nilson
کاربر سایت
عملی نشدن نداره!
رو PS4 تا چه مرحلهای پیش میره؟ IP میگیره؟
بله میگیره
توی مرحله تست که میرسه obtaining ip میکنه اما internet access رو failed میکنه
عملی نشدن نداره!
رو PS4 تا چه مرحلهای پیش میره؟ IP میگیره؟
بله میگیره
توی مرحله تست که میرسه obtaining ip میکنه اما internet access رو failed میکنه
چه جوری میشه سرعت انتقال رو بیشتر کرد ؟ اگه کنسول تو حالت استندبای باشته باز هم انتقال میده ؟
الان چجوری انتقال میدین؟ اگه با وای-فای که خب سرعت خیلی پایینه، اگه هر دو دستگاه با کابل به مودمی چیزی وصلن، حواستون باشه که بیشتر مودمها ماکزیمم سرعت Ethernetـشون 100 مگابیت بر ثانیست و PS4 و کامپیوترها از 4-5 سال به اینور 1 گیگابیت، در نتیجه باید مستقیم به هم وصلشون کنین که بیشترین سرعت رو بگیرین.
اگه دانلود در حالت استندبای رو فعال کرده باشین انتقال میده.
چرا نشه؟یعنی میشه ps4 رو مستقیم به pc وصل کرد ؟
چرا نشه؟
من حدود 200 مگابیت بر ثانیه یعنی تقریبا 25 مگابایت برثانیه سرعت میگیرم.
از چه لحاظ چطور؟ از لحاظ سخت افزاری با یه کابل لن به هم وصلشون کنین، از لحاظ نرمافزاری به هر کدوم یه IP میدین و تمام. توضیحات مرحله به مرحلهی شبکه کردن تو اینترنت پره، مث این:میشه توضیح بدید که چطور PS4 رو مستقیم به PC وصل کنیم و از این نرم افزار استفاده کنیم؟
سلام دوستان من دوتا ps3 دارم که میخوام بازی فیفا رو بصورت کامل دیجیتالی بخرم .میگم اگه با این روش فایلهار با پی سی دانلود کنم بعد میتونم واسه هردو استفاده کنم وی سوال دیگه اگه با یک اکانت بازی رو بخرم وهمین اکانت رو روی یه ps3 دیگه وارد کنم بازهم باید بازی رو بخرم یا نه
از چه لحاظ چطور؟ از لحاظ سخت افزاری با یه کابل لن به هم وصلشون کنین، از لحاظ نرمافزاری به هر کدوم یه IP میدین و تمام. توضیحات مرحله به مرحلهی شبکه کردن تو اینترنت پره، مث این:
Connect Two Computers using a Crossover Cable
بله میتونین، فایلها ساین شده نیستن و برای همه یکسانن، برای همینه که دوستان لینکارو به اشتراک میذارن.
با همون اکانت که دوباره نیاز به خرید ندارین، وقتی یه بار بازی رو خریده باشین گزینهی خرید تبدیل به دانلود میشه، اونو باید بزنید تا بازی وارد لیست دانلوداتون بشه بعد میتونین از این نرم افزار استفاده کنین.
از چه لحاظ چطور؟ از لحاظ سخت افزاری با یه کابل لن به هم وصلشون کنین، از لحاظ نرمافزاری به هر کدوم یه IP میدین و تمام. توضیحات مرحله به مرحلهی شبکه کردن تو اینترنت پره، مث این:
Connect Two Computers using a Crossover Cable
بله میتونین، فایلها ساین شده نیستن و برای همه یکسانن، برای همینه که دوستان لینکارو به اشتراک میذارن.
با همون اکانت که دوباره نیاز به خرید ندارین، وقتی یه بار بازی رو خریده باشین گزینهی خرید تبدیل به دانلود میشه، اونو باید بزنید تا بازی وارد لیست دانلوداتون بشه بعد میتونین از این نرم افزار استفاده کنین.
خوب اینکه شبکه کنیم درسته ولی برای استفاده از نرم افزار مگر کامپیوتر و کنسول نباید به انترنت وصل باشند؟
اگر یه سر کابل لن بخوره پشت PC و سر دیگرش بخوره به کنسول اینجا مودم چی کاره هستش؟
پس یعنی همین که بازی به لیست دانلودها در کنسول اضافه شد میشه کابل لنی که از مودم اومده پشت کامپیوتر جدا کرد و کابل کنسول که پشت مودم هست رو به PC وصل کرد و با تنظیمات شبکه بازی رو انتقال داد؟توضیحات من درجواب اون دوستمون برای افزایش سرعت انتقال بود. موقع انتقال فایل دانلود شده که نیازی به اینترنت نیست، درضمن اگه کامپیوتر به اینترنت وصل باشه (مثلا با وای-فای) اینترنت شیر میشه دیگه.
پس یعنی همین که بازی به لیست دانلودها در کنسول اضافه شد میشه کابل لنی که از مودم اومده پشت کامپیوتر جدا کرد و کابل کنسول که پشت مودم هست رو به PC وصل کرد و با تنظیمات شبکه بازی رو انتقال داد؟
معذرت میخوام زیاد سوال میکنم چون شما فرمودید تا 25MB بر ثانیه سرعت انتقالتون هست اگر این روش عملی باشه خیلی عالیه چون تقریبا دو برابر اون چیزیه که من الآن سرعت دارم.
دیگه 1.6 که پارت دوم نداره که بخواد بیاره، اون 4 گیگ 4 گیگ کردن احتمالا به خاطر FAT32 بودن هارد PS4ـهاست.الان یه مشکل برام به وجود اومده:
اپدیت بتل 1 گیگ و 730 مگه ولی از تو PC برام 1.6 گیگ اورد.یا DLC که 3.6 گیگه برام 3.4 گیگ آورد!تو توضیحات اموزشتتون اورده بودید که چندپارت میکنه بالای 4 گیگو!ممکنه چندپارت کرده باشه؟
آخه اگرم پارت کرده باشه گفتین عددشو عوض کنیم پارت بعدیو بیاره من مثلا آدرس زیرو عددشو عوض کردم نیاورد چیزی!ببینید:
http://gs2.ww.prod.dl.playstation.n...f/EP0006-CUSA00049_00-BATTLEFIELD40000-A0113-V0100.pkg?downloadId=00000061&serverIpAddr=77.109.171.163&downloadType=ob&product=0184