دانلود و نصب بازی و آپدیت های PS4 با استفاده از نرم افزار PSX DOWNLOAD HELPER

ممنون، الان باید ببینم چه فایلی و با چه فرمتی ارسال میشه برای ان کنسول
ان علامت خط عمودی رو چطوری تایپ کنم، تو کیبورذ پیدا نمی کنم
نمیشه مثلا بزاری ** یعنی مثلا کل فایلهای ورودی رو قبول کنه ؟

آخرین ویرایش:
ممنون، الان باید ببینم چه فایلی و با چه فرمتی ارسال میشه برای ان کنسول
ان علامت خط عمودی رو چطوری تایپ کنم، تو کیبورذ پیدا نمی کنم
نمیشه مثلا بزاری ** یعنی مثلا کل فایلهای ورودی رو قبول کنه ؟
سلام
shift + \
كليد شيفت رو نگه ميداريد و دكمه بك اسلش رو مي زنيد.
اگر شما تمام فايل ها رو دريافت كني اصلاً گيج مي شي. تعداد response و request هاي شبكه بي شماره.
موفق باشيد

سلام.

امروز آپدیت سیستم 1.74 رو زدم و میخاستم برای اولین بار این روش رو امتحان کنم واسه destiny beta . ولی اونجا که test connection رو میزنیم تو PS4 تو بخش connection ارور Failed میده. IP اینا رو هم درست میدم.

من PC با وایرلس به مودم وصل هست و PS4 با LAN . تو set up connection اولش میپرسه wireless یا wired منم wired رو انتخاب کردم و یه گزینه MTU هست که اونم اتوماتیک انتخاب کردم. ولی بار تو تست failed میشه . چیکار باید کرد؟

ببخشین بازدوباره یه سوال برام پیش اومد:
اگر بعد از اینکه لینکهای اپدیت مستقیم شد کامپیوتر رو خاموش کنم و دانلود رو بزارم واسه یه وقت دیگه اشکالی نداره یا حتما باید همون موقع فایلها رو دانلودشون کنم؟

ببخشین بازدوباره یه سوال برام پیش اومد:
اگر بعد از اینکه لینکهای اپدیت مستقیم شد کامپیوتر رو خاموش کنم و دانلود رو بزارم واسه یه وقت دیگه اشکالی نداره یا حتما باید همون موقع فایلها رو دانلودشون کنم؟
یکی از ویژگی های این روش همینه دیگه میتونی هروقت بخوای دانلود کنی با قابلیت ریزوم

من اپدیت بازی ولف پارت دومش که حجمش حدود 600 مگ هستش رو دانلود میکنم ولی پارت اولش که 4 گیگ هست رو تا 100 درصد که دانلود میکنه ارور میده که هارد دیسکم فضای کافی نداره در صورتی که حدود 8 گیگ فضای ازاد داره,با idm هم دانلود میکنم
لطفا راهنماییم کنین,دو بار دانلود کردم همین ارور رو میده(8 گیگ از ترافیکم به فنا رفت)

من بازی warframe رو دانلود کردم موقع انتقالش به کنسول قطع میشد و باید دوباره کانکشن رو بدون پ..روکسی درست میکردم تا لینکش از اینترنت فعال بشه و دوباره با پ..روکسی کانکشن رو درست میکردم ولی آپدیتش با حجم 265 مگابایت یا آپدیت 1.74 رو که انتقال دادم اینجوری نشد خدا کنه سر Destiny اینجوری نشه که حجمش زیاده و خیلی اذیت میشم

منکه injustic و lego marvel گرفتم تخفیف خوبی داشت...الانم دارم injustic دانلود میکنم 22 گیگ متاسفانه کار با اون برنامه بلد نیستم وگرنه دوستانی که میخواستن میتونستم فایل بدم بهشون..مشکلم اینه که من با برنامه فایل هارو میتونم دریافت کنم کار کرد ولی سوال اینجاست برای انتقال از کامپیوتر به کنسول چطوره؟؟
کامپیوتر با وایرلس وصله و کنسول با کابل لن...مودم هم وایرلسه هم ای دی اسل و یک کابل شبکه داره حالا چطوری میشه انتقال داد.فایل راهنما متوجه نشدم...ممنون میشم کمکم کنید...

