دانلود و نصب بازی و آپدیت های PS4 با استفاده از نرم افزار PSX DOWNLOAD HELPER

برای من همیشه Internet Connection جلوش Failed میزنه ! چرا ؟

یه بار که جواب دادم
یک روش کامل عملی برای حل این مشکل.
وقتی همه ی تنظیمات رو وارد کردید نیازی نیست تست بگیرید توی همون قسمت back رو بزنید
وبه صفحه ی اصلی پلی استیشن برگردید و داخل استور بشید.
تاکید میکنم تست نگیرید و اگه به بار اول داخل استور نرفت چند بار بزنید تا بره

من مشکلم اینه که آخرین عدد IPم تو پی سی 33 هست در حالی که وقتی IP رو توی PS4 نگاه میکنم زده 34...این دیگه چه مدلشه...؟
روشی که دوست بالامون گفت هم تست کردم ولی نشد...

یه بار که جواب دادم
یک روش کامل عملی برای حل این مشکل.
وقتی همه ی تنظیمات رو وارد کردید نیازی نیست تست بگیرید توی همون قسمت back رو بزنید
وبه صفحه ی اصلی پلی استیشن برگردید و داخل استور بشید.
تاکید میکنم تست نگیرید و اگه به بار اول داخل استور نرفت چند بار بزنید تا بره
رفیق من این کاری که گفتید رو انجام دادم، بعد از چند بار امتحان کردن هم تونستم وارد Store بشم و بازیم رو هم برای دانلود گذاشتم که تو قسمت notification ارور Can't Download داد. چکار باید بکنم؟

باید حتما تست بگیرید و همه چیز درست باشه مگه میشه خوب همین کارا رو میکنید که نتیجه نمیگیرید داش من

با تست و بدون تست هردو بی نتیجه هست .

-----------------------------------

1 - کسی میدونه اگه کامپیوتر و پلی استیشن رو با Lan به هم وصل کنم ، درست میشه ؟!

2 - اگر یه چیزی رو دانلود کنم از اینترنت ( لینکی که خود دوستان دادن ) بعدا چجوری میشه اون فایل رو به PS4 منتقل کرد ؟! ( چون لینک رو یکی دیگه داده و من دانلود کردم )

کسی میتونه راهنماییم کنه

من با ps4 به psn وصل نمیشه الان لینک نسخه دمو فیفا دارم چطور باید وارد برنامه بعد وارد دستگاه کرد خواهشا راهنمایی کامل کنید مرسی

من مشکلم اینه که آخرین عدد IPم تو پی سی 33 هست در حالی که وقتی IP رو توی PS4 نگاه میکنم زده 34...این دیگه چه مدلشه...؟
روشی که دوست بالامون گفت هم تست کردم ولی نشد...
سلام
دوست عزیز برای همه همینطوریه چون اگر یکی باشه کامپیوتر اجازه نمیدی که بدون قندشکن وارد اینترنت بشی میگه یک ip مشابه تو network هست...

آقا یکی به این سواله من جواب بده خواهشا..
شما وقتی دمو رو دانلود میکنین وقتی ادامه ی دانلودو توی ps4 میزنین چقدر طول میکشه تبادل اطلاعات صورت بگیره و بازی به کنسول انتقال داده بشه؟؟؟
من مشکل دارم با دموی فیفا 15....دمو رو دانلود کردم وقتی آدرس جایی که دمو رو دانلود کردم به برنامه میدم و ادامه ی دانلودو میزنم تو ps4 سرعت انتقال اطلاعات اونطور که تو آموزش گفته شده شگفت انگیز نیس..
میخوام بپرسم سرعت من فقط اینجوریه؟؟به طور معمول حجم 3 گیگ چقدر طول میکشه تا به ps4 برسه از طریقه این برنامه؟؟
جواب بدین وجدانا..

ببين داداش به چندين نكته وابسته است
يك اين كه با كابل مي فرستي يا به صورت وايرلس ؟ اگر كابل لن چند متره ؟
دو اين كه سرعت خوندن هارد pc ايت و نوع مودم ات چيه ؟

ببين سرعت متوسطي كه من ديدم بين 1-2 مگ بر ثانيه است ! يعني من يه بار امارش رو گرفتم اين طوري بود كه 1 مگ در يك ثانيه مي فرستاد و در ثانيه بعد 3 مگ مي فرستاد !!! يه مقداري افت و خيز داشت يما همون 1-2 مگ برثانيه در نظر بگير

آقا یکی به این سواله من جواب بده خواهشا..
شما وقتی دمو رو دانلود میکنین وقتی ادامه ی دانلودو توی ps4 میزنین چقدر طول میکشه تبادل اطلاعات صورت بگیره و بازی به کنسول انتقال داده بشه؟؟؟
من مشکل دارم با دموی فیفا 15....دمو رو دانلود کردم وقتی آدرس جایی که دمو رو دانلود کردم به برنامه میدم و ادامه ی دانلودو میزنم تو ps4 سرعت انتقال اطلاعات اونطور که تو آموزش گفته شده شگفت انگیز نیس..
میخوام بپرسم سرعت من فقط اینجوریه؟؟به طور معمول حجم 3 گیگ چقدر طول میکشه تا به ps4 برسه از طریقه این برنامه؟؟
جواب بدین وجدانا..
بستگی داره کنسول از طریق وای فای آن باشه یا لن.اگر سیستم و کنسول هردوشون با کابل لن وصل شده باشن به مودم خیلی سریعتر بازی انتقال میده زمان نگرفتم اما برایه من کمتر از 5 دقیقه انتقال داد اگر اشتباه نکنم.من از کابل لن استفاده میکنم.

بستگی داره کنسول از طریق وای فای آن باشه یا لن.اگر سیستم و کنسول هردوشون با کابل لن وصل شده باشن به مودم خیلی سریعتر بازی انتقال میده زمان نگرفتم اما برایه من کمتر از 5 دقیقه انتقال داد اگر اشتباه نکنم.من از کابل لن استفاده میکنم.
من با وای فای وصل میشم ممکنه سرعتش ماله وای فای باشه ینی؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or