دانلود و نصب بازی و آپدیت های PS4 با استفاده از نرم افزار PSX DOWNLOAD HELPER

سلام
ممنون بابت پاسخگویی
بله من امتحان کردم و جواب گرفتم، درست وقتی که کنسول درخواست دانلود میزنه، انوقت برنامه گوش میکنه، و براش همون فایل درخواستی رو با سرعت شبکه میفرسته، البته باید فایل دانلود شده دقیق باشه با درخواستی.

من دو تا PC دارم، هر ذو هم ویندوز 7 هست، با pc اولی که خواستم برنامه رو کار کنم، وقتی برنامه رو اجرا میکردم، برنامه اجرا میشد، ولی وقتی میزدم که کانکت بشه رو همون کلید سبز اولی، یک خطا ظاهر میشه، که تمام چینی نوشته، و اخرش نوشته value cannot be NULL
در صورتی که چیزی نداره من null بزارم یا نذارم،
بعد همین برنامه رو کامپیوتر دیگم تست کردم و وقتی کلید سبز رو زدم اجرا شد، و هیچ مشکلی نداشت و حتی باهاش فایل هم به کنسول ارسال کردم، فایل اپدیت کنسول رو.

حالا نمیدونم مشکل سیستم اول چی هست، ولی هر چی هست، مربوط به ویندوز یا سخت افزار هست. فایروال هم خاموش کردم باز نشد. با run as admin هم می زنم نمیشه.
شما ایا با همیچین مشکلی روبرو بودی چطور میشه این رو حل کرد ؟ ممنون

سلام
ممنون بابت پاسخگویی
بله من امتحان کردم و جواب گرفتم، درست وقتی که کنسول درخواست دانلود میزنه، انوقت برنامه گوش میکنه، و براش همون فایل درخواستی رو با سرعت شبکه میفرسته، البته باید فایل دانلود شده دقیق باشه با درخواستی.

من دو تا PC دارم، هر ذو هم ویندوز 7 هست، با pc اولی که خواستم برنامه رو کار کنم، وقتی برنامه رو اجرا میکردم، برنامه اجرا میشد، ولی وقتی میزدم که کانکت بشه رو همون کلید سبز اولی، یک خطا ظاهر میشه، که تمام چینی نوشته، و اخرش نوشته value cannot be NULL
در صورتی که چیزی نداره من null بزارم یا نذارم،
بعد همین برنامه رو کامپیوتر دیگم تست کردم و وقتی کلید سبز رو زدم اجرا شد، و هیچ مشکلی نداشت و حتی باهاش فایل هم به کنسول ارسال کردم، فایل اپدیت کنسول رو.

حالا نمیدونم مشکل سیستم اول چی هست، ولی هر چی هست، مربوط به ویندوز یا سخت افزار هست. فایروال هم خاموش کردم باز نشد. با run as admin هم می زنم نمیشه.
شما ایا با همیچین مشکلی روبرو بودی چطور میشه این رو حل کرد ؟ ممنون

سلام
عبارت null در برنامه نویسی مفهوم تهی یا خالی میده.احتمالا یکی از پارامترها ست نشده بوده که این پیغام رو میدیدید.
موفق باشید

Sent from my iPhone using Tapatalk

من وقتی فایلی رو با خود کنسول PS4 دانلود میکنم سرعت دانلود واقعا خوبه بد نیست، و میشه باهاش کنار امد.
ولی من سیستم نینتندو وی یو هم دارم، و وقتی با ان می خوام فایل دانلود کنم مانند فایل اپدیت یا بازی خریداری شد از eshop متاسفانه سرعت به شدت ضعیف هست، و ساعتها و روزها طول میکشه یک فایل رو دانلود کنه و قطعی هم اتفاق می یوفته هنگام دانلود و خیلی اذیت میکنه. ای کاش یک برنامه بود شبیه این روش وقتی کنسول نینتندو وی یو درخواست دانلود داشت به فرامین ان گوش میکرد و مثل این برنامه لینک میداد تا بشه تو IDM دانلود کنی بعد بفرستی به کنسول، واقعا عالی میشد،
من کنسول وی یو خودم رو تو تنظیمات proxy زدم که با PSX download helper کار کنه، و با تو وی یو با اتصال proxy ان به اینترنت وصل شد، وقتی برنامه در حالت RUN هست، ولی متاسفانه برنامه گوش نمیکنه، و لینک نمیده، و یا با این کنسول کار نمیکنه، هر چی هم تو نت سرچ کردم چیزی نیست در این مورد اصلا.
برنامه به کنسول وصل شده و با هم در ارتباط هستند، چون وقتی با کنسول وی یو و وقتی proxy برنامه رو بهش بدم، فقط زمانی به اینترنت وصل میشه که برنامه RUN باشه، این یعنی اینکه با برنامه داره کار میکنه، ولی متاسفانه برنامه لینک نمیگیره ازش و عمل نمیکنه.
ای کاش راهی بود برای این کار. شاید نینتندو فایلها یا لینکهایی که request می کنه فرمت و یا لینکش جوری هست که برنامه شناسایی نمیکنه، ای نینتندو نامرد. لینکاش و فایلاش بدجور encrypt میکنه.

البته ایکس باکس وان هم دارم، ولی فعلا وقت نکردم با ان تست کنم ببینم با ان چی عمل میکنه یا نه، نمیدونم، فعلا

- - -ویرایش - - -

سلام
عبارت null در برنامه نویسی مفهوم تهی یا خالی میده.احتمالا یکی از پارامترها ست نشده بوده که این پیغام رو میدیدید.
موفق باشید

Sent from my iPhone using Tapatalk

کدوم پارامتر ست نشده؟، پارامتری نداره ان اولش که بخوام ست کنم، یک ای پی هست که خودش داده، یکی هم پورت 8080 هست، چیزی نیست که بخوام عوض کنم
یعنی هیچ کس همچین مشکلی نداشته ؟

آخرین ویرایش:
سرعت انتقال به نظر خیلی پایین هست.
بازی استرایدر با حجم 3 گیگ مدت 61 دقیقه طول میکشه تا انتقال داده بشه ، این طبیعیه ؟
مودم با کابل usb و کنسول با lan به مودم متصل هستند.

آخرین ویرایش:
سرعت انتقال به نظر خیلی پایین هست.
بازی استرایدر با حجم 3 گیگ مدت 61 دقیقه طول میکشه تا انتقال داده بشه ، این طبیعیه ؟
مودم با کابل usb و کنسول با lan به مودم متصل هستند.

