دانلود و نصب بازی و آپدیت های PS4 با استفاده از نرم افزار PSX DOWNLOAD HELPER

مودم من هم رمز داره و فکر نمیکنم مشکلتون از این باشه...
پورت ها رو اگه تغییر بدم ممکنه کار کنه؟ تنظیمات خاصی توی برنامه هست که تغییرش بدم؟ به کنسول DNS بدم؟
اینم بگم که من مودمم رو Invisible هم کردم ولی تو حالت عادی به PSN وصل میشم.

لینک برای چی میخوان؟میخوام بازی دانلود کنم دیگه...

- - -ویرایش - - -

حالا خوبه کسی نگفته دیتا بدید.عرض کردم کسی لینک بازی داره بده چه ربطی به امضای من داره؟لینک دادن تو امضا ممنوع هست؟من با پول شما یا اقوام شما دارم کار میکنم؟شما از سمت من تا به حال ضرری بهتون رسیده؟
فقط گفتم کسی لینک بازی داره بده نه فقط برای من که بزاره اینجا دوستان استفاده کنند.حالا کسی نداره مشکلی نیست ولی با نیش و کنایه صحبت نکنید.

متوجه هستم برای دانلود میخوایین اما منظورم این بود که بازی که فرد دیگه ایی دانلود کرده و داره بازی میکنه رو مگه شما هم میتونید بازی کنید؟ فرض کنید من بازی رو خریدم و دانلود کردم و بین دو تا دیگه از بچه ها هم شیر کردم حالا میتونم لینکهاشو به شما هم بدم تا بازی کنید؟
اگر اینطور باشه که عالیه.بچه های سایت راحت میتونن با هم همکاری کنن و اکثر بازیها رو داشته باشن.البته بعضی از بازیها رو حتما باید فیزیکی داشت...

راستی آقای batavm فکر کنم شما باید اکثر بازیها رو داشته باشید،اگر سوالی که در بالا پرسیدم پاسخ مثبت داره،چرا شما لینکهای بازیهاتون رو قرار نمیدین تا بقیه بچه های سایت هم استفاده کنن؟

آخرین ویرایش:
متوجه هستم برای دانلود میخوایین اما منظورم این بود که بازی که فرد دیگه ایی دانلود کرده و داره بازی میکنه رو مگه شما هم میتونید بازی کنید؟ فرض کنید من بازی رو خریدم و دانلود کردم و بین دو تا دیگه از بچه ها هم شیر کردم حالا میتونم لینکهاشو به شما هم بدم تا بازی کنید؟
اگر اینطور باشه که عالیه.بچه های سایت راحت میتونن با هم همکاری کنن و اکثر بازیها رو داشته باشن.البته بعضی از بازیها رو حتما باید فیزیکی داشت...
مگه کپیخور شده PS4 که چنین کاری امکان داشته باشه؟
نه عزیزم مساله رو جنایی نکنید.من خودم همیشه دوست دارم اول دانلود یه بازی رو تموم کنم بعد پولم رو خرج خریدش بکنم که همون روزی که خریدم بتونم بازی کنم برای همین لینک ها رو جلو جلو میخوام وگرنه دیتای خالی به هیچ کاری نمیاد.

مگه کپیخور شده PS4 که چنین کاری امکان داشته باشه؟
نه عزیزم مساله رو جنایی نکنید.من خودم همیشه دوست دارم اول دانلود یه بازی رو تموم کنم بعد پولم رو خرج خریدش بکنم که همون روزی که خریدم بتونم بازی کنم برای همین لینک ها رو جلو جلو میخوام وگرنه دیتای خالی به هیچ کاری نمیاد.

اینجوری هم خوبه،پس این امکان وجود داره که فردی که بازی رو خریده لینکهاشو بده به ما و ما دانلود کنیمش و وقتی که بازی رو خریدیم از لینکهایی که دریافت میکنیم استفاده نکنیم چون قبلا دانلودش کردیم وفقط باید با استفاده از این نرم افزار بازی رو انتقال بدیم.

نگفتید چرا شما لینکهای بازیهاتون رو قرار نمیدید؟

اینجوری هم خوبه،پس این امکان وجود داره که فردی که بازی رو خریده لینکهاشو بده به ما و ما دانلود کنیمش و وقتی که بازی رو خریدیم از لینکهایی که دریافت میکنیم استفاده نکنیم چون قبلا دانلودش کردیم وفقط باید با استفاده از این نرم افزار بازی رو انتقال بدیم.

