با وای فای بخوای بریزی فک کنم سرعتش حدوده 2 مگابایت بر ثانیه باشه که میشه تقریبا حدود 50-60 دقیقهسلام دوستان ...
یه سوال مهم .. ممنون میشم ج بدید
من اگر بخوام از لپتاپ فایل دانلودی(بازی و دی ال سی) بریزم تو پی اس(و پی اس با وای فای نصب باشه)
مثلا یه بازی 20 گیگی چقدر طول میکشه کپی شه تو پی اس؟
با وای فای بخوای بریزی فک کنم سرعتش حدوده 2 مگابایت بر ثانیه باشه که میشه تقریبا حدود 50-60 دقیقه
داداش اگه فک میکنی با Wifi میتونی 40 گیگ رو تو 2-3 ساعت بریزی سخت در اشتباهی . من با وایفای میریختم سرعتم 1.5 بود 20 گیگ قشنگ 4 ساعت و خورده ای طول میکشید . 40 گیگ حدود 8 ساعت طول میکشه .پس زیادم طول نمیکشه .. یه بازی 40گیگ ... فوش 2 یا 3 ساعت
ممنون
من با Wifi بازی انتیل دان رو با آپدیتش که حدود 44 گیگ بود 3 ساعت و 30-40 دیقه طول کشید . البته سرعتش بین 2و3 مگ نوسان داشتداداش اگه فک میکنی با Wifi میتونی 40 گیگ رو تو 2-3 ساعت بریزی سخت در اشتباهی . من با وایفای میریختم سرعتم 1.5 بود 20 گیگ قشنگ 4 ساعت و خورده ای طول میکشید . 40 گیگ حدود 8 ساعت طول میکشه .
با نت ایرانسل چون هات اسپاته دقیق نمیدونم ولی با ADSL اگه مراحل رو درست انجام بدی حتما لینک میگیره . Firewall و آنتی ویروست رو خاموش کن مراحل رو از اول برو حتما درست میشه .دوستان من تو مرحله ای که کنسول میخواد اینترنت بگیره گیر کردم هرکاری میکنم پیغام failed میده
با اینترنت 4g ایرانسل نمیشه از این روش استفاده کرد؟
چون با پارس آنلاین امتحان کردم اینترنت میگیره ولی بازم نرم افزار psx لینک دریافت نمیکنه!!! چیکار کنم؟؟؟
سلام نه فرقی نداره.سلام دوستان!
چند تا سوال داشتم:
لینک دانلود بازی های پلاس با لینک بازی (بدون پلاس) فرق داره مثلا NBA2K!
بعد این که میشه لینک همین NBA2k رو با آپدیتش برای پلاس بدین برای ریجن 1(اگه الان با یه لینکی که شما میدین دانلود کنم مشکلی پیش نمیاد؟)
و همینطور لینک آخرین ورژن PSX!
در ضمن اگه کل فایل ها رو تو یه فایل بزارم همراه آپدیت بازی، کافیه تا Auto replace رو بزنم و بقیه کار ها رو خودش انجام بده؟!
ممنون