دانلود و نصب بازی و آپدیت های PS4 با استفاده از نرم افزار PSX DOWNLOAD HELPER

من داشتم destiny رو کپی میکردم تا پارت دومش کپی شد بعد اون گیر کرد و درخواست پارت سوم رو نکرد
وقتی هم که کانکشن رو دوباره درست میکردم اگه براش پ..روکسی رو تعین میکردم موقع تست هنگ میکرد و بعدش دوباره از توی داشبود میومد یا اینکه اتصال اینترنت رو ناموفق میداد با اینکه نرم افزار دو پارت قبلی رو بدون مشکل انتقال داده بود
مشکل از چیه ؟
مکنه ویروس باشه؟چون یه سایت بود که کد بازی ها رو میداد منم که مسیر های اون رو رفتم یه سری برنامه مجبور شدم نصب کنم تا کد ها رو بده و با همین سیستم destiny رو انتقال دادم ممکنه ؟

آخرین ویرایش:
من داشتم destiny رو کپی میکردم تا پارت دومش کپی شد بعد اون گیر کرد و درخواست پارت سوم رو نکرد
وقتی هم که کانکشن رو دوباره درست میکردم اگه براش پ..روکسی رو تعین میکردم موقع تست هنگ میکرد و بعدش دوباره از توی داشبود میومد یا اینکه اتصال اینترنت رو ناموفق میداد با اینکه نرم افزار دو پارت قبلی رو بدون مشکل انتقال داده بود
مشکل از چیه ؟
مکنه ویروس باشه؟چون یه سایت بود که کد بازی ها رو میداد منم که مسیر های اون رو رفتم یه سری برنامه مجبور شدم نصب کنم تا کد ها رو بده و با همین سیستم destiny رو انتقال دادم ممکنه ؟

destiny تموم شد وقت بتاش سرورا هم بسته شدن داداش ایشالا 18 شهریور نسخه کاملش میاد

سلام
دوستان سونی که قابلیت ps now گذاشته و اینترنت ایرانم نمیشه بازی کرد میشه بازیرو یه مدت مثلا هفت روزی که زده بگیرم و زمانی که داره دانلود میکنه با این برنامه لینکشو بگیریم و دانلود کنیم؟
البته این دیگه مثل بازی ها نیست که تو صفحه دانلودت بیاد به محض اینکه بازیرو شروع کنی با هر قدمت که راه میریم چیزی دانلود میکنه و در حین بازی دانلود میشه.

سلام
دوستان سونی که قابلیت ps now گذاشته و اینترنت ایرانم نمیشه بازی کرد میشه بازیرو یه مدت مثلا هفت روزی که زده بگیرم و زمانی که داره دانلود میکنه با این برنامه لینکشو بگیریم و دانلود کنیم؟
البته این دیگه مثل بازی ها نیست که تو صفحه دانلودت بیاد به محض اینکه بازیرو شروع کنی با هر قدمت که راه میریم چیزی دانلود میکنه و در حین بازی دانلود میشه.
Ps now فک نمیکنم که بشه چون هر لحظه داره دانلود میکنه همونطور که گفتید
هر لحظه مصرف داره از قبل دانلود نمیکنه این برنامه برای دانلود هایی است که توی قسمت notification ps4 میاد

سلام
من tlou رو که چهل و چهار گیگه دانلود کردم، بعدش از استور که دانلود می کنم فایل 44 گیگ تبدیل میشه به 11 گیگ!!! همین 11 گیگ هم حدود 1 گیگش توسط برنامه زود کپی میشه ولی بعدش وصل میشه به اینترنت و از طریق اینترنت دانلود می کنه..چی کار کنم؟؟
تنظیمات برنامه کاملا درسته و قبلا زیر 4 گیگ بازی کپی کرده بودم..

سلام
من tlou رو که چهل و چهار گیگه دانلود کردم، بعدش از استور که دانلود می کنم فایل 44 گیگ تبدیل میشه به 11 گیگ!!! همین 11 گیگ هم حدود 1 گیگش توسط برنامه زود کپی میشه ولی بعدش وصل میشه به اینترنت و از طریق اینترنت دانلود می کنه..چی کار کنم؟؟
تنظیمات برنامه کاملا درسته و قبلا زیر 4 گیگ بازی کپی کرده بودم..

