punished-snake
کاربر سایت
سلام این رجین چنده؟
UP9000-CUSA00190_00-KZ4RELEASE000041_4
و این
EP9000-CUSA00002_00-KZ4RELEASE000041_0
UP9000-CUSA00190_00-KZ4RELEASE000041_4
و این
EP9000-CUSA00002_00-KZ4RELEASE000041_0
اون لینک جدیده اپدیت هست .دوستان این psx چشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من لینک بازی رو که میگیرم واسه دانلود بازی مثلا 4.5 گیگه اما تو psx فقط 3 گیگش رو میده فردا که میزارم انتقال بدم یه لینک جدید تر میاره که باید دانلود کنم همون 1.5 گیگه اون لینک جدید
یه برنامه هست به اسمPSX Link Fixer.exe دانلود کن وقتی لینکو کپی کردی بزن فیکس شه تمام مشکلات حل میشهبچه ها من بعد مدت ها چند تا لینک مثل آپدیت رو کال و دیویژن رو خواستم بگیرم...لینک رو به من میده ولی اسم فایل به صورت یه ای پی نشون داده میشه(مثل 188.43.76.80) و حتی پسوند .pkg رو نداره....ولی حجم فایل درست نشون میده...
بعد از اینکه دانلود تموم شد خواستم برگردونم رو کنسول ولی نمیشناسه و باز از نت دانلود میکنه...الان چه کنم درست بشه؟! ممنون
اقا من دیتای انچارتد رو حدود 40 گیگ دانلود کردم الان میخوام منتقل کنم پارت اول رو مثل ادم میریزه با سرعت 30 35 مگ بر ثانیه اما وقتی حدود 4.30 گیگ رو رد میکنه و فایل بعدی رو لینکشو داخل برنامه میده وقتی فایل دوم رو تو psx وارد میکنم روی ps4 دانلودم قطع میشه و cannot download میده چه جوری درستش کنم؟
اشتباه گفتم این دیتا که الان در حال انتقالش بودم دیتای 2K16 بود که این ماه مجانی شده اونم هیچ اپدیتی نداره که بگیرم!
الا من ادرس هایی که از برنامه ی PSX گرفتم 11 تا پارت هس که همه 4 گیگی هستند به جز اخری که 1.2 گیگ هست .
این فایلی که شما زحمت کشیدی لینکشو گذاشتی جدا از این 11 تا پارت باید دانلود شه ؟؟
نه نمیشه . چون سیستم دانلود پارت ها توی PSN رندومه نمیشه همچین کاری کرد و باید کل پارتارو داشته باشی تا بتونی پشت سر هم منتقلشون کنی .سلام خدمت اساتید گرامی خصوصا اقا علی که حسابی مشکل حل کنه.
میخواستم ببینم که اگه من اپدیت قدیمی یه بازی رو داشته باشم و حالا بعد از اون چند تا اپدیت دیگه داده باشه راهی نیستش که من اون اپدیت قدیمی رو اینستال کنم و بعدش اپدیت جدید رو با نت به صورت معمولی بگیرم؟
چون به روش معمولی که انجام میدم اجازه نمیده و سریع cannot download میده.
با تشکر.