اول فایل اپدیت رو میریزه. نصب بازی دو مرحله داره بزا 19 گیگ بریزه بعدش شروع میکنه به ریختن خود بازی که همون هجم اصلی رو نشون میده کارت درسته مشکلی نیست ریختن بازی اینجوریستدوستان سلام من دیتای بازی انتیل دان رو دانلود کردم به همراه اپدیتش،حجمش شد کلا ۴۳.۵ گیگابایت ولی وقتی میخوام به کنسول انتقالش بده ۱۹ گیگ و خورده ای مینویسه. یعنی حجم بازی رو توی لیست دانلود ها ۱۹ گیگ میزنه جا ۴۶ گیگ.
کسی دلیلشو میدونه؟ممنون
سلام عليآره دیگه فایل آپدیت فرق داره
سلام علي
من ديتا بازي overwatch رو ميخوام واسه داداشم بريزم واسه خودم كامل ريختم جواب هم داد ولي وقتي كه ورژن بازي 1.02 بود بعد از اون به اپديت1.03 ٧٠ مگي داد كه از خود كنسول دانلود كردم،
حالا بازي رو ميخوام واسه داداشم بريزم ولي اپديتش كه ورژن 1.03 هست رو زده 4 gig خورده اي و اپديت قبلي من رو دانلود نميكنه حالا علي راه بذار جلو پام بگو چه كنم
دوستان سوال دارم
اول اینکه آپدیت من حدود 20 گیگه و 4 تا پارت 4 گیگ داره و یه 2 گیگ من فقط باید همون که 0 داره رو به نرم افزار مشناسونم یا تک تک باید سلکت کنم ؟
دوم اینکه سرعت اتصال من رو زده بود حدود 2 مگ در ثانیه ! ( چون وایرلس وصل شده بودم به کنسول ) این رو اگه با کابل وصل کنم چقدر بالاتر میشه ؟ چون با این 2 مگ و حجم آپدیتم فکر کنم یه روز باید بزارم دانلود بشه !!!
و سوال آخر اینکه وقتی شروع میکنه به دانلود از نرم افزار از کجا باید مطمئن بشم که یه وقت اشتباهی از اینترنت دانلود نمیکنه ؟!
ممنون میشم بهم این موارد رو پاسخ بدید