دانلود و نصب بازی و آپدیت های PS4 با استفاده از نرم افزار PSX DOWNLOAD HELPER

سلام و خسته نباشید.من بازی GTA v رو گرفتم حالا که میخوام برم تو برنامه psx همون تو اولین صفحه که ip و port رو نوشته وقتی start رو میزنم یه اروری میده میگه:port or IP like some question,modify the port and chek the IP information error message:value cannot be null
تا دیشب درست کار میکرد الان اینجوری شده
انتی ویروس و فایروال هم غیر فعال هستش و برنامه run as admin میکنم
چیکار کنم؟

برنامه رو پاک کن، ری استارت کن، دوباره برنامه رو بریز درست میشه

سلام ديشب براي اولين بار نرم افزار رو دانلود كردم و ازش استفاده كردم سرعت اتنقال فايلم حدود يك مگابايت هستش طبيعيه اينقدر باشه يا بايد بالاتر باشه ؟

آخرین ویرایش:
سلام ديشب براي اولين بار نرك افزار رو دانلود كردم و ازش استفاده كردم سرعت اتنقال فايلم حدود يك مگابايت هستش طبيعيه اينقدر باشه يا بايد بالاتر باشه ؟
سلام، بیشتر بستگی به کابل و پورت شبکه روی pc داره . اگر گیگ ساپورت باشه و کابل ات هم cat6 باشه بالاتر هم منتقل می کنه. اما این سرعت که گفتی مال کامپیوتر های معمولی و کابل معمولی هست.من با کابل معمولی و پورت معمولی کارت شبکه هر ثانیه بین 7-10 مگ منتقل می کنم.

سلام، بیشتر بستگی به کابل و پورت شبکه روی pc داره . اگر گیگ ساپورت باشه و کابل ات هم cat6 باشه بالاتر هم منتقل می کنه. اما این سرعت که گفتی مال کامپیوتر های معمولی و کابل معمولی هست.من با کابل معمولی و پورت معمولی کارت شبکه هر ثانیه بین 7-10 مگ منتقل می کنم.
من اصلا با كابل منتقل نميكنم اخه

سلام دوستان ی سوال
من میخام انلاین بازی کنم و باید کنسول و بازی اپدیت باشن.
با توجه ب اینکه حجم اپدیتا بالاس میشه من اینـاپدیتارو از بیرون بخرم بعد تو کنسول بریزم؟اگه میشه ب چ صورته؟ممنون

دوستان یه سوال. من الان لینک بازی رو گرفتم تو PSX ولی پسوند فایل درست نیس ینی pkg نیس با اینکه حجمش 4 گیگه. بعد اون آخر لینک دانلود که ip سرور رو زده برمیدارم درس میشه ینی 4gb با پسوند pkg میشه. اینجوری درسته الان دانلود کنم یا مشکل دیگه ای هست؟

سلام خسته نباشید من برنامهpsx نصب کردم
به وسیله lanاز pcبه ps4 نصب کردم و از pc به وسیلهwifi به اینتر نت متصل شدم وگیم دانلود کردم ولی وقتی مخوام گیم از pc به ps4 بریزم ps4 میگه اینترنت وصل نیست نمی دونم چیکار کنم میشه راهنمایی کنید مرسی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or