دانلود و نصب بازی و آپدیت های PS4 با استفاده از نرم افزار PSX DOWNLOAD HELPER

یه سوال دارم؟
حتما باید از طریق ادرسی که ps4 میده بازی رو دانلود کنیم؟ مثلا اگر به بازی 30g رو بخوایم دانلود کنیم با این اینترنت اینجا بووووووووووووق روز طول میکشه؟
اگر کسی این بازی رو دانلود کرد خودمون میتونیم این بازی ها رو ازش بگیرم و داخل کامپیوتر برزیم و انتقال کنیم یا حتما باید خودمون با ادرسی که کنسولمون میده دانلودکنیم؟
2- و این بازی ها رو که داخل 4 میزاریم و خودش نصب میکنه ایا حجم کامل بازی هستش یا نه data هستش و اگر بازی باشه میشه که هارد 4 رو در بیاریم و با اینکار انتقالش بدیم!!!!!!!!

dns بايد چي بزاريم ؟ من رو auto گذاشتم كار
نكرد پلي 4 به pc وصل نميشه تستم ميگيرم اينترنت نداره مشكل از كجا هستش ؟
سلام.
به احتمال خیلی زیاد باید فایروال ویندوز رو غیرفعال کنید.
می تونید از dns های گگل استفاده کنید ولی ضرورتی نداره. مثلا 8.8.8.8 و 8.8.4.4
موفق باشید

- - -ویرایش - - -

یه سوال دارم؟
حتما باید از طریق ادرسی که ps4 میده بازی رو دانلود کنیم؟ مثلا اگر به بازی 30g رو بخوایم دانلود کنیم با این اینترنت اینجا بووووووووووووق روز طول میکشه؟
اگر کسی این بازی رو دانلود کرد خودمون میتونیم این بازی ها رو ازش بگیرم و داخل کامپیوتر برزیم و انتقال کنیم یا حتما باید خودمون با ادرسی که کنسولمون میده دانلودکنیم؟
2- و این بازی ها رو که داخل 4 میزاریم و خودش نصب میکنه ایا حجم کامل بازی هستش یا نه data هستش و اگر بازی باشه میشه که هارد 4 رو در بیاریم و با اینکار انتقالش بدیم!!!!!!!!

سلام
شما می تونید از فایل هایی که دیگران دانلود کردن استفاده کنید.
اما در مورد سوال دوم راهی برای انتقال این فایل ها به روشی که شما میگید نیست و فقط با کمک این برنامه میشه انتقال داد.
موفق باشید

يعنى ميشه با دوستم بازى رو بخريم شريكى اون دانلود كنه فايلشو بده منم بريزم رو هاردم؟كه شريكى بشه؟
اينطورى رو چند دستگاه جواب ميده؟
اينجورى كه فاز ميده خيلى...

يعنى ميشه با دوستم بازى رو بخريم شريكى اون دانلود كنه فايلشو بده منم بريزم رو هاردم؟كه شريكى بشه؟
اينطورى رو چند دستگاه جواب ميده؟
اينجورى كه فاز ميده خيلى...

سلام
بازی های پولی یه مقوله دیگه ای داره.
تو تاپیک زیر مطرح کنید.
[h=3]آموزش استفاده از یک بازی به طور همزمان بر روی چند دستگاه ( برای اولین بار )[/h]موفق باشید

سلام
من از پی سی دانلود کردم الان باید برم رو 4 دانلودو ادامه بدم و بعدش توی برنامه باید چیکار کنم؟
عزیز آموزش پست اول هست
لینک پارتهارو به برنامه میدید بعد توی 4 ادامه میدید دانلود رو و سریع انتقال پیدا میکنه

من الان دستینی بتا رو با این برنامه کامل ریختم
برنامه واقعا عالیه ...

برنامه به شکل عالی کار می کنه
ps4 من از طریق wifi و pc از طریق lan به مودم وصل هستن همین الان لینک های Rayman رو گرفتم
از اون عزیزی هم که زحمت نوشتن راهنما رو کشیدن تشکر ویژه می کنم :bighug:

لطفا کمک کنید.من یه دمو دان کردم از این طریق و ریختم رو کنسول
بعد از اون مرتب ارور اینترنت کانکشن میده؟چی شده؟
ارورش اینه (NW-31468-2)

لطفا کمک کنید.من یه دمو دان کردم از این طریق و ریختم رو کنسول
بعد از اون مرتب ارور اینترنت کانکشن میده؟چی شده؟
ارورش اینه (NW-31468-2)

سلام.
تنظيمات ps4 رو بعد از نصب بازي به شكل عادي برگردوندين؟ چون اگر اين كار رو نكرده باشيد و pc رو خاموش كرده باشيد نمي تونيد به اينترنت وصل شيد.
موفق باشيد.