منکه injustic و lego marvel گرفتم تخفیف خوبی داشت...الانم دارم injustic دانلود میکنم 22 گیگ متاسفانه کار با اون برنامه بلد نیستم وگرنه دوستانی که میخواستن میتونستم فایل بدم بهشون..مشکلم اینه که من با برنامه فایل هارو میتونم دریافت کنم کار کرد ولی سوال اینجاست برای انتقال از کامپیوتر به کنسول چطوره؟؟
کامپیوتر با وایرلس وصله و کنسول با کابل لن...مودم هم وایرلسه هم ای دی اسل و یک کابل شبکه داره حالا چطوری میشه انتقال داد.فایل راهنما متوجه نشدم...ممنون میشم کمکم کنید...

خیلی سادست. بعد از اینکه تمام پارت هارو دانلود کردید ( هر پارت حداکثر 4 گیگ هست و 22 گیگ میشه 5 پارت کامل و یدونه پارت 2 گیگی یا شاید کمتر ) برنامه رو اجرا کنید. PS4 رو روشن کنید و تنظیمات مربوط به Pro*y رو انجام بدید. بعدا دانلود رو با کنسول شروع کنید و بعدا نرم افزار به شما لینک میده. حالا از تنظیمات PS4 برید به Network و دسترسی به اینترنت رو قطع کنید ( تیک گزینه اول ). حالا پارت 1 رو به برنامه بدید و دوباره دسترسی به اینترنت رو باز کنید تا انتقال انجام بشه. هر پارت که تموم شد پارت دیگه رو بدید.

من اپدیت ولف رو دانلود کردم ولی هر کاری میکنم نمیتونم اپدیت رو از کامپیوتر به کنسول انتقال بدم,ادامه دانلود رو میزنم باز دوباره از خود کنسول شروع میکنه به دانلود!طبق اموزش پست اول هم انجام میدم
البته نمیدونم واقعا داره انتقال میده یا دانلود میکنه اخه سرعتش خیلی پایینه!!

آخرین ویرایش:
من اپدیت ولف رو دانلود کردم ولی هر کاری میکنم نمیتونم اپدیت رو از کامپیوتر به کنسول انتقال بدم,ادامه دانلود رو میزنم باز دوباره از خود کنسول شروع میکنه به دانلود!طبق اموزش پست اول هم انجام میدم
البته نمیدونم واقعا داره انتقال میده یا دانلود میکنه اخه سرعتش خیلی پایینه!!

خیلی سادست. بعد از اینکه تمام پارت هارو دانلود کردید ( هر پارت حداکثر 4 گیگ هست و 22 گیگ میشه 5 پارت کامل و یدونه پارت 2 گیگی یا شاید کمتر ) برنامه رو اجرا کنید. PS4 رو روشن کنید و تنظیمات مربوط به Pro*y رو انجام بدید. بعدا دانلود رو با کنسول شروع کنید و بعدا نرم افزار به شما لینک میده. حالا از تنظیمات PS4 برید به Network و دسترسی به اینترنت رو قطع کنید ( تیک گزینه اول ). حالا پارت 1 رو به برنامه بدید و دوباره دسترسی به اینترنت رو باز کنید تا انتقال انجام بشه. هر پارت که تموم شد پارت دیگه رو بدید.

چه تو آموزش چه تو این تاپیک بارها توضیح داده شده که! گفتم، راحت‌ترین راه اینه که از تو ستینگ فولدری که فایل‌ها توش قرار داره رو بهش بدین، بعد از تو PS4 گزینه‌ی retry رو بزنین. همین...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or