دانلود و نصب بازی و آپدیت های PS4 با استفاده از نرم افزار PSX DOWNLOAD HELPER

سلام دوستان مغازه دار ها دیتا رو تو تبریز با سرعت 80 مگابایت بر ثانیه میزنن من هرکاری میکنم سرعتم از 25 بالاتر نمیره با چندتا سیستم عالی هم تست کردم باز جواب نگرفتم ازتون خواهشمندم اگه کسی فوت و فنش رو بلده بهم یاد بده ممنونم ازتون

سلام
ی سوال داشتم
بازی که دیجیتالی خریداری شده وقتی واسه دانلود می زاریم دیتا بازی همراه با آپدیتش دانلود می کنه یا اینکه آپدیت جدا دانلود می کنه؟؟
و اینکه اگه دیتا و آپدیت بازی باهم دانلود بشه و من فایل دیتا رو داشته باشم می شه با این برنامه دیتا رو آفلاین نصب کنم آپدیت جدا بگیرم؟؟

ممون

دوستان سلام من دیتای بازی انتیل دان رو دانلود کردم به همراه اپدیتش،حجمش شد کلا ۴۳.۵ گیگابایت ولی وقتی میخوام به کنسول انتقالش بده ۱۹ گیگ و خورده ای مینویسه. یعنی حجم بازی رو توی لیست دانلود ها ۱۹ گیگ میزنه جا ۴۶ گیگ.
کسی دلیلشو میدونه؟ممنون

دوستان سلام من دیتای بازی انتیل دان رو دانلود کردم به همراه اپدیتش،حجمش شد کلا ۴۳.۵ گیگابایت ولی وقتی میخوام به کنسول انتقالش بده ۱۹ گیگ و خورده ای مینویسه. یعنی حجم بازی رو توی لیست دانلود ها ۱۹ گیگ میزنه جا ۴۶ گیگ.
کسی دلیلشو میدونه؟ممنون
اول فایل اپدیت رو میریزه. نصب بازی دو مرحله داره بزا 19 گیگ بریزه بعدش شروع میکنه به ریختن خود بازی که همون هجم اصلی رو نشون میده کارت درسته مشکلی نیست ریختن بازی اینجوریست

کسی میتونه کمک کنه سرعت انتقال دیتا به کنسول بیشتر از 12 مگ بشه چون دیدم بعضیا با سرعت 80 مگ میریزن بتونین کمک کنین ممنون میشم اینم ایدی تلگرام @saeed092

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: TeTration
با سلام من ديتا فيفا16 خريداري كردم يه اكانت تركيبي هم گرفتم با pxs پارت اول منتقل شد ولي پارت دوم و بقيه رو انتقال نميده ممنون ميشم راهنمايي كنيد

آره دیگه فایل آپدیت فرق داره
سلام علي :D
من ديتا بازي overwatch رو ميخوام واسه داداشم بريزم واسه خودم كامل ريختم جواب هم داد ولي وقتي كه ورژن بازي 1.02 بود بعد از اون به اپديت1.03 ٧٠ مگي داد كه از خود كنسول دانلود كردم،
حالا بازي رو ميخوام واسه داداشم بريزم ولي اپديتش كه ورژن 1.03 هست رو زده 4 gig خورده اي و اپديت قبلي من رو دانلود نميكنه حالا علي راه بذار جلو پام بگو چه كنم :D

سلام علي :D
من ديتا بازي overwatch رو ميخوام واسه داداشم بريزم واسه خودم كامل ريختم جواب هم داد ولي وقتي كه ورژن بازي 1.02 بود بعد از اون به اپديت1.03 ٧٠ مگي داد كه از خود كنسول دانلود كردم،
حالا بازي رو ميخوام واسه داداشم بريزم ولي اپديتش كه ورژن 1.03 هست رو زده 4 gig خورده اي و اپديت قبلي من رو دانلود نميكنه حالا علي راه بذار جلو پام بگو چه كنم :D

حسین تنها کاری که باید بکنی اینه آخرین فایلی که برنامه PSX میده به عنوان آپدیت رو از اول دانلود کنی

چون هیچجوره نمیشه فایل های آپدیت قبلی رو به برنامه شناسوند

• Like
Reactions: esm nadaram
این لینکایی که از PSX Helper میگیرم قابلیت Resume ندارن!~X(قبلا داشت که /:):|

میشه این لینکارو یه جایی میرور کنم؟:-? بهترین سایتی که میشه این کارو کرد کدومه؟ البته از این مجانی ها لطفا:D

دوستان سوال دارم

اول اینکه آپدیت من حدود 20 گیگه و 4 تا پارت 4 گیگ داره و یه 2 گیگ من فقط باید همون که 0 داره رو به نرم افزار مشناسونم یا تک تک باید سلکت کنم ؟

دوم اینکه سرعت اتصال من رو زده بود حدود 2 مگ در ثانیه ! ( چون وایرلس وصل شده بودم به کنسول ) این رو اگه با کابل وصل کنم چقدر بالاتر میشه ؟ چون با این 2 مگ و حجم آپدیتم فکر کنم یه روز باید بزارم دانلود بشه !!!

و سوال آخر اینکه وقتی شروع میکنه به دانلود از نرم افزار از کجا باید مطمئن بشم که یه وقت اشتباهی از اینترنت دانلود نمیکنه ؟!

ممنون میشم بهم این موارد رو پاسخ بدید

دوستان سوال دارم

اول اینکه آپدیت من حدود 20 گیگه و 4 تا پارت 4 گیگ داره و یه 2 گیگ من فقط باید همون که 0 داره رو به نرم افزار مشناسونم یا تک تک باید سلکت کنم ؟

دوم اینکه سرعت اتصال من رو زده بود حدود 2 مگ در ثانیه ! ( چون وایرلس وصل شده بودم به کنسول ) این رو اگه با کابل وصل کنم چقدر بالاتر میشه ؟ چون با این 2 مگ و حجم آپدیتم فکر کنم یه روز باید بزارم دانلود بشه !!!

و سوال آخر اینکه وقتی شروع میکنه به دانلود از نرم افزار از کجا باید مطمئن بشم که یه وقت اشتباهی از اینترنت دانلود نمیکنه ؟!

ممنون میشم بهم این موارد رو پاسخ بدید

توی تنظیمات تیک Auto replace File رو بزار خودش اتوماتیک همه لینک ها رو از آدرس پوشه بهش میده

سرعت بسته به مودم و کابلت بین 8 تا 15 مگابایت برثانیه میشه و خیلی خیلی سریعتر از اتصال وای فای هست

توی صفحه اول نرم افزار لینک هایی که لازم میشه رو میاره، اگه زیرش فایل رو شناخته باشه و اون فایلی که خودت داریو شناخته باشه یعنی درسته، هر چند از روی سرعت انتقال هم مشخصه

• Like
Reactions: 4058423

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or