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان

مودم من یدونه جا برای Lan داره. اگه مودمی بخرم که بیشتر از یدونه Lan داشته باشه میتونم انتقال بدم یا باید وایرلس باشه؟؟
سلام
با هر روشي كه بتونيد ps4 و Pc رو به يه مودم وصل كنيد فرقي نميكنه وايرلس يا با كابل مي تونيد از اين برنامه استفاده كنيد.
موفق باشيد

دوست عزیز واقعا لطف بزرگی کردی این کار رو کردی همراه با اموزش ، دستت درد نکنه، تشکر فراوان

ای کاش ، منبع یا سورسی بود که این بازیها رو دانلود میکرد و فایلهای PKG هر بازی رو دانلود شده برای فروش قرار میداد، واقعا سخته برای بعضی از ما فایلهای به این سنگینی رو دانلود کنیم.

یک سوال، ما بعد از اینکه بازی رو خریداری کردیم از PSN بعد ps4 شروع به دانلود میکنه، برنامه لینک رو میده درسته ؟
حالا فرض بگیر ما اصلا بازی رو نخریم، ایا میشه بازی رو بدون خرید انتقال داد به کنسول، و بازی اضافه بشه رو لیست بازیها ولی اجرا نشه، و فقط ما خرید کنیم بازی رو بعد بازی اجرا بشه، یعنی دیگه کنسول نره سراغ دانلود و بعد از خرید به جای دانلود بازی رو اجرا کنه ؟

دوست عزیز واقعا لطف بزرگی کردی این کار رو کردی همراه با اموزش ، دستت درد نکنه، تشکر فراوان

ای کاش ، منبع یا سورسی بود که این بازیها رو دانلود میکرد و فایلهای PKG هر بازی رو دانلود شده برای فروش قرار میداد، واقعا سخته برای بعضی از ما فایلهای به این سنگینی رو دانلود کنیم.

یک سوال، ما بعد از اینکه بازی رو خریداری کردیم از PSN بعد ps4 شروع به دانلود میکنه، برنامه لینک رو میده درسته ؟
حالا فرض بگیر ما اصلا بازی رو نخریم، ایا میشه بازی رو بدون خرید انتقال داد به کنسول، و بازی اضافه بشه رو لیست بازیها ولی اجرا نشه، و فقط ما خرید کنیم بازی رو بعد بازی اجرا بشه، یعنی دیگه کنسول نره سراغ دانلود و بعد از خرید به جای دانلود بازی رو اجرا کنه ؟

سلام دوست عزيز
نه امكان اينكه بازي رو بدون خريد ريخت تو ps4 وجود نداره. دليلش هم اينه كه برنامه PSX DOWNLOAD HELPER به درخواست PS4 پاسخ مي ده و pS4 زماني براي گرفتن فايل بازي هاي پولي درخواست به بيرون ارسال مي كنه كه پول بازي رو پرداخته باشين. درست همونطور كه خودتون گفتين. به اين دليل اون كاري كه شما گفتيد رو نميشه انجام داد.
موفق باشيد

سلام

اول از همه تشکر بابت اموزش واقعا عالی

من این کارو انجام دادم همه چی درست کار می کونه فقط سرعت انتقال فایل ها از کامپیوتر به ps4 کنده حدود 1 mps
تو اموزشی که شما گذاشتی سرعته تو عکس 30 یا 40 mps
می خواستم ببینم این عادیه در ضمن فاصله کامپیوتر ps4 فکر کنم 3 یا 4 متره و با مودم 20 متر

با تشکر

سلام

اول از همه تشکر بابت اموزش واقعا عالی

من این کارو انجام دادم همه چی درست کار می کونه فقط سرعت انتقال فایل ها از کامپیوتر به ps4 کنده حدود 1 mps
تو اموزشی که شما گذاشتی سرعته تو عکس 30 یا 40 mps
می خواستم ببینم این عادیه در ضمن فاصله کامپیوتر ps4 فکر کنم 3 یا 4 متره و با مودم 20 متر

با تشکر

سلام دوست عزیز.
در مورد اتصال با وایرلس فاصله فقط یکی از چند پارامتر تعیین کننده سرعته. در صورتی که هر دو دستگاه با وایرلس وصل باشن سرعت حدود یک مگابایت بر ثانیه است.سعی کنید در صورت امکان با کابل دستگاه ها رو وصل کنید تا سرعت خیلی بیشتر بشه.
ممنون

Sent from my iPhone using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or