Hamid1377
کاربر سایت
یعنی همون تنظیماتی که قبلا وارد کردم؟داخل xp فکر نکنم برای حل اون مشکل باید از استور بیای بیرون دوباره تنظیمات رو وارد کنی و دوباره داخل بشی حتی بعضی اوقات چندبار باید این کار رو انجام بدی.
یعنی همون تنظیماتی که قبلا وارد کردم؟داخل xp فکر نکنم برای حل اون مشکل باید از استور بیای بیرون دوباره تنظیمات رو وارد کنی و دوباره داخل بشی حتی بعضی اوقات چندبار باید این کار رو انجام بدی.
من لپتاپ و ps4 با کابل لن به هم وصل میکنم ولی سرعتش فرق نمیکنه! وقتی کابلو میکشم یا میزنم سرعت هیچ فرقی نمیکنه! امکان داره کابل مشکل داشته باشه!؟
دوستان اگه من نتونم به PSn وصل شم نمیتونم دموی فیفایی که دان کردم رو بریزم؟
همه تنظیمات درسته قشنگ طبق اموزش پیش رفتم همه چیم درست کار میکنه قشنگ راحت فایلو انتقال میده! ولی من کابل لن یه سرش به ps یه سرشم به لپ تاپ وصل میکنم ولی فرقی نمیکنه سرعت! ps , لپ تاپ وای فای به مودم وصلنخب احتمالا اصلا ازش استفاده نمیکنین، چک کنین که پروکـسی و تنظیمات PS4 روی شبکهی اترنتتون باشه.
دوستان آپدیت هایی که داخل منوی بازی شروع به دانلود میکنه نمیشه با این نرم افزار لینک دانلود گرفت؟
همه تنظیمات درسته قشنگ طبق اموزش پیش رفتم همه چیم درست کار میکنه قشنگ راحت فایلو انتقال میده! ولی من کابل لن یه سرش به ps یه سرشم به لپ تاپ وصل میکنم ولی فرقی نمیکنه سرعت! ps , لپ تاپ وای فای به مودم وصلن
شما خودتون از چه روش انتفال میدین دیتارو با سرعت بالا ؟مساله همینه، آموزش برای اتصال مستقیم نیست تا جایی که یادمه. اصلا وقتی شما کابلو جدا میکنین و هنوز کار میکنه یعنی اصلا از کابل استفاده نمیکنه دیگه!
لپتاپ و PS4 رو مستقیم به هم وصل میکنم. تنظیماتش رو هم تو همین تاپیک گذاشتم.شما خودتون از چه روش انتفال میدین دیتارو با سرعت بالا ؟
با سلام.وقتی می خوام با استفاده از این نرم افزار به ps4 متصل بشم اینترنت کانکسن روی failed می زنه و ارور ce-33986-9 رو می ده لطفا کمک کنید.