دانلود و نصب بازی و آپدیت های PS4 با استفاده از نرم افزار PSX DOWNLOAD HELPER

یک روش کامل عملی برای حل این مشکل.
وقتی همه ی تنظیمات رو وارد کردید نیازی نیست تست بگیرید توی همون قسمت back رو بزنید
وبه صفحه ی اصلی پلی استیشن برگردید و داخل استور بشید.
تاکید میکنم تست نگیرید و اگه به بار اول داخل استور نرفت چند بار بزنید تا بره
دقیقا همینطوره...
مشکل چندین نفر به اینصورت حل شده...
خود من هیچ وقت تست نمیگیرم...

سلام کسی میتونه از ابتدا تا اخره کار با این برنامه رو فیلمبرداری واپلود کنه یه جا

- - -ویرایش - - -

لطفا کمکم کنید من وقتی گزینه retry رو میزنم تو ps4 که بازی رو از pc دانلود کنه اصلا هیچ اتفاقی نمی افته میگه که propering to download

کسی هست که دانلود کنه برا ادم ؟ :l جدا میگم برا کسایی که نت درست ندارن!
اگر که میتونین دانلود کنید لطفا 2 تا dlc بازی بتل 4 به نام naval streak و dragon theeth رو دانلود کنند ممنون...:((

سلام من مودمم یه پورت لن داره و یه وایرلس هر کاری میکنم سرعت دانلودم پایین خیلی خیلی یعنی هر یه مگ رو تو 1 دقیقه طول میده راحت یه بار به کنسول پورت لن رو زدم ویه بارم به لپ تاپ ولی هیچ تغییری نکرد تو سرعت دانلود
البته اینترنت من مخابرات هست و dns رو روی کنسول روی حالت اتومات مبزارم حالا چه کنم؟

سلام من مودمم یه پورت لن داره و یه وایرلس هر کاری میکنم سرعت دانلودم پایین خیلی خیلی یعنی هر یه مگ رو تو 1 دقیقه طول میده راحت یه بار به کنسول پورت لن رو زدم ویه بارم به لپ تاپ ولی هیچ تغییری نکرد تو سرعت دانلود
البته اینترنت من مخابرات هست و dns رو روی کنسول روی حالت اتومات مبزارم حالا چه کنم؟

قرار نیست این برنامه سرعت اینترنتتون رو ببره بالا که! شما فایلو با کامپیوتر دانلود ‌می‌کنین بعد با این برنامه انتقال می‌دین رو کنسول.

دوستان مودم من Wifi داره و امکان اتصال PC و کنسول با استفاده از Lan رو ندارم. اگه هر دو رو از طریق Wifi به مودم متصل کنم، سرعت انتقال داده چقدر خواهد بود؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or