دانلود و نصب بازی و آپدیت های PS4 با استفاده از نرم افزار PSX DOWNLOAD HELPER

آنتی ویروس و فایروال رو خاموش کردی ؟
plz help
سلام
اقا انتی ویروس رو حذف کردم به کل دیگه ارور نداد
کانکت شد صحیح
حالا یه سوال دیگه داشتم
من اپدیت 1.12 فرضا ویچر رو حدود 17 گیگی بود دانلود کرده بودم که به علت مشکل کانکت نتونستم بزنم
الان که کانکت شدم برنامه 6 قسمت نشون داد واسه اینکه سلکت کنم و فایل های توی pc رو وارد کنم
مثلا از 0 تا4
بعد رفتم رسیوم زدم تو ps4 اما یهو دیدم اسم اپدیت شده 1.20 و حجمش هم حدود 19 گیگی هست!!!
سوالم اینه الان که 17 گیگی که دانلود کردم پرید!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟B-(=((
چون شروع به دانلود کرد به جای انتقال دادن فایل ها:-s

ممکنه آپدیت جدیدتر اومده باشه من بازیو ندارم الان نمیدونم ورژن چند اومده ، از روی لینک که بهت PSX میده میشه فهمید

سلام
موقعی که اپدیت میاد تو برنامه psx زیر لینکش ping میاد که معلوم میشه از اینترنت اونو دانلود میکنه

مشکل من هارد بود که
=========================================
هارد رو گذاشتم با برنامه مختلف تست و انالیز کردم و دیافرمنگ کردن هاردو
و اخر سر کامپیوتر رو ریستارت کردم کامپیوتر که بالا میخواست بیاد قبل ول کام صفحه سیاه اومد و همه فایلهای اون هارد رو چک کرد

الان مشکل حل شده
======================================

ممنون از شما که این مدت زحمتتون دادم
الان مثل ابخوردن بازی کپی میکنم و اکانت دو دستگاه میزنم و ....

--------------------------------------------------------------------

• Like
Reactions: aliahmadi2
سلام
موقعی که اپدیت میاد تو برنامه psx زیر لینکش ping میاد که معلوم میشه از اینترنت اونو دانلود میکنه

مشکل من هارد بود که
=========================================
هارد رو گذاشتم با برنامه مختلف تست و انالیز کردم و دیافرمنگ کردن هاردو
و اخر سر کامپیوتر رو ریستارت کردم کامپیوتر که بالا میخواست بیاد قبل ول کام صفحه سیاه اومد و همه فایلهای اون هارد رو چک کرد

الان مشکل حل شده
======================================

ممنون از شما که این مدت زحمتتون دادم
الان مثل ابخوردن بازی کپی میکنم و اکانت دو دستگاه میزنم و ....

--------------------------------------------------------------------

حالا منم امروز بازی GTA رو انتقال دادم چندبار Cannot Download زد، مجبور میشدم دستگاه رو ری استارت کنم و PSX رو از اول باز کنم ، یا اینکه یکم بزاری با نت به صورت عادی منتقل کنه بعد دوباره PSX و وصل کنی درست میشه

سلام

وقت یه سئوال ................
حالا منم امروز بازی GTA رو انتقال دادم چندبار Cannot Download زد، مجبور میشدم دستگاه رو ری استارت کنم و PSX رو از اول باز کنم ، یا اینکه یکم بزاری با نت به صورت عادی منتقل کنه بعد دوباره PSX و وصل کنی درست میشه

سلام
ممنون
سرعت انتقالت چنده
نظرت درباره این چیه
افزایش سرعت تا 10 برابر در نصب بازیهای دیجیتالی ps4

من چند روزی وقتی که می خوام فایلی انتقال بدم به مشکل می خورم آخه وقتی که می خوام کنسول رو با برنامه یکی کنم تو بخش internet connection برام failed میده کسی خبر داره مشکل از چیه

دوستان دیروز باز paragon رو با psx گرفتم 3.5 گیگ بود دانلود کردم امروز اوردم انتقال بدم وسطش ایستاد یه لینک جدید داد که 4.6 گیگ بود
اخه یعنی چه مشکل psx ه یا از من یا اینترنت؟؟؟؟؟؟

خیلی جالبه تا حالا این چنین مشکلی نداشتم. عصری ویندوز رو عوض کردم و بعد از اون از طریق LAN به هیچ وجه نمیتونم کنسول رو وصل کنم! در حالی که وقتی مثلا از طریق وایرلس وصل میکنم مشکلی نیست.

کنