بستگی به قیمتش داره هرکدوم ارزون ترهدوستان میخام بازی فیفا رو دانلود کنم بنظرتون برای خرید دیجیتال کدش رو بخرم یا پی ای ان کارت 50 دلاری؟
Love the game. Live the
game
بستگی به قیمتش داره هرکدوم ارزون تره
پس برین کارت بگیرین به صرفه تره...تو استور قیمتش 41 دلاره که تو سایت اورجینال کی قیمت دیجیتال کد 215.000هزار تومن بعد قیمت کارت50دلاری 163.000 هزار تومن Love the game. Live the game
همین الآن نرم افزار رو تست کردم و بازیم رو انتقال دادم و احتمالا یه مشکلی در مراحل اتصال دارید.مثل اینکه برنامه درست کار نمیکنه.من از 1 ماه پیش تمام بازیهای ps3 خودمو با این برنامه انتقال میدادم.اما امروز واسه اولین بار وقتی لینکو میگیرم دکمه ی select رو که میزنم بازیو انتخاب میکنم.بعدش که enable رو میزنم میرم رو ps3 بازیو که pause &resume میکنم بلافاصله log بازی از برنامه حذف میشه واجازه ی انتقال بهم نمیده.همه چیز هم طبق برنامه پیش رفتم.لطفا یکی امتحان کنه ببینه مشکل مشابه منو داره یا نه؟ممنون
من احتمال میدم اون بازی ای که آپدیتش رو دانلود کردید و میخواهید انتقال بدید براش آپدیت جدیدی اومده باشه که به همین دلیل فایل دانلودی شما انتقال داده نمیشه...دوستان با این روش نمیتونم اپدیت بازیهارو دانلود کنم لینک دانلو رو میده دانلود میکنم ولی فایل دانلودشده رو انخاب میکنم دوباره خودش داتلود میکنه ک سرعتش داغونه
همین الآن نرم افزار رو تست کردم و بازیم رو انتقال دادم و احتمالا یه مشکلی در مراحل اتصال دارید.
- - -ویرایش - - -
من احتمال میدم اون بازی ای که آپدیتش رو دانلود کردید و میخواهید انتقال بدید براش آپدیت جدیدی اومده باشه که به همین دلیل فایل دانلودی شما انتقال داده نمیشه...
حتما اسم فایل رو با رفتن روی لینکش در نرم افزار با پارت دانلودی مقایسه کنید و ببینید یکسان باشه...
میگم احتمال زیاد هنوز یه فایروالی چیزی هست که جلوی برقراری ارتباط رو میگیره