سلام
موضوع سرعت رو يك بار براي هميشه اينجا ببنديم.
ببينيد فرض كنيد شما سوار يه لامبورگيني هستين كه 300 كيلومتر در ساعت سرعت ميره. شما تو يه جاده يك طرفه افتاديد پشت يه كاميون كه داره به زور 60 كيلومتر بر ساعت ميره. مطميناً اينجا ديگه كيلومتر شمار ماشين كه روش زده 300 كيلومتر برساعت ملاك نيست و عقربه حداكثر همون 60 كيلومتر بر ساعت رو نشون ميده. چون شما نمي تونيد از توي كاميون رد شيد و پشت اون گيرمي افتيد. در واقع اونه كه داره حداكثر سرعت شما رو تعيين مي كنه. در مورد شبكه هم همينطوره. شما حتي اگر با فيبر نوري با سرعت 100 ها گيگابيت بر ثانيه شبكه رو ببريد تو يه سوييچ با پورت fast ethernet كه سرعت اسمي تبادل ديتاش 100 مگابيت بر ثانيه است اينجا تعيين كننده ميشه سرعت سوييچ. چون مثل اين ميمونه كه شما يه لوله با قطر 2 متر رو براي رسوندن آب يا هر چيزي برسونيد به يه لوله با قطر يك ني نوشابه. اين مثال ها براي درك موقعيت بود.
حالا در مورد سوال شما كه داراي يك پورتethernet هستيد با سرعت اسمي 100 مگابيت بر ثانيه و يك پورت usb1 با حداكثر سرعت اسمي 12 مگابيت بر ثانيه اصلاً عددي كه اعلام كرديد دور از انتظار نيست.
با محاسبه هم ميشه فهميد:
3 گيگا بايت معادل 3072 مگابايته. 3072 مگابايت معادل 24576 مگابيته و در زمان 61 دقيقه يعني معادل 3660 ثانيه اين تبادل صورت گرفته. كافيه 24576 رو به 3660 تقسيم كنيم كه ميشه 6.7 مگابيت بر ثانيه كه اين تفاوت 6.7 از 12 مگابيت سرعت اسمي به خاطر طول سيم يو اس بي، كيفيت اون و حتي پورت كامپيوتر و صد عامل ديگه است كه باعث افت بازده ميشن. بنابراين عدد به دست اومده كاملاً معقوله.
شما فرض كن اگر همين تبادل رو با ethernet انجام مي دادي. به صورت اسمي 24576 مگابيت رو با سرعت 100 مگابيت بر ثانيه در مدت 245.76 ثانيه معادل حدود 4 دقيقه مي تونستي انجام بدي در شرايط ايده آل و آزمايشگاهي. حالا فك كن دقيق مثل usb پنجاه درصد افت سرعت هم داشته باشي اين عدد مي شد 8 دقيقه نهايتاً.
به خاطر اينه كه ميگم فايل هاي حجيم رو با ethernet انتقال بديد.
در مورد wifi هم دقيقاً ميشه همين محاسبات رو انجام داد و خودتون خواهيد ديد كه براي همين فايل 3 گيگي ناگهان زمان از هشت دقيقه با كابل تبديل مي شه به 20 تا 30 دقيقه با وايرلس.
موفق باشيد.

• Like
Reactions: shayan_boss
من وقتی فایلی رو با خود کنسول PS4 دانلود میکنم سرعت دانلود واقعا خوبه بد نیست، و میشه باهاش کنار امد.
ولی من سیستم نینتندو وی یو هم دارم، و وقتی با ان می خوام فایل دانلود کنم مانند فایل اپدیت یا بازی خریداری شد از eshop متاسفانه سرعت به شدت ضعیف هست، و ساعتها و روزها طول میکشه یک فایل رو دانلود کنه و قطعی هم اتفاق می یوفته هنگام دانلود و خیلی اذیت میکنه. ای کاش یک برنامه بود شبیه این روش وقتی کنسول نینتندو وی یو درخواست دانلود داشت به فرامین ان گوش میکرد و مثل این برنامه لینک میداد تا بشه تو IDM دانلود کنی بعد بفرستی به کنسول، واقعا عالی میشد،
من کنسول وی یو خودم رو تو تنظیمات proxy زدم که با PSX download helper کار کنه، و با تو وی یو با اتصال proxy ان به اینترنت وصل شد، وقتی برنامه در حالت RUN هست، ولی متاسفانه برنامه گوش نمیکنه، و لینک نمیده، و یا با این کنسول کار نمیکنه، هر چی هم تو نت سرچ کردم چیزی نیست در این مورد اصلا.
برنامه به کنسول وصل شده و با هم در ارتباط هستند، چون وقتی با کنسول وی یو و وقتی proxy برنامه رو بهش بدم، فقط زمانی به اینترنت وصل میشه که برنامه RUN باشه، این یعنی اینکه با برنامه داره کار میکنه، ولی متاسفانه برنامه لینک نمیگیره ازش و عمل نمیکنه.
ای کاش راهی بود برای این کار. شاید نینتندو فایلها یا لینکهایی که request می کنه فرمت و یا لینکش جوری هست که برنامه شناسایی نمیکنه، ای نینتندو نامرد. لینکاش و فایلاش بدجور encrypt میکنه.

