Red20Devils
کاربر سایت
سلام من به يه مشكل خوردم الان يكمم گيج شدم! اينم بگم كه اپديت و يه دمو بازي كه حجم زير ٤ گيگ داشت رو موفقيت اميز انتقال دادم!
مشكل: بازي blacklight رو كه حجم نزديك به ٤.٥ گيگ داشت رو لينك هاش رو در دو پارت دانلود كردم!
موقع انتقال وقتي كنسول فايل رو درخواست ميكنه بعضي موقع ها يه پارت رو ميمخواد به همراه اپذيت خودش! بعضي مرقه ها هردو رو پارت رو همزمان ميخواد به هرحال پس از چند بار تلاش موفق شدم ادرس دو پارت رو بهش بدم و قبول كنه!
ولي يه مشكل عجيب هست اونم اين كه به محض اين كه فايل هارو از پي سي قبول ميكنه حجم كل بازي كه موقع دانلود ٤.٥ گيگ بود تبديل ميشه يه ٢.٨ و انتقال شروع ميشه!!!
بازي نصب ميشه تو منو هم ميره ولي براي شروع به اپديت احتياج داره!
اپديت روي كنسول ٨٠٠ مگابايته ولي وقتي لينك رو با پي سي استخراج ميكني با دو پارت كه يكي ٤ گيگ و دومي ٣/٥ گيگه برميخورم!!!!
چيكار كنم؟ مشكل از كجاس؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
شما همه ی فایل هایی که دانلود کردی رو بزار توی یک پوشه..بعد برو توی ستینگ برنامه و Auto find replace رو بزن و آدرس فایل رو بهش بده.
بعد بزار تو کنسول کپی کنه..اینی هم که می گی شده 2.8 گیگ اشکالی نداره. بعد از این که 2.8 گیگ کپی شد باز هم به کپی کردن خودش ادامه می ده ولی توی کنسول چیزی نمیزنه..پست های قبلی رو بخونی متوجه می شی.
این عکسی هم که من میبینم آپدیت 8 گیگه!
اینجا بحثش نیست...بار ها بار ها این سوال پرسیده شده.آقا با سلام !
دوستان شرمنده من چنتا سوال داشتم !
جدیدا پشت شهرداری مد شده که 2000 میگیرن و بعد هر بازی که خواستی بین 20 تا 90 هزینه میگیرن میریزن ! من میخواستم بدونم این چه روشی هست ؟ آیا دور زدن ؟ یا شیر کردن ؟ برای دستگاه ضرر داره ؟ به صرفه هست ؟ نیست ؟ اصلا چه عملی انجام میشه ؟ کسانی که این کار رو انجام میدن بازی یا رو برای ما به شکل قانونی میخرن ؟ یا از خودشون برای ما میریزن ! اگر از خودشون میریزن که نمیشه یه بازی رو به 10 نفر یا بیشتر بدن ؟ ممنون میشم سریع پاسخ بدید !