دانلود و نصب بازی و آپدیت های PS4 با استفاده از نرم افزار PSX DOWNLOAD HELPER

اگر بازی رو از جایی دانلود کرده باشم ، چجوری اون رو انتقال بدم ؟ به کدوم قسمت تو Psx Download Helper برم ؟
بازی رو دانلود کرده باشید انگاری یه مرحله جلو افتادید!

همه مراحل رو طبق آموزش پیش برید فقط دیگه لازم نیست بازی رو دانلود کنید و مستقیم محل فایل دانلود شده رو به برنامه بدید.

بستگی داره کنسول از طریق وای فای آن باشه یا لن.اگر سیستم و کنسول هردوشون با کابل لن وصل شده باشن به مودم خیلی سریعتر بازی انتقال میده زمان نگرفتم اما برایه من کمتر از 5 دقیقه انتقال داد اگر اشتباه نکنم.من از کابل لن استفاده میکنم.

من با وای فای وصل میشم ممکنه سرعتش ماله وای فای باشه ینی؟؟

برای بار چندم می‌گم، اگه می‌خواین از کابل استفاده کنین کنسول و کامپیوتر رو مستقیم به هم وصل کنین، دیگه مودم رو الکی واسطه قرار ندین سرعت رو میاره پایین، صفحات قبل توضیح دادم.
صددرصد سرعت پایینتون به خاطر وای-فای هست، با وای-فای ماکزیمم 2-3 مگابایت در ثانیه می‌گیرین، با کابل حدود 25 مگابایت در ثانیه.
دموی فیفا برای من زیر 2 دقیقه طول کشید.

برای بار چندم می‌گم، اگه می‌خواین از کابل استفاده کنین کنسول و کامپیوتر رو مستقیم به هم وصل کنین، دیگه مودم رو الکی واسطه قرار ندین سرعت رو میاره پایین، صفحات قبل توضیح دادم.
صددرصد سرعت پایینتون به خاطر وای-فای هست، با وای-فای ماکزیمم 2-3 مگابایت در ثانیه می‌گیرین، با کابل حدود 25 مگابایت در ثانیه.
دموی فیفا برای من زیر 2 دقیقه طول کشید.
درسته اما خب اینترنت باید قطع بشه. البته برایه انتقالش احتیاج به اینترنت نیست.اما مودمم واسطه باشه سرعتش خیلی خیلی بیشتر از اینکه با وای فای انتقال بدی.

درود

دوستان بنده از این روش استفاده کردم ولی سرعت انتقال اطلاعات از PC به PS به شدت پایینه، یعنی بسار کمتر از حد انتظار! در حد 10 KB در ثانیه! هم PC هم PS با کابل لن متصل هستند.

همه جور روشی هم امتحان کردم ولی احساس میکنم کماکان دانلود از طریق خود کنسول انجام میشه و نه از طریق PC!

حالا میخوام بدونم مشکل کارم کجاست چون مطمئن هستم تمامی مراحل رو درست پیش رفتم.

ممنونم

درود

دوستان بنده از این روش استفاده کردم ولی سرعت انتقال اطلاعات از PC به PS به شدت پایینه، یعنی بسار کمتر از حد انتظار! در حد 10 KB در ثانیه! هم PC هم PS با کابل لن متصل هستند.

همه جور روشی هم امتحان کردم ولی احساس میکنم کماکان دانلود از طریق خود کنسول انجام میشه و نه از طریق PC!

حالا میخوام بدونم مشکل کارم کجاست چون مطمئن هستم تمامی مراحل رو درست پیش رفتم.