البته ایکس باکس وان هم دارم، ولی فعلا وقت نکردم با ان تست کنم ببینم با ان چی عمل میکنه یا نه، نمیدونم، فعلا

این برنامه یا B4Y Life فقط لینک هایی که آخرشون pkg. دارن (یا فایل هایی با فرمت pkg.) رو تشخیص میده، فرمت بازی ها و آپدیت های WiiU متفاوت هست.

دوستان لطفا یه نفر کامل توضیح بده بعد از دانلود فایل با برنامه چجوری بفرستیمش تو کنسول تو راهنما خوب توضیح داده نشده .
اموزش کاملا واضحه
بعد از دانلود پارت اول بازیرو به برنامه میدید و توی کنسول دانلود رو ادامه میدید

البته فکر نکنم فقط PKG باشه و یا فقط با ان کار کنه، چون من باهاش ps4update.PUP رو هم گرفتم که PUP هست، این یعنی اینکه به کل فرامین کنسول ps4 گوش میده فرقی نمی کنه چه فایلی باشه،
ولی ای کاش این برنامه با سایر کنسولها هم کار میکرد، مثل اینکه فقط با سیستم پلی استیشن کار میکنه . ای کاش کسی بلد بود تو فایلاش دست کاری میکرد تا همه کنسولها رو بخونه، چقدر من نیاز داشتم تا تو ایکس باکس وان و نینتندو وی یو هم عمل میکرد، عذاب میکشم چیزی دانلود کنم تو این کنسولا

البته فکر نکنم فقط PKG باشه و یا فقط با ان کار کنه، چون من باهاش ps4update.PUP رو هم گرفتم که PUP هست، این یعنی اینکه به کل فرامین کنسول ps4 گوش میده فرقی نمی کنه چه فایلی باشه،
ولی ای کاش این برنامه با سایر کنسولها هم کار میکرد، مثل اینکه فقط با سیستم پلی استیشن کار میکنه . ای کاش کسی بلد بود تو فایلاش دست کاری میکرد تا همه کنسولها رو بخونه، چقدر من نیاز داشتم تا تو ایکس باکس وان و نینتندو وی یو هم عمل میکرد، عذاب میکشم چیزی دانلود کنم تو این کنسولا

تو خود برنامه می‌تونین تنظیم کنین که یقه‌ی چه فایلایی رو بگیره، به صورت دیفالت pkg و pup هستن، اگه فرمت فایلای نینتتندو رو می‌دونین می‌تونین خودتون اضاقه کنین امتحان کنین.

میشه بگید کجای برنامه میشه تعریف یا تنظیم کرد که چه فیالهایی رو بگیرید، لطفا اگر میدونید بگید، خیلی حیاتی هست برای من.
من که ندیدم همچین اپشنی رو، ممنون

میشه بگید کجای برنامه میشه تعریف یا تنظیم کرد که چه فیالهایی رو بگیرید، لطفا اگر میدونید بگید، خیلی حیاتی هست برای من.
من که ندیدم همچین اپشنی رو، ممنون
سلام
توي قسمت settings توي تكست باكسي كه عنوانش rules هست بايد اضافه كنيد فرمتي رو كه ميخوايد. به اين ترتيب كه فرض كنيد مي خوايد فايل فرمت exe رو اضافه كنيد. انتهاي همون ليست يه دونه علامت | رو مي زنيد. بعد عبارت [LTR].exe[/LTR] رو بين دو تا ستاره * قرار مي ديد و تمام.
يه همچين چيزي بايد توي اون تكست باكس داشته باشيد:
[LTR]*.pkg*|*.pup*|*.exe*[/LTR]​
موفق باشيد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or