دانلود و نصب بازی و آپدیت های PS4 با استفاده از نرم افزار PSX DOWNLOAD HELPER

سلام
من وقتی می خوام بازی رو به PS4 انتقال بدم وسط کار سیستم هنگ میکنه و ارور صفحه ابی میده و ری استارت میشه . البته بعد از انتقال 2 یا 3 گیگ این اتفاق میافته .
کسی میتونه کمک کنه ؟
ممنون

سلام
من وقتی می خوام بازی رو به PS4 انتقال بدم وسط کار سیستم هنگ میکنه و ارور صفحه ابی میده و ری استارت میشه . البته بعد از انتقال 2 یا 3 گیگ این اتفاق میافته .
کسی میتونه کمک کنه ؟
ممنون

سلام.من مودمم وای فای نیست ولی هم کابل لن بهش میخوره هم usb.حالا میتونم با کابل usb به کامپیوتر و با کابل لن به ps4 وصل کنم و از این نرم افزار استفاده کنم؟

سلام
برای من الان یه شبهه به وجود اومده.من کلاً به PSN دسترسی ندارم الان (همون قضیه ی Please Wait و این حرفا) بعد این P.T رو از لینک یکی از دوستان دانلود کردم الان من اینو باید چجوری منتقل کنم به کنسول؟میشه اصلاً تو این حالت؟

سلام برای من الان یه شبهه به وجود اومده.من کلاً به PSN دسترسی ندارم الان (همون قضیه ی Please Wait و این حرفا) بعد این P.T رو از لینک یکی از دوستان دانلود کردم الان من اینو باید چجوری منتقل کنم به کنسول؟میشه اصلاً تو این حالت؟
نه داداش نمیشه اول باید به psn وصل باشی بعد ار تو کنسول بزنی دانلود شه بعد تو همون زمان با این برنامه انتقال بدی

عاقا من بخوام روز ریلیز اینفیمس فرست لایت با این روش دانلود و استفادش کنم دقیقا باید چیکار کنم؟
راهنماش تا اونجایی که دیدم فقط روش راه اندازی کنسول و پی سی بود :-؟

- - -ویرایش - - -

عاقا من بخوام روز ریلیز اینفیمس فرست لایت با این روش دانلود و استفادش کنم دقیقا باید چیکار کنم؟
راهنماش تا اونجایی که دیدم فقط روش راه اندازی کنسول و پی سی بود :-؟

من با هزار بدبختی تونستم با دستگاهم به اکانتم کانکت بشم اما الان هیچجوره نمیتونم این psx رو روی سیستمم فعال کنم ! هی ارور اینترنت کانکشن میده ! الان سوالم اینه که برای گیم شیرینگ حتما باید این تنظیمات رو انجام بدم ؟! میشه یه راهنمایی کنید !
این اینترنت من رو دیوانه کرده ! همش please wait میده

و یه سوال دیگه !
من به اینترنت متصل میشم اما وقتی تنظیمات psx رو روی دستگاهم میزنم نمیتونه به نت وصل بشه و خود برنامه در pc هم این ارور رو میده
the remote name could not be solved " www.elanblog.com "

آخرین ویرایش:
آقا ریشه اصلی اکثر این ارورها مشکلات دو تا مسئله هست
یکی فایر وال هست که کلا قبل از ران کردن برنامه هرچی فایروال و ترجیحا آنتی ویروس دارین از بیخ و بن تعطیل کنید
یکیم اینکه ممکنه پورت 8080 ایی که برنامه به طور پیش فرض میده بهتون مشغول باشه ، توسط برنامه های مثل SQL Server و Xampp و اینا

آقا ریشه اصلی اکثر این ارورها مشکلات دو تا مسئله هست
یکی فایر وال هست که کلا قبل از ران کردن برنامه هرچی فایروال و ترجیحا آنتی ویروس دارین از بیخ و بن تعطیل کنید
یکیم اینکه ممکنه پورت 8080 ایی که برنامه به طور پیش فرض میده بهتون مشغول باشه ، توسط برنامه های مثل SQL Server و Xampp و اینا

چيکار باىد بکنم براى پورت 8080؟
اگه اين پروکسى رو ست نکنم قضيه گيم شيرينگ هم کنسل ميشه يعنى؟

فایر وال و آنتی ویروس رو هم غیر فعال کردم ! فایده نداشت .

Sent from my HUAWEI G510-0010 using Tapatalk 4

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or