ممنونم

رفيق مشكل اساسي داري !!! اين سرعت اصلا" نميشه ! يعني من با واي فاي هم روي ps3 فرستادم سرعت حدود 2 مگ بوده !اون هم فاصله زياد

اگر مطمئني همه مراحل رو درست رفتي كه چيزي نميشه گفت !
يا مودم ات مشكل داره يا pc ايت ! با مودم و pc ديگه امتحان كن ببين چي ميشه

ببينيد توي نسخه هاي ديگه مشابه همين برنامه يه سري نكات بود كه سي حواسشون بهشون نيست ! مثلا" اينكه فايل روت بايد با برنامه و خود فايل اصلي يه جا باشن و تغيير جا داده نشن

رفيق مشكل اساسي داري !!! اين سرعت اصلا" نميشه ! يعني من با واي فاي هم روي ps3 فرستادم سرعت حدود 2 مگ بوده !اون هم فاصله زياد

اگر مطمئني همه مراحل رو درست رفتي كه چيزي نميشه گفت !
يا مودم ات مشكل داره يا pc ايت ! با مودم و pc ديگه امتحان كن ببين چي ميشه

ببينيد توي نسخه هاي ديگه مشابه همين برنامه يه سري نكات بود كه سي حواسشون بهشون نيست ! مثلا" اينكه فايل روت بايد با برنامه و خود فايل اصلي يه جا باشن و تغيير جا داده نشن

هم مودم و هم PC رو عوض کردم (از لپ تاپ استفاده کردم، مودم هم با تست مطمئن شدم مشکلی نداره) ولی کماکان مشکل پابرجا بود، برای همین به فکرم رسید که ایراد از تنظیمات کنسول هست. به هر حال شیوه های مختلف رو تست کردم ولی متأسفانه جواب نگرفتم. میخواستم ببینم اینجا از دوستان کسی مشکل من رو داشته یا نه ولی مثل اینکه این طوری نیست!

مشکل اینجاست که عملیات انتقال انجام میشه ولی با سرعت افتضاح! پس باید بگردم دنبال عاملی که این سرعت رو تا این حد محدود میکنه.

به هر حال ممنونم از راهنماییتون.

من دوتا بازی با این روش دان کردم حالا 2 روزه هرکاری میکنم تو تست کانکشن ارور میده!
تمام راهیم که میرم درسته IP هم که برنامه میزنه مینویسم ولی ارور میده انگار ای پی رو نمیشناسه!چیکار کنم؟

وقتی دانلود بازی روی لپ تاپ تموم شه بعدش اون فایلی رو که میخاییم انتقال بدیم انتخاب کنیم اتوماتیک ps4 ادامه دانلود انجام میده؟!

منم انتقال دادم منتها سرعت ۳ مگ بیشتر نشد هر کار کردم
یکی از دوستان روش انتقال مستقیم بدون اتصال به مودم رو توضیح بده اموزشش رو

Sent from my iPad using Tapatalk HD

منم انتقال دادم منتها سرعت ۳ مگ بیشتر نشد هر کار کردم
یکی از دوستان روش انتقال مستقیم بدون اتصال به مودم رو توضیح بده اموزشش رو

روی کامپیوتر توی Control Panel\Network and Internet\Network Connections روی کارت شبکه‌تون کلیک کنین، Internet Protocol Version 4 رو بزنین:
- یه ip دلخواه بدین.
- subnet mask رو بدین 255.255.255.0
- DNS server رو روی ipـی که دادین بذارین.
روی ps4:
- یه ip دلخواه بدین. (توی همون رنجی که برای کامپیوتر دادین)
- Default gateway رو ip کامپیوتر بذارین.
- DNS server رو هم روی ip کامپیوتر بذارین.

روی کامپیوتر توی Control Panel\Network and Internet\Network Connections روی کارت شبکه‌تون کلیک کنین، Internet Protocol Version 4 رو بزنین:
- یه ip دلخواه بدین.
- DNS server رو روی ipـی که دادین بذارین.
روی ps4:
- یه ip دلخواه بدین. (توی همون رنجی که برای کامپیوتر دادین)
- Default gateway رو ip کامپیوتر بذارین.
- DNS server رو هم روی ip کامپیوتر بذارین.

همین کارا رو کردم منتها نشد
شاید اشتباه کردم جایی ولی حالا دوستان امتحان کنن نتیجه رو بگن ببینیم چطور میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or