یه سوال دیگه واسه من میزنه faield چکار کنم همچی هم درست وارد کردم؟
اگر تنظیمات درسته فقط یه چیزی رو شاید اشتباه کرده باشین. ps4 و pc باید هر کدوم به مودم وصل باشن.به هیچ وجه ps4 به pc وصل نباشه.
Sent from my iPhone using Tapatalk
یه سوال دیگه واسه من میزنه faield چکار کنم همچی هم درست وارد کردم؟
نه اینطور نیست؟اگر تنظیمات درسته فقط یه چیزی رو شاید اشتباه کرده باشین. ps4 و pc باید هر کدوم به مودم وصل باشن.به هیچ وجه ps4 به pc وصل نباشه.
نه اینطور نیست؟
آره فکر کنم واسه اینترنته چون به osn وصل نمیشه.مطمینین تنظیمات درسته؟
آره فکر کنم واسه اینترنته چون به osn وصل نمیشه.
راستی لینک دانلود killzone رو دارید؟
آره متوجه شدم ممنوننه من اصلاً بازیشو ندارم.
علت اينكه خطا ميداد psn اين بوده كه ميخواسته آپديت جديد بياد. من ديروز كه رفتم خونه متوجه شدم. الان ديگه بايد مشكلت رفع شده باشه. البته اگر آپديت رو انجام داده باشي.
سلام
هرکاری میکنیم
به PSN وصل نمیشه
سلام.
بدون تنظیمات این نرم افزار و بدون پراکسی آیا psn باز می شه. چون بعضی وقت ها کلاً باز نمیشه و آدم سر کار میره.
یکی جواب مارو نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
داداش زمانی که PROXI میزاری این مشکل به وجود میاد و وصل نمیشه
IP وصل میشه ولی بقیعه هیچ کدام وصل نمیشن
اینترنت
PSN
وغیره
راستی مودم من DLINK 2730U هست
وهردو کابل PC و PS 4 به مودم وصل هستن
؟
وبرنامه هم با اد مینیستوری بالا اوردم
خوب یعنی میشه بازی های psn رایگان روی پلی 4 دیگه انتقال داد ؟
اگه میشه تا الان چه بازی هایی اومده و چطوری میشه دانلود کرد و به پلی 4 دیگه انتقال داد
ممنون بابت پاسختون...سلام دوست عزیز.
من خیلی فکر کردم ولی منطقی برای این موضوع به ذهنم نرسید. دقت داشته باشید که همه کاربرهای اینجا بازی شما رو ندارن که بتونن تست کنن. مثلاً خود من اصلاً فیفا رو ندارم که بتونم شرایط شما رو بررسی و تست کنم. به این خاطر ممکنه دیر یا حتی هرگز پاسخی برای شما وجود نداشته باشه. علت این موضوع این بود. والا ما قصد بی اعتنایی نداشتیم.
یه سوال این بازی رو شما از کجا دانلود کردین؟؟؟؟
موفق باشید.
ممنون بابت پاسختون...
فکر نمیکنم ارتباطی با بازی داشته باشه و بیشتر مربوط به روش انتقال میشه...
من بازی رو از PSN با اکانت ریجن یک خریداری کردم و لینکش رو با روشی که داخل آموزش بود به دست آوردم که چون بازی 9 گیگ و خورده ای بود من پارت 0 و 1 و 2 رو ساختم.پارت های اول و دوم 4 گیگی و پارت سوم حدود 400 مگ بود.
الآن برای انتقال شما گفتی پارت اول رو آدرسش رو میدید و وقتی دانلود پارت ال توسط PS4 به اتمام رسید آدرس پارت دوم رو میدید.
من بازی رو الآن دوباره از PSN میزارم تو دانلود دو تا لینک تو نرم افزار میاد که یکی بازی است و دیگری آپدیتش هست.با آپدیت که کاری ندارم ولی وقتی به لینک بازی آدرس پارت اول رو میدم در قسمت دانلودهای کنسول بازی فیفا که حجمش 9 گیگ و خورده ای نشون داده میشه به یکباره به 2 گیگ تبدیل میشه و سریع پر میشه...
شما بازی بالای 4 گیگ و چندپارته قطعا ریختید.اگر آره که روندش رو برام توضیح بدید...
سوالم اینکه نمیشه سه پارت رو به یک پارت تبدیل کرد و بعد انتقال داد؟