نگفتید چرا شما لینکهای بازیهاتون رو قرار نمیدید؟
فقط لینک ها از نظر ریجن با بازی ای که قرار هست بخرید باید یکسان باشند.
من اکثر بازیها رو ندارم و یه تعدادش رو دارم.از اون یه تعداد هم با اینکه دیتاشون رو دارم بعد از دانلود لینکهاشون پاک شده و متاسفانه فعلا فرصت ندارم دوباره لینک بگیرم...
از طرفی تو تاپیک لینکدونی که زدم مراجعه کنی خواهی دید که لینک دو بازی رو قرار دادم در حالیکه هنوز هیچ کس لینکی نداده...

دوستان این برنامه همون کاره B4Y Life: P رو انجام میده ؟
کدوم رو پیشنهاد میدین ؟
بله این نرم افزار هم همین کار رو انجام میده...
به نظر من PSX DOWNLOAD HELPER رابط کاربری بهتری داره و کار باهاش ساده تر هست.از اینم نگذریم که تاپیک فعال تری هم داره و اگر مشکلی داشته باشید راحت میتونید به جواب برسید.

برای دانلود بازیها خیلیا هستن سفارش میگیرین گیگی 200 تومن اینطورا حالا کمتر یا بیشتر براتون دانلود میکنن
لینک های دانلود هم فوق العاده پر سرعت هستن که کمترین مشکل رو برای دانلود کننده داشته باشن

با سلام
من بعد از استخراج لینک بازی P.T. و شروع دانلود توسط برنامه تیک اینترنت کانکشن رو برداشتم و IDM در حال دانلود هست میخواستم بدونم بعد از دانلود من باید با فلش فایل ها رو انتقال بدم یا با گذاشتن مجدد تیک اینترنت کانکشن همه چیز خود به خود انجام می شه؟!

ویرایش:به جواب رسیدم دوستان خیلی ممنونم از جواب هایی که در آینده میدادید:دی

آخرین ویرایش:
با سلام
من بعد از استخراج لینک بازی P.T. و شروع دانلود توسط برنامه تیک اینترنت کانکشن رو برداشتم و IDM در حال دانلود هست میخواستم بدونم بعد از دانلود من باید با فلش فایل ها رو انتقال بدم یا با گذاشتن مجدد تیک اینترنت کانکشن همه چیز خود به خود انجام می شه؟!

ویرایش:به جواب رسیدم دوستان خیلی ممنونم از جواب هایی که در آینده میدادید:دی

سلام دوست عریز .... این مشکل رو چه جوری حل کردید؟

آقا منم رو PC دموی این P.T گذاشتم دانلود شه فقط الان یه سوالی ذهنمو درگیر کرده رو حالت اقلاین هم میتونم منتقل کنم دیگه؟یا حتماً باید به PSN ساین این کنم؟:-/

سلام دوست عریز .... این مشکل رو چه جوری حل کردید؟
والا مشكلي نبود
ببينيد قضيه اينه كه شما بازيو با پي-سي دانلود ميكنيد تا اون موقع با پي اس ٤ كاري نداريم البته قبلش برا استخراج لينك لازمه اما تو مرحله دانلود نه.
مرحله بعدي اينه كه شما ادرسي كه بازي دانلود شده در pc ذخيره رو به نرم افزار مي ديد كه اين جا هم با ps4 كاري نداريم
و بالا خره اينجاست كه در واقع شما بايد دوباره پي اس ٤ رو با همون تنظيمات پرا.كسي به اينترنت كانكت كرده و شاهده انتقال فايل بازي از پي سي به ps4 باشيد و اين مرحله يك انتقال داخلي در مودم حساب شده و هيچ ارتباطي هم به حجم دانلود نداره
اگر مشكلي بود بگيد بلد بودم كمك ميكنم

- - -ویرایش - - -

آقا منم رو PC دموی این P.T گذاشتم دانلود شه فقط الان یه سوالی ذهنمو درگیر کرده رو حالت اقلاین هم میتونم منتقل کنم دیگه؟یا حتماً باید به PSN ساین این کنم؟:-/
در واقع شما داريد افلاين اين انتقال رو انجام ميديد ولي بايد تيك اينترنت كانكشن رو بزنيد كه پي اس ٤ شما به pc متصل بشه و انتقال داخلي صورت بگيره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or