دوستان من برنامه رو که باز میکنم رو گزینه سبزه کلیک میکنم این ارور میاد:
the remote server returned an error : {404} not found
یبار دیگه تنظیمات رو چک بکنید. ببینید IP Address هارو متفاوت نزده باشید. مطمئن بشین هم PC و هم PS4 به اینترنت وصل باشن. ( من هر وقت تنظیمات رو اشتباه میزنم همین ارور رو میده )
این ارور و ارور های دیگه برای منم میاد اما مهم نیست چون به نرم افزار مربوط میشه که میخواد به سرور خودش وصل بشه نه بین کنسول و PCدوست عزیز من تنظیمات رو درست زدم ولی همین ارور رو میده.
وقتی میخوام از استور بازی رو بزنم دانلود تا به لیست اضافه بشه ارور cant download میده
سلام.ممنون میشم دوستانی که بازی خریداری کردند و به این روش دانلود کردند لینک دانلود بازیهاشون رو برام بفرستند.حالا هر بازی ای...
لینک برای چی میخوان؟میخوام بازی دانلود کنم دیگه...میشه بپرسم برای چی؟
حالا خوبه کسی نگفته دیتا بدید.عرض کردم کسی لینک بازی داره بده چه ربطی به امضای من داره؟لینک دادن تو امضا ممنوع هست؟من با پول شما یا اقوام شما دارم کار میکنم؟شما از سمت من تا به حال ضرری بهتون رسیده؟امضاشون رو بخونید متوجه میشید
لینک برای چی میخوان؟میخوام بازی دانلود کنم دیگه...
- - -ویرایش - - -
حالا خوبه کسی نگفته دیتا بدید.عرض کردم کسی لینک بازی داره بده چه ربطی به امضای من داره؟لینک دادن تو امضا ممنوع هست؟من با پول شما یا اقوام شما دارم کار میکنم؟شما از سمت من تا به حال ضرری بهتون رسیده؟
فقط گفتم کسی لینک بازی داره بده نه فقط برای من که بزاره اینجا دوستان استفاده کنند.حالا کسی نداره مشکلی نیست ولی با نیش و کنایه صحبت نکنید.
هر چند خودم لینک این بازی رو داشتم و حتی دیتاش هم دانلود کردم ولی لطف کردید و قطعا دوستان استفاده می کنند.سلام داداش این لینک بازی the last of us:rm
Redirecting link...
الآن برای من هم این ارور رو میده ولی نرم افزار کار میکنه...با این برنامه ها من نمیتونم انتقال بدم. حتی نمیتونم برنامه رو به PS4 وصل کنم. برنامه ی جدیدی نیومده؟
جدیدا این ارور رو میده، قبلا هم که ارور نمیداد وصل نمیشد. :
ممکنه ایراد از این باشه که من روی مودمم رمز گذاشتم؟ البته راحت به PSN وصل میشه ولی وقتی پراکسی میدم دیگه وصل نمیشه.الآن برای من هم این ارور رو میده ولی نرم افزار کار میکنه...
مودم من هم رمز داره و فکر نمیکنم مشکلتون از این باشه...ممکنه ایراد از این باشه که من روی مودمم رمز گذاشتم؟ البته راحت به PSN وصل میشه ولی وقتی پراکسی میدم دیگه وصل نمیشه.