دانلود و نصب بازی و آپدیت های PS4 با استفاده از نرم افزار PSX DOWNLOAD HELPER

دوستان من برنامه رو که باز میکنم رو گزینه سبزه کلیک میکنم این ارور میاد:
the remote server returned an error : {404} not found

یبار دیگه تنظیمات رو چک بکنید. ببینید IP Address هارو متفاوت نزده باشید. مطمئن بشین هم PC و هم PS4 به اینترنت وصل باشن. ( من هر وقت تنظیمات رو اشتباه میزنم همین ارور رو میده )

سلام دوستان من ps4 رو, رو مانیتور میزنم یعنی فقط 1 Screen دارم.. اگه بخوام از این برنامه استفاده کنم باید یه چند بار کابل تبدیل pc و ps4 رو بزنم به مانیتور خواستم بدونم در حالیکه ps4 روشن هست, مانیتور رو خاموش کنم بعد کابل HDMI رو در بیارم pc رو وصل کنم و برعکس.. مشکلی پیش میاد یا نه ؟

یبار دیگه تنظیمات رو چک بکنید. ببینید IP Address هارو متفاوت نزده باشید. مطمئن بشین هم PC و هم PS4 به اینترنت وصل باشن. ( من هر وقت تنظیمات رو اشتباه میزنم همین ارور رو میده )

دوست عزیز من تنظیمات رو درست زدم ولی همین ارور رو میده.
وقتی میخوام از استور بازی رو بزنم دانلود تا به لیست اضافه بشه ارور cant download میده

دوست عزیز من تنظیمات رو درست زدم ولی همین ارور رو میده.
وقتی میخوام از استور بازی رو بزنم دانلود تا به لیست اضافه بشه ارور cant download میده
این ارور و ارور های دیگه برای منم میاد اما مهم نیست چون به نرم افزار مربوط میشه که میخواد به سرور خودش وصل بشه نه بین کنسول و PC
شما تنظیمات کانکشن رو داخل کنسول بدون پ..روکسی وارد کن تا دانلود به لیست notification اضافه بشه بعدش دوباره تنظیم کن و اگه گزینه auto find & replace رو بزنی نیاز نیست دستی فایل رو بهش معرفی کنی خودش از تو مسیری که مشخص کردی پیدا میکنه و انتقال رو انجام میده

سلام.ممنون میشم دوستانی که بازی خریداری کردند و به این روش دانلود کردند لینک دانلود بازیهاشون رو برام بفرستند.حالا هر بازی ای...

میشه بپرسم برای چی؟
لینک برای چی میخوان؟میخوام بازی دانلود کنم دیگه...

- - -ویرایش - - -

امضاشون رو بخونید متوجه میشید
حالا خوبه کسی نگفته دیتا بدید.عرض کردم کسی لینک بازی داره بده چه ربطی به امضای من داره؟لینک دادن تو امضا ممنوع هست؟من با پول شما یا اقوام شما دارم کار میکنم؟شما از سمت من تا به حال ضرری بهتون رسیده؟
فقط گفتم کسی لینک بازی داره بده نه فقط برای من که بزاره اینجا دوستان استفاده کنند.حالا کسی نداره مشکلی نیست ولی با نیش و کنایه صحبت نکنید.

لینک برای چی میخوان؟میخوام بازی دانلود کنم دیگه...

- - -ویرایش - - -

حالا خوبه کسی نگفته دیتا بدید.عرض کردم کسی لینک بازی داره بده چه ربطی به امضای من داره؟لینک دادن تو امضا ممنوع هست؟من با پول شما یا اقوام شما دارم کار میکنم؟شما از سمت من تا به حال ضرری بهتون رسیده؟
فقط گفتم کسی لینک بازی داره بده نه فقط برای من که بزاره اینجا دوستان استفاده کنند.حالا کسی نداره مشکلی نیست ولی با نیش و کنایه صحبت نکنید.

سلام داداش این لینک بازی the last of us:rm
Redirecting link...

سلام داداش این لینک بازی the last of us:rm
Redirecting link...
هر چند خودم لینک این بازی رو داشتم و حتی دیتاش هم دانلود کردم ولی لطف کردید و قطعا دوستان استفاده می کنند.
احتمالا یه تاپیک تبادل لینک بزنم که اونجا لینک ها رو بین هم رد و بدل کنیم و نظم اینجا هم حفظ بشه...

با این برنامه ها من نمیتونم انتقال بدم. حتی نمیتونم برنامه رو به PS4 وصل کنم. برنامه ی جدیدی نیومده؟

جدیدا این ارور رو میده، قبلا هم که ارور نمیداد وصل نمیشد. :
x2k05ohl4bcxysiqra80.png

با این برنامه ها من نمیتونم انتقال بدم. حتی نمیتونم برنامه رو به PS4 وصل کنم. برنامه ی جدیدی نیومده؟

جدیدا این ارور رو میده، قبلا هم که ارور نمیداد وصل نمیشد. :
x2k05ohl4bcxysiqra80.png
الآن برای من هم این ارور رو میده ولی نرم افزار کار میکنه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or