دانلود و نصب بازی و آپدیت های PS4 با استفاده از نرم افزار PSX DOWNLOAD HELPER

همین کارا رو کردم منتها نشد
شاید اشتباه کردم جایی ولی حالا دوستان امتحان کنن نتیجه رو بگن ببینیم چطور میشه

Sent from my iPad using Tapatalk HD

توی PSXDownloadHelper پـروکسی رو درست تنظیم می‌کنین؟
از منوی PS4 نمی‌شه فیلم گرفت وگرنه یه ویدیوی آموزشی می‌ذاشتم.

هم مودم و هم PC رو عوض کردم (از لپ تاپ استفاده کردم، مودم هم با تست مطمئن شدم مشکلی نداره) ولی کماکان مشکل پابرجا بود، برای همین به فکرم رسید که ایراد از تنظیمات کنسول هست. به هر حال شیوه های مختلف رو تست کردم ولی متأسفانه جواب نگرفتم. میخواستم ببینم اینجا از دوستان کسی مشکل من رو داشته یا نه ولی مثل اینکه این طوری نیست!

مشکل اینجاست که عملیات انتقال انجام میشه ولی با سرعت افتضاح! پس باید بگردم دنبال عاملی که این سرعت رو تا این حد محدود میکنه.

به هر حال ممنونم از راهنماییتون.

چند نكته !
يك اين كه كابل تون ازش مطمئن ايد ؟ ( اگر كابل استفاده مي كنيد )
دوم اين كه وقتي دانلود مستقيم هم مي كنيد همينقدر سرعت تونه ؟
سوم اين كه با خود PSX HELPER كار مي كنيد يا BAY LIFE ؟

مشكل پيدا ميشه راحت ولي متاسفانه چون ادم داره صحبت مي كنه درباره يه موردي درست نميتونه منظورش رو انتقال بده :|
اتفاقي كه براي من و دوستم هم افتاد و پوستم كنده شد از بس براش گفتم و گفت نميشه :| اخر سر رفتيم توي TeamViewr و خيلي ساده ديدم همون مرحله ايي كه كلي براش گفتم انجام نداده بود :| ذارت همون موقع درست شد :|

سلام دوستان من این اموزش رو خوندم دمش گرم خوب بود (تا ته نخوندمش! ) قبلا با ویتا هم یکبار اینکارو کرده بودم ولی یادم رفته چنتا سوال دارم خواهشا برام پیام خصوصی کنید جوابمو

1. دو نفر ، هر کدوم توی اکانت خودش یه بازی رو بخرن (مثلا هر کدوم توی اکانت خودشون یکی یدونه فیفا بخرن !) میشه یکی دانلود کنه و فایل دانلود شده رو به دوستشم بده تا دیگه اون دانلود نکنه!!
2.مطمئنیه کاملا ، بن نشیم !!؟
3.کسی میدونه میشه زود تر فیفا 15 دانلود کرد یا خیر ؟

ممنون میشم جوابشو بهم بگین :) :دی

دوستان واسه من کار نمیکنه .
کسی DNS های آسیاتک رو میدونه ؟؟ شاید اونارو بدم کار کرد :(
چون طبق آموزش که میرم آخرش چه تست بگیرم چه نگیرم FAILED میشه

دوستان واسه من کار نمیکنه .
کسی DNS های آسیاتک رو میدونه ؟؟ شاید اونارو بدم کار کرد :(
چون طبق آموزش که میرم آخرش چه تست بگیرم چه نگیرم FAILED میشه

من هی بگم تست نگیرید باز شما تست بگیرید.
برای DNS هم با نرم افزار namebench بهترین dns رو دریافت کنید .فقط لازم به ذکره که در زمان استفاده از این نرم افزار از اینترنت استفاده نکنید تا بهترین dns رو بهتون بده.

من هی بگم تست نگیرید باز شما تست بگیرید.
برای DNS هم با نرم افزار namebench بهترین dns رو دریافت کنید .فقط لازم به ذکره که در زمان استفاده از این نرم افزار از اینترنت استفاده نکنید تا بهترین dns رو بهتون بده.
بدون تست هم رفتم میگفت نمی تونه فایل رو دانلود کنه . دیگه واقعا کلافم کرد

من یه روش کشف کردم که سرعت انتقال فایل خیلی خیلی بالاست فقظ اینو بگم که واسه انتقال فایل از نرم افزار Bay4Life استفاده میکنم
چیزایی که نیاز دارید:
1-مودم 4 پورت لن
2-کامپیوتر یا لپ تاپ
3-ps4
4-دو عدد کابل لن
خب ابتدا شما ps4 رو به یه کابل لن وصل میکنید و اون سر کابل رو به مودم برای لپ تاپ هم همینطور یعنی هر کدوم به یکی از پورت های لن مودم و2ل شده باشن بعدش کافبه IP کارت شبکه لپ تاپتون رو رو توی ps4 وارد کنید و با یکی از دو نرم افزار انتقال رو شروع کنید
میبینید که سرعت انتقال حداقل 10 مگ بر ثانیه هست

از یکی از بچه ها شنیدم میشه این دانلودهای داخلی بازیها رو هم با Pc گرفت ؟ میگفت بتا دستینی رو اینجور گرفته

مثلا الان First Light میشه علاوه بر 6 گیگ اول که با Pc گرفت ، اون 3 گیگ ادامه که داخل بازی میگیره رو هم با Pc گرفت ؟

از یکی از بچه ها شنیدم میشه این دانلودهای داخلی بازیها رو هم با Pc گرفت ؟ میگفت بتا دستینی رو اینجور گرفته

مثلا الان First Light میشه علاوه بر 6 گیگ اول که با Pc گرفت ، اون 3 گیگ ادامه که داخل بازی میگیره رو هم با Pc گرفت ؟

بله میشه دوست عزیز
شما وقتی پرو*کسی رو وارد کنی که یعنی ps4 از اینترنت کامپوترتون استفاده کنه و بتونی لینک رو برداری طبیعتا میتونی با داشتن فایل و استفاده از نرم افزار بازی رو هم انتقال بدی

دوستان من نمیدونم dns رو چی وارد کنم . چی بزنم ؟:| اصن تو راهنما نگفته دی ان اس رو چی بزنید

- - -ویرایش - - -

دوستان من نمیدونم dns رو چی وارد کنم . چی بزنم ؟:| اصن تو راهنما نگفته دی ان اس رو چی بزنید
دوستان خواهشا جواب بدید . منم فیل میشه تست کانکشنم :((

- - -ویرایش - - -

دوستان خواهشا جواب بدید . منم فیل میشه تست کانکشنم :((
من بازم میگم تست نگیرید لطفا.
اگه شد فردا یه ویدیو میگیرم براتون میزارم.
قول نمیدم ولی سعی خودم رو میکنم.
dns رو بذارید رو حالت اتوماتیک چرا شما میزارید رو manual وقتی تو خود اموزش گفته بذارید automatic!!!!!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or