر از اونچه در پست اول هست عرضه نکرده؟