دانلود و نصب بازی و آپدیت های PS4 با استفاده از نرم افزار PSX DOWNLOAD HELPER

کسی میدونه برنامه با پلی3 هم هماهنگ هست یا نه؟ من لینک بازی رو تونستم باهاش از پلی3 بگیرم ولی انتقال رو تست نکردم هنوز

کسی میدونه برنامه با پلی3 هم هماهنگ هست یا نه؟ من لینک بازی رو تونستم باهاش از پلی3 بگیرم ولی انتقال بازی رو هنوز تست نکردم

Last edited by a moderator:
سلام
چرا سرعت دانلود از این لینکها برای من کمه ؟
از جاهای دیگه با سرعت 260 دانلود میکنم ولی از این لینکها سرعت میاد روی 100

آخرین ویرایش:
سلام من تو انتقال دیتای بازی دستینی مشکل دارم بعد از اینکه وارد بازی میشم و ساین این میشه میره که 16 گیگ دانلود کنه و نرم افزار شروع به کار میکنه که دیتا رو انتقال بده من هیچ تغیری تو قسمت حجم نمیبینم یهنی انگار چیزی انتقال پیدا نمیکنه البته من 6 گیگ بازیو از قبل با وای فای دانلود کرده بودم خواهش یکنم کمک کنین تو هر فروم میرم کسی جوابی بهم نمیده لطفا بگید چیکار کنم دارم کلافه میشم

اگه کسی میتونه به من کمک بکنه ممنون میشم

من تمام راه ها رو درست میرم و لی وقتی قابل رو میخوام از پی سی به کنسول انتقال بدم یه باره قاطی میکنه و نوشته روی (%100) ....preparing to download دقیقا چنین نوشته ای گیر میکنه و بعد از مدتی میگه اینستال نمیشه (cannot instal )!!!

کسی هست به من بگه که اشکال کار کجا هستش ؟؟؟!! برام عجیبه تمام راه ها رو درست میرم و هیچ اروری به من نمیده ولی در مرحله پایان کار که میخوام فابل رو از پی سی به کنسول انتقال بدم روی همون نوشته بالایی که گذاشتم گیر میکنه ! یعنی به یک باره هم میره رو 100 درصد و همون جا هم میمونه و بعد از مدتی هم میگه فایل اینستال نمیشه ؟؟؟!!!

اگه کسی هست که بتونه راهنماییم کنه ممنونش میشم !

اگه کسی میتونه به من کمک بکنه ممنون میشم

من تمام راه ها رو درست میرم و لی وقتی قابل رو میخوام از پی سی به کنسول انتقال بدم یه باره قاطی میکنه و نوشته روی (%100) ....preparing to download دقیقا چنین نوشته ای گیر میکنه و بعد از مدتی میگه اینستال نمیشه (cannot instal )!!!

کسی هست به من بگه که اشکال کار کجا هستش ؟؟؟!! برام عجیبه تمام راه ها رو درست میرم و هیچ اروری به من نمیده ولی در مرحله پایان کار که میخوام فابل رو از پی سی به کنسول انتقال بدم روی همون نوشته بالایی که گذاشتم گیر میکنه ! یعنی به یک باره هم میره رو 100 درصد و همون جا هم میمونه و بعد از مدتی هم میگه فایل اینستال نمیشه ؟؟؟!!!

اگه کسی هست که بتونه راهنماییم کنه ممنونش میشم !

بعد از این که تنظیمات کانکشن رو انجام دادی، اینترنت به کنسول میرسه؟ میتونی استور رو باز کنی یا Sign in کنی توی PSN؟ اول از همه از این بابت مطمئن شو.
اگه از وصل بودن کنسول به نت مطمئن شدی، دقت کن برنامه یا فایلی که داری نصب میکنی با ریجن اکانتت یا بازیت همخونی داشته باشه. مثلاً اگه دانلود آپدیت برای بازی TLOUـه ریجن 1 رو میخوای نصب کنی، حتماً فایل دانلود مربوط به همین ریجن رو دانلود کرده باشی. در نهایت اگه از موارد بالا اطمینان خاطر داری، بذار فایل مورد نظرت با اینترنت دانلود شه، به محض این که دانلود شروع شد، اینترنت کنسول رو قطع کن تا دانلود انجام نشه. بعد دوباره به اینترنت وصل شو، بروی توی بخش دانلود و روی فایل مورد نظر برو، X بزن و Retry رو بزن و اگه مشکلی نباشه باید شروع کنه به انتقال فایل از PC به کنسول. در ضمن تو تمام این مدت برنامه PSX D باید باز باشه و مسیر فایل دانلودی هم براش مشخص شده باشه.

اگه بازم مشکلت حل نشد، طبق تجربه شخصی، فایل دانلود شده مشکل داره که این ارور رو میده. ترجیحاً یه آپدیت کوچیکی چیزی دانلود کن و به کنسول انتقال بده تا مطمئن شی تنظیمات برنامه رو درست انجام دادی. ولی من یه بار با دموی فیفا این مشکل رو داشتم، فهمیدم فایل درست دانلود نشده. Repair هم کردم درست نشد، دوباره دانلود کردم اوکی شد.

دوستان الان این آپديت روز اول DC رو میشه با این گرفت؟ یه توضیح مختصر میدید؟

هر چیزی که خواستی رو میشه باهاش گرفت. از جمله آپدیت DC. به محض این که آپدیت اومد، لینک رو استخراج کن و با PC دانلود کن و در نهایت انتقال بده به کنسول. برنامه خیلی سر راست و ردیفه.

با سلام ی سوال
دوستان وقتی ک کنسول بدون سی دی بازی هارو اجرا نمیکنه پس چ دلیلی داره ک حتما باید بازی نصب بشه؟؟
بعد من ک پی سی ندارم یعنی دیگه نباید پی اس فور بخرم..اخه انگار ب پی سی نیاز داریم اینجوری ک معلومه:-( ..

با سلام ی سوال
دوستان وقتی ک کنسول بدون سی دی بازی هارو اجرا نمیکنه پس چ دلیلی داره ک حتما باید بازی نصب بشه؟؟
بعد من ک پی سی ندارم یعنی دیگه نباید پی اس فور بخرم..اخه انگار ب پی سی نیاز داریم اینجوری ک معلومه:-( ..

علتش اینه که کمتر به درایو کنسول فشار بیاد. فقط یه فایل خاص رو برای اجرا از روی دیسک میخونه و استهلاک درایو پایین میاد و دیسک هم خیلی طول عمرش بیشتر میشه.
به PC هم نیاز ندارید، فقط دانلود کردن با PC راحت تره، میتونید از IDM استفاده کنید، معمولاً سرعت بالاتره و مدیریت دانلود هم راحت تره. اما اجباری به استفاده از این برنامه و PC ندارید، میتونید تمام این کارا رو با خود کنسول هم انجام بدید.

دوستان ایا میتوان با مودم های wifi که تنها یک خروجی lan دارند این فرایند رو انجام داد؟

بله. ولی سرعت شما کم میشه.
میتونی هر دو تا رو با Wifi شیر کنی، میتونی یکی رو به Lan وصل کنی و دیگری رو با Wifi. در هر صورت Wifi سرعتت رو محدود میکنه، حالا هر چقدر هم که مثلاً PC اطلاعات رو از طریق Lan سریع به سمت مودم بفرسته، از مودم تا کنسول توسط Wifi محدود میشه. جای مود هم مهمه، هر چقدر مودم به هر دو دستگاه نزدیک تر باشه بهتره، برای من به صورت بی سیم بین 10 تا 16 مگابیت سرعت داره. با Lan نزدیک به 30-40 مگابیت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or