به خاطر قابلیت Play as you download هست، بعد 11 گیگ می‌تونین وارد بازی بشین.
اگه داره چیزی رو از اینترنت دانلود می‌کنه، یعنی فایلاتون کامل نیست و چیزی رو جا انداختین. شاید هم اون فایل بد دانلود شده و قابل استفاده نیست.
کلا گفتم برای اینکه این مشکلا پیش نیاد و یهو حجمتون رو نخوره، موقع انتقال فایل اتصال مودم به اینترنت رو قطع کنین.

به خاطر قابلیت Play as you download هست، بعد 11 گیگ می‌تونین وارد بازی بشین.
اگه داره چیزی رو از اینترنت دانلود می‌کنه، یعنی فایلاتون کامل نیست و چیزی رو جا انداختین. شاید هم اون فایل بد دانلود شده و قابل استفاده نیست.
کلا گفتم برای اینکه این مشکلا پیش نیاد و یهو حجمتون رو نخوره، موقع انتقال فایل اتصال مودم به اینترنت رو قطع کنین.
تونستم مشکل رو حل کنم..
بهترین راه برای کپی بازی ها به کنسول اینه که برید توی ستینگ برنامه و گزینه Auto find replace file رو بزنید و همه ی فایل های دانلود رو توی یک پوشه قرار بدید..بعد از این روی اون گزینه که کلید کنید راحت فولدری که توش فایل دانلود هست بهش ادرس میدید و اتوماتیک کل بازی کپی میشه.

تونستم مشکل رو حل کنم..
بهترین راه برای کپی بازی ها به کنسول اینه که برید توی ستینگ برنامه و گزینه Auto find replace file رو بزنید و همه ی فایل های دانلود رو توی یک پوشه قرار بدید..بعد از این روی اون گزینه که کلید کنید راحت فولدری که توش فایل دانلود هست بهش ادرس میدید و اتوماتیک کل بازی کپی میشه.
اینجوری که خیلی بهتر میشه چون سر بازی هایی که چند پارت میشن دیگه به مشکل بر نمیخوریم

سلام من به يه مشكل خوردم الان يكمم گيج شدم! اينم بگم كه اپديت و يه دمو بازي كه حجم زير ٤ گيگ داشت رو موفقيت اميز انتقال دادم!
مشكل: بازي blacklight رو كه حجم نزديك به ٤.٥ گيگ داشت رو لينك هاش رو در دو پارت دانلود كردم!

موقع انتقال وقتي كنسول فايل رو درخواست ميكنه بعضي موقع ها يه پارت رو ميمخواد به همراه اپذيت خودش! بعضي مرقه ها هردو رو پارت رو همزمان ميخواد به هرحال پس از چند بار تلاش موفق شدم ادرس دو پارت رو بهش بدم و قبول كنه!
ولي يه مشكل عجيب هست اونم اين كه به محض اين كه فايل هارو از پي سي قبول ميكنه حجم كل بازي كه موقع دانلود ٤.٥ گيگ بود تبديل ميشه يه ٢.٨ و انتقال شروع ميشه!!!
بازي نصب ميشه تو منو هم ميره ولي براي شروع به اپديت احتياج داره!
اپديت روي كنسول ٨٠٠ مگابايته ولي وقتي لينك رو با پي سي استخراج ميكني با دو پارت كه يكي ٤ گيگ و دومي ٣/٥ گيگه برميخورم!!!!
چيكار كنم؟ مشكل از كجاس؟
ady2u4az.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

آقا با سلام !
دوستان شرمنده من چنتا سوال داشتم !
جدیدا پشت شهرداری مد شده که 2000 میگیرن و بعد هر بازی که خواستی بین 20 تا 90 هزینه میگیرن میریزن ! من میخواستم بدونم این چه روشی هست ؟ آیا دور زدن ؟ یا شیر کردن ؟ برای دستگاه ضرر داره ؟ به صرفه هست ؟ نیست ؟ اصلا چه عملی انجام میشه ؟ کسانی که این کار رو انجام میدن بازی یا رو برای ما به شکل قانونی میخرن ؟ یا از خودشون برای ما میریزن ! اگر از خودشون میریزن که نمیشه یه بازی رو به 10 نفر یا بیشتر بدن ؟ ممنون میشم سریع پاسخ بدید !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or