دانلود و نصب بازی و آپدیت های PS4 با استفاده از نرم افزار PSX DOWNLOAD HELPER

دوستان من الان از این سایتدانلود بازی Killzone Shadow Fall برای PS4 بگیرم کیلزون دانلود کنم میتونم با این برنامه بریزم رو دستگاه ps4 بازی کنم؟؟؟؟؟

ممنون میشم راهنمایی کنید من باتشکر
اگه بازی رو به صورت دیجیتالی بخرید تا کد و آیکون بازی روی داشبورد کنسول بیاد میشه این فایلها رو انتقال بدید
اگر هم منظورتون اینه که از این روش به عنوان هک یا دور زدن کنسول استفاده کنید خیر نمیشه

آخرین ویرایش:
من injustic رو22 گیگ دانلود کردم ولی شهرستانم اگه آشنا داشتی بگو بزنم دی وی دی یا هارد برات اگه بازی TLOU هم کسی دانلود کرده بگه...

- - -ویرایش - - -

آره دیگه همینطوری دیگه بازی FIFA پسرعموم با یک اکانت ریجن2 دانلود کرد من ریجن1 با همین برنامه ریختم توکنسول

دوستان تایپی وجود نداره واسه تبادل اطلاعات اینجور حجم بازی ها؟خیلی خوب میشد...

دوست من يعني پسر عموي شما بازي رو ديجيتالي خريداري كردن با اكانت خودشون بعد دانلود كردن و فايل ها را در اختبار شما گذاشتن شما با ابن برنامه تونستي بازي رو نصب كني رو كنسول خودتون؟
يعني من ميتونم يه بازي رو بخرم روي چند تا كنسول ديگه با اين برنامه نصب كنم؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

سلام
من PS4 رو به صورت وایرلس و کامپیوتر رو با کابل Lan به مودم وصل کردم. برنامه رو هم به صورت Run as administrator اجرا می کنم و آیپی ای رو که برنامه می ده رو در کنسول وارد میکنم و تمامی مراجل رو مثل راهنما انجام میدم. جاوا 7.65 و نت فریمورک 4 رو هم نصب کردم. آنتی ویروس رو هم غیرفعال کردم و در فایروال اجازه دسترسی این برنامه رو به کلیه ی شبکه ها دادم و در PS4 در قسمت Internet Conncetion در بخش IP Address عبارت موفقیت آمیز نوشته میشه اما در بخش بعدی مینویسه Failed. به نظر شما مشکل از کجاست؟ من با اون یکی برنامه هم قبلا امتحان کردم ولی باز نشد.

لطفا راهنمایی کنید

شما سعی کن پورت رو عوض کن و بعد سعی کن، ممکنه پورت با برنامه دیگه تداخل داره، مثلا بزار 8081 بعد سعی کن، البته باید اینها رو رو کنسول هم درست کنید. من یک همچین مشکلی داشتم با این کار حل شد.

دوستان یکی از رفقا لینکای the last of us گزاشته
دارم دان میکنم چطوری باید انتقال بدم؟

دوست عزیز شما باید ابتدا بازی را با اکانت PSN خود بخرید، بعد لینک دانلود که ظاهر میشه به جای خرید، روش کلیک میکنید، بعد برنامه لینکهای دانلود رو بهتون میده، این یعنی اینکه برنامه گوش به فرمان کنسول هست، و فقط میتونه دستور درخواستی کنسول رو بفهمه و عینه همون قایل درخواستی رو براش بفرسته، شما ادرس فایل دقیق دانلودی رو بهش می دید و برنامه با سرعت شبکه داخلی که معمولا حدود 10-15 مگابایت بر ثانیه هست به کنسول فایل رو ارسال میکنه.
این روش هک نیست
فقط کمک می کنه شما با کامپیوتر با سرهعت بالاتری دانلود کنید، و یا حتی از فایل دانلودب بک اپ بگیرید. و کاملا قانونی هست.

دوست عزیز شما باید ابتدا بازی را با اکانت PSN خود بخرید، بعد لینک دانلود که ظاهر میشه به جای خرید، روش کلیک میکنید، بعد برنامه لینکهای دانلود رو بهتون میده، این یعنی اینکه برنامه گوش به فرمان کنسول هست، و فقط میتونه دستور درخواستی کنسول رو بفهمه و عینه همون قایل درخواستی رو براش بفرسته، شما ادرس فایل دقیق دانلودی رو بهش می دید و برنامه با سرعت شبکه داخلی که معمولا حدود 10-15 مگابایت بر ثانیه هست به کنسول فایل رو ارسال میکنه.
این روش هک نیست
فقط کمک می کنه شما با کامپیوتر با سرهعت بالاتری دانلود کنید، و یا حتی از فایل دانلودب بک اپ بگیرید. و کاملا قانونی هست.

پس دوست عزیز کسانی که کنسول رو میدن جاهای دیگه واسشون کپی میکنن چطوری هستش؟؟
نمیتونن در عرض 2 روز که 50 گیگ دانلود کنن برای طرف؟؟

شما سعی کن پورت رو عوض کن و بعد سعی کن، ممکنه پورت با برنامه دیگه تداخل داره، مثلا بزار 8081 بعد سعی کن، البته باید اینها رو رو کنسول هم درست کنید. من یک همچین مشکلی داشتم با این کار حل شد.
با 8081 امتحان کردم، با 1080 هم امتحان کردم ولی بازم نشد. شاید روی ویندوز XP بشه. روی سون که جواب نداد.

دوستان بنده یه بازی 2.7 گیگی دانلود کردم بعدش برای انتقالش کنسول رو روشن میکنم تنظیمات رو اعمال میکنم بعدش میرم رو فایل دانلودی در کنسول روی Rety میزنم بعدش اینترنت کنسول رو قطع میکنم و میرم مسیر فایل رو به نرم افزار میدم بدش دوباره اینترنت کنسول رو وصل میکنم میزنم رو Rety فایل رو از اول دانلود میکنه و انتقال نمیده(اینترنت کنسول رو قطع میکنم دوباره باید تنظیمات پراکسی رو از اول انجام بدم؟)

با سلام
یه سوال داشتم :اگه کسی بازی رو دیجیتالی ازpsn خریدباشه ادرس لینکشو از طریق این برنامه به کسی دیگه بده ایا نفر دوم هم میتونه با این برنامه بازی رو دانلود کنه بعد روps4 بازی کنه؟؟ چون این کار آسونتر رسوندن فایل بازی به دیگه بچه هاست .

من و یکی از اقوام هردو بخوایم یک بازی رو دیجیتالی بخریم و با هم شیرینگ کنیم میتونیم از این برنامه استفاده کنیم که دوبار دانلود انجام نشه ؟ یک سوال دیگه امکانش هست خودمون فقط بخریم ولی هیچکدوممون دانلود نکنیم ؟ از این دوستانی که قبلا دانلودش کردن بگیریم فایلشو ؟ چون سرویسمون حجمیه بخوایم حجم بخریم سر به فلک میکشه قیمتش

اینطور که من تو صفحه های قبل خوندم وبچه ها توضیح دادن فکر کنم به شه هم از طریق این برنامه فایلو بگیری وانتقال بدی ولی اینکه اصلا دانلود نکنی نمیشه ولی اگه میخوای با اقوامت یه بازی رو ربخرید وشیر کنی از طریق اکانتم میشه یه سری به اینجا بزن
[h=3]آموزش SHARE کردن پلاس و بازیهای دیجیتالی بین دو نفر در PS4[/h]

پس دوست عزیز کسانی که کنسول رو میدن جاهای دیگه واسشون کپی میکنن چطوری هستش؟؟
نمیتونن در عرض 2 روز که 50 گیگ دانلود کنن برای طرف؟؟

عزیز من فقط یک بار دانلود میشه، و بعد فایلهای دانلود برای بینهایت کنسول که همان بازی براش خریداری میشه باز، میتونی انی با همین برنامه فابل اماده دانلود شده رو بفرستی. دیگه نمیخواد که روی هر کنسول دانلود بشه باز.
البته باید ریجن بازی دانلود شده با ریجن بازی خرید شده رو کنسولهای دیگه یکی باشه.

- - -ویرایش - - -

من و یکی از اقوام هردو بخوایم یک بازی رو دیجیتالی بخریم و با هم شیرینگ کنیم میتونیم از این برنامه استفاده کنیم که دوبار دانلود انجام نشه ؟ یک سوال دیگه امکانش هست خودمون فقط بخریم ولی هیچکدوممون دانلود نکنیم ؟ از این دوستانی که قبلا دانلودش کردن بگیریم فایلشو ؟ چون سرویسمون حجمیه بخوایم حجم بخریم سر به فلک میکشه قیمتش

بله شما میتونید یا خودتون یکبار دانلود کنید و یا از کسی که قبلا دانلود کرده بگیرید.
البته دقت کنید، اگر اکانت شما ادرسش امریکا ثبت شده، شما باید ریجن یک امریکا رو بگیرید. و اگر ادرسش اروپا باشه ریجن 1 و اسیا ریجن 3
. یک نکته هم دقت کنید، که حتما فایلهای اپدیت هم اگر داشت دریافت کنید، بعضی بازیها اپذیتهاش حتی از 6 گیگ هم بیشتره. اپدیت هم مثل همون روش ریخته میشه، البته بعد از نصب بازی.

- - -ویرایش - - -

با سلام
یه سوال داشتم :اگه کسی بازی رو دیجیتالی ازpsn خریدباشه ادرس لینکشو از طریق این برنامه به کسی دیگه بده ایا نفر دوم هم میتونه با این برنامه بازی رو دانلود کنه بعد روps4 بازی کنه؟؟ چون این کار آسونتر رسوندن فایل بازی به دیگه بچه هاست .

جواب این سوالهم عینه همونهاست. بله میشه ... قضیه ریجن ...

- - -ویرایش - - -

با 8081 امتحان کردم، با 1080 هم امتحان کردم ولی بازم نشد. شاید روی ویندوز XP بشه. روی سون که جواب نداد.

با کامپیوتر و یا لپ تاپ دیگه تست کنید، احتمالا سیستم شما ویندوزش مشکل داره، برنامه های اضافی رو پا کنید. فایروال رو خاموش کنید.

- - -ویرایش - - -

دوستان بنده یه بازی 2.7 گیگی دانلود کردم بعدش برای انتقالش کنسول رو روشن میکنم تنظیمات رو اعمال میکنم بعدش میرم رو فایل دانلودی در کنسول روی Rety میزنم بعدش اینترنت کنسول رو قطع میکنم و میرم مسیر فایل رو به نرم افزار میدم بدش دوباره اینترنت کنسول رو وصل میکنم میزنم رو Rety فایل رو از اول دانلود میکنه و انتقال نمیده(اینترنت کنسول رو قطع میکنم دوباره باید تنظیمات پراکسی رو از اول انجام بدم؟)

دوست عزیز دقت کن، باید اول برنامه باز باشه، و در حالت پراکسی قرار گرفته باشه. و بعد باید کنسول هم تو تنظیمات پراکسی اوکی باشه و باید با این تنظیم بتونی وارد PSN هم بشی، بعد فایل رو به برنامه بده زمانی که خواست، بعد اگر نشد قطع و وصل کن ولی از برنامه خارج نشو.
البته دقت کن، اگر فایلت چند قسمت هست، باید بقیه پارتها رو هم به برنامه داده باشی در صورت سوال.

دوستان یکی از رفقا لینکای the last of us گزاشته
دارم دان میکنم چطوری باید انتقال بدم؟

دوست عزيز فك كنم تا وقتي كه شما بازبو ديجيتالي از استور نخريده باشيد و ايكون بازي در داشبورد شما پدييدار نشود نميتوانيد بازي رو انتقال بديد!
روش انتقال رو ابتداي تاپيك اموزش كار با pxs رو دوستمون گذاشتن، بطور كامل توضيح داده

سلام
من PS4 رو به صورت وایرلس و کامپیوتر رو با کابل Lan به مودم وصل کردم. برنامه رو هم به صورت Run as administrator اجرا می کنم و آیپی ای رو که برنامه می ده رو در کنسول وارد میکنم و تمامی مراجل رو مثل راهنما انجام میدم. جاوا 7.65 و نت فریمورک 4 رو هم نصب کردم. آنتی ویروس رو هم غیرفعال کردم و در فایروال اجازه دسترسی این برنامه رو به کلیه ی شبکه ها دادم و در PS4 در قسمت Internet Conncetion در بخش IP Address عبارت موفقیت آمیز نوشته میشه اما در بخش بعدی مینویسه Failed. به نظر شما مشکل از کجاست؟ من با اون یکی برنامه هم قبلا امتحان کردم ولی باز نشد.

لطفا راهنمایی کنید

دوست من حتما بايد دكمه پلي ️ سبز رنگ رو روس pxs بزني بعد كانكشنت رو تست بگيريا!
در غير اين صورت پراكسي شما فعال نميشه! و اون پراكسي تا وقتي اعتبار داره كه pxs باز باشه

Last edited by a moderator:
سلام
من وقتی که خود برنامه psx download helper تو pc اجرا میکنم و گزینه start رو میزنم این ارور رو میده : the remote name could not be resolved
و ok رو میزنم و تنظیمات رو روی ps4 انجام میدم مشخصه که ps4 با psx کانکت نشده
چیکار کنم؟
ممنون از دوستان

اینم بگم وقتی که تو pc برنامه free gate رو اجرا میکنم و برنامه psx رو باز میکنم و start رو میزنم این ارور رو میده : the remote server returned an error : 504 gateway timeout.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or