X jelodarian X
کاربر سایت
یکی رو با کابل لن وصل کنلپ تاپ و ps هردو به ی مودم از طریق وایفای وصل شدن و تنظیمات آیپی هم درسته ولی فیلد میشه..چ کاری باید انجام بدم؟
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
لپ تاپ و ps هردو به ی مودم از طریق وایفای وصل شدن و تنظیمات آیپی هم درسته ولی فیلد میشه..چ کاری باید انجام بدم؟
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
بله میشهسلام یه سوال داشتم
با استفاده از هاب هم میشه این کار رو انجام داد؟
چون من مودمم تک پورته
از مرحله اول اگر pc با لن وصل باشه و کنسول با وای فای مشکلی پیش نمیاد؟؟؟بله میشه
البته شما میتونی کنسولو با وایفای وصل کنی و پی سی رو با لن و یا بالعکس...
و دیگه نیاز ب هاب نداره
ن هیچ مشکلی پیش نمیاداز مرحله اول اگر pc با لن وصل باشه و کنسول با وای فای مشکلی پیش نمیاد؟؟؟
اقا منم همین مشکلو دارم یکی جواب بده لطفا .وقتی میخوای مثلا یه بازیه 20 گیگی دان کنی در شروع کار psx فقط یه لینک میده اونم لینک شروع پارت هاس که هی عددشو عوض میکنی تا اخرین پارت .خب تا اینجا شب با نت نا محدود سه ساعت دانلود میکنیم فردا صبحش میایم بازیو بریزیم رو دستگاه لینک اولیو که داد پارتشو بهش میدیم بعد که یذره که از روش میره تازه یه لینکی میده مثلا حدود 3 گیگ که این اپدیتشه که همون موقع هم باید بهش بدی وگرنه ادامه پیدا نمیکنه .چجوری همون اول کار قبل از اینکه بریم برا انتقال دیتا میشه لینک اپدیتو در اورد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟دوستان هيچ راهي نيست لينك اپديتو همون اول بگيريم
فقط لينك خود بازيو ميده بعد ١ ٢ گيگ اپديتو ميده
لینک اپدیت با لینک خود بازی فرق میکنه , مثلا فلان بازی یک اپدیت یک گیگی میده اگر با خود سونی بگیری خب مشکلی نیست همون یک گیگه ولی اگر بخوای با نرم افزار و از طریق سیستم دانلود کنی شاید مجبور شدی کل اپدیت اون بازی رو بگیری که ممکنه ده گیگ با بیشتر حجمش باشه .اقا منم همین مشکلو دارم یکی جواب بده لطفا .وقتی میخوای مثلا یه بازیه 20 گیگی دان کنی در شروع کار psx فقط یه لینک میده اونم لینک شروع پارت هاس که هی عددشو عوض میکنی تا اخرین پارت .خب تا اینجا شب با نت نا محدود سه ساعت دانلود میکنیم فردا صبحش میایم بازیو بریزیم رو دستگاه لینک اولیو که داد پارتشو بهش میدیم بعد که یذره که از روش میره تازه یه لینکی میده مثلا حدود 3 گیگ که این اپدیتشه که همون موقع هم باید بهش بدی وگرنه ادامه پیدا نمیکنه .چجوری همون اول کار قبل از اینکه بریم برا انتقال دیتا میشه لینک اپدیتو در اورد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