دانلود و نصب بازی و آپدیت های PS4 با استفاده از نرم افزار PSX DOWNLOAD HELPER

من الان سوالم اینه که مشکل فقط دانلود بازی هاست ؟
الان سایتی هایی وجود دارند که بازی هارو واسه دانلود گذاشتند.
ولی سوال من اینه که آیا اگه از این سایت ها دانلود کنیم بازی رو با این نرم افزار میتونیم بریزیم رو PS4 و ازش استفاده کنیم‌؟؟؟
اینم لینک دانلود بازی های PS4 :
دانلود بازی PS4
میتونین دانلود کنید و روی کنسول بریزید ولی در نهایت باید بازی رو به صورت دیچیتالی خرید کنید تا اجرا بشه

میتونین دانلود کنید و روی کنسول بریزید ولی در نهایت باید بازی رو به صورت دیچیتالی خرید کنید تا اجرا بشه
آقا کی گفته میشه از این سایت ها دانلود کرد بعد تو کنسول ریخت؟
نه آقا نمیشه چون اون سایت ها محتوای دیسک رو گذاشتن و دیسک محتواش فرق داره و تا هک نشه نمیشه

من 1 ماه پیش راحت فایل رو انتقال میدادم ولی الان هر کار میکنم نمیشه....رو تست کانکشن تو قسمت کانکت اینترنت ارور میده...کسی هست کمکم کنه ...ممنون میشم

حداکثر سرعت انتقال فایل pkg با این برنامه در یک ثانیه چقدر هست:-/:)
با کابل لن اگر متصل کنی ، سرعت خوب هست . من یه فایل ۳۸ گیگی رو توی حدود ۱/۳۰ ساعت انتقال دادم
من 1 ماه پیش راحت فایل رو انتقال میدادم ولی الان هر کار میکنم نمیشه....رو تست کانکشن تو قسمت کانکت اینترنت ارور میده...کسی هست کمکم کنه ...ممنون میشم
بررسی کنید ببینید توی این چند وقت اخیر چه برنامه ای نصب کردید . بعضی از برنامه ها فایروال دارن و نمیزارن این برنامه درست کار کنه . هیتلر شکن ها اغلب دارن
منم دقیقا مثل شرایط شما برام پیش اومد که در نهایت ویندوز مجبور شدم عوض کنم

Sent from my HUAWEI G510-0010 using Tapatalk 4

با کابل لن اگر متصل کنی ، سرعت خوب هست . من یه فایل ۳۸ گیگی رو توی حدود ۱/۳۰ ساعت انتقال دادم

من پلی با کابل لن وصله. به مودم و لپ تاب با وايرلس وصل هست سرعت انتقالم حدود دو مگ در ثانیه هست اینطوری که شما میگی اگه همه شا با کابل کنم خیلی تفاوت داره:)

من پلی با کابل لن وصله. به مودم و لپ تاب با وايرلس وصل هست سرعت انتقالم حدود دو مگ در ثانیه هست اینطوری که شما میگی اگه همه شا با کابل کنم خیلی تفاوت داره:)

دیگه وقتی با کابل وصل می‌کنین نیاز نیست مودم وسط باشه، سرعتو میاره پایین، کنسول و لپتاپ رو مستقیم به هم وصل کنین حدود ده برابر سرعت فعلیتون می‌گیرین.

لینک راهنما استفاده خرابه خواهش میکنم لینک مستقیم بزارید
assda

- - -ویرایش - - -

سلام من تمام مراحل رو انجام میدم بعد وقتی میخوام retery رو به زنم کنسول فایل رو از pc دانلود کنه تا 14 مگا بایت به سرعت دانلود می کنه بعد بر می گرده اول همینجور می مونه

اين مشکل منم هست و تا حالا رفع نشده ! شما اينترنتت سرعت اش چند هست و از کجا سروىس گرفتى ؟ البته دوستان ميگن به سرعت ربط نداره ! ولى منم مثل شما همه چيز رو مثل آموزش رفتم جلو

یک روش کامل عملی برای حل این مشکل.
وقتی همه ی تنظیمات رو وارد کردید نیازی نیست تست بگیرید توی همون قسمت back رو بزنید
وبه صفحه ی اصلی پلی استیشن برگردید و داخل استور بشید.
تاکید میکنم تست نگیرید و اگه به بار اول داخل استور نرفت چند بار بزنید تا بره

یک روش کامل عملی برای حل این مشکل.
وقتی همه ی تنظیمات رو وارد کردید نیازی نیست تست بگیرید توی همون قسمت back رو بزنید
وبه صفحه ی اصلی پلی استیشن برگردید و داخل استور بشید.
تاکید میکنم تست نگیرید و اگه به بار اول داخل استور نرفت چند بار بزنید تا بره

من مشکلم حل شد . اما الان برام سواله که چرا تست نگیریم ؟ با اینکه میزنه ارتباط قطعه اما نرم افزار کار میکنه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or