دانلود و نصب بازی و آپدیت های PS4 با استفاده از نرم افزار PSX DOWNLOAD HELPER

دانلود بازی Just Cause 3 برای PS4
یه سوال دیگه هم داشتم
آیا آپدیتی که تو لینک بالاست با بازی من که ریجن آله سازگاره؟
نحوه انتقال آپدیت به ps4 دقیقا چجوری هست؟میشه بدون اکانت پلاس آپدیتو به کنسول منتقل کنم؟

آخرین آپدیت بازیو باید بگیرید، از لحاظ ریجن میخورن بهم جفتش ریجن 1 هست

صفحه اول این تاپیک رو ببین توضیح داده شده

آره اکانت پلاس مهم نیست اصلا

سلام دوستان ی سوال
من میخام انلاین بازی کنم و باید کنسول و بازی اپدیت باشن.
با توجه ب اینکه حجم اپدیتا بالاس میشه من اینـاپدیتارو از بیرون بخرم بعد تو کنسول بریزم؟اگه میشه ب چ صورته؟ممنون

آره میشه، صفحه اول تاپیک رو ببین

سلام خسته نباشید من برنامهpsx نصب کردم
به وسیله lanاز pcبه ps4 نصب کردم و از pc به وسیلهwifi به اینتر نت متصل شدم وگیم دانلود کردم ولی وقتی مخوام گیم از pc به ps4 بریزم ps4 میگه اینترنت وصل نیست نمی دونم چیکار کنم میشه راهنمایی کنید مرسی

کابل از مودم به PC وصل کن - ارتباط وای فای از مودم به دستگاه (برای اینکه سرعت دانلود زیادی داشته باشی باید هر 2 تاشو با کابل لن وصل کنی)

دوستان یه سوال. من الان لینک بازی رو گرفتم تو PSX ولی پسوند فایل درست نیس ینی pkg نیس با اینکه حجمش 4 گیگه. بعد اون آخر لینک دانلود که ip سرور رو زده برمیدارم درس میشه ینی 4gb با پسوند pkg میشه. اینجوری درسته الان دانلود کنم یا مشکل دیگه ای هست؟

داداش از اون ServerIp& به بعد هرچی هست پاک کن

• Like
Reactions: Muse
آخرین آپدیت بازیو باید بگیرید، از لحاظ ریجن میخورن بهم جفتش ریجن 1 هست

صفحه اول این تاپیک رو ببین توضیح داده شده

آره اکانت پلاس مهم نیست اصلا

آره میشه، صفحه اول تاپیک رو ببین

کابل از مودم به PC وصل کن - ارتباط وای فای از مودم به دستگاه (برای اینکه سرعت دانلود زیادی داشته باشی باید هر 2 تاشو با کابل لن وصل کنی)

داداش از اون ServerIp& به بعد هرچی هست پاک کن
نه آقا بازی من ریجن all هست و نه ریجن 1
یعنی آپدیت ریجن 1 با بازی ریجن آل بنده سازگاره؟؟؟؟

نه آقا بازی من ریجن all هست و نه ریجن 1
یعنی آپدیت ریجن 1 با بازی ریجن آل بنده سازگاره؟؟؟؟

ریجن 1 همون ریجن آله و فرقی باهم نداره

اینکه بازیت ریجن آل هست دلیل نمیشه آپدیت ریجن 2 بهش بخوره، باید حتما ریجن 1 بگیری

ریجن 1 همون ریجن آله و فرقی باهم نداره

اینکه بازیت ریجن آل هست دلیل نمیشه آپدیت ریجن 2 بهش بخوره، باید حتما ریجن 1 بگیری
یعنی فقط آپدیت بازی های ریجن 1 با بازی های ریجن all سازگاره و ریجن 2 سازگار نیست درست گفتم دیگه؟
یعنی آپدیت ریجن 1 شو بگیرم با بازی ریجن all بنده سازگاره دیگه؟
روش انتقال آپدیت به دستگاه هم بگید تو کدوم پست هست؟

یعنی فقط آپدیت بازی های ریجن 1 با بازی های ریجن all سازگاره و ریجن 2 سازگار نیست درست گفتم دیگه؟
یعنی آپدیت ریجن 1 شو بگیرم با بازی ریجن all بنده سازگاره دیگه؟
روش انتقال آپدیت به دستگاه هم بگید تو کدوم پست هست؟

ریجن 1 با ریجن آل یکیه، بازیت ریجن آل باید باید آپدیت ریجن 1 دانلود کنید

دانلود و نصب بازی و آپدیت های PS4 با استفاده از نرم افزار PSX DOWNLOAD HELPER
صفحه اول

ببخشید دوستان،میدونم سوالم تکراریه اما گشتن تو ۱۰۰صفحه کار سختیه،خواهشا جواب بدین
من دیتا یه بازی رو دارم اما اپدیت هاش ناقصه،میخوان دیتا رو انتقال بدم،چطور میتونم با psx بفهمم کدوم اپدیت هارو باس بگیرم،لینک اپدیت ها رو psx کجاش میزنه؟(چون دیدم گاهی اوقات موقع ریختن دیتا چند تا psn ادرس و لوکال میزنه،چرا چندتاس؟) و کی اپدیت رو دریافت میکنه(قبل دیتا یا بعدش)؟
دیتا just cause 3رو هفته پیش گرفتم،الان داشتم میریختم،کمی ریخت بعد ارور data is corruptedداد
مشکل‌از دیتا هست یا یه اپدیتی اومده که من ندارم؟با تشکر

آخرین ویرایش:
لپ تاپ و ps هردو به ی مودم از طریق وایفای وصل شدن و تنظیمات آی‌پی هم درسته ولی فیلد میشه..چ کاری باید انجام بدم؟

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

دوستان این برنامه ممکنه فایلی رو دانلود بکنه؟ الان حدود 1 ساعت واسه من باز بود 2 گیگ دانلود کرده! معلوم نیست چی دانلود کرده چرا دانلود کرده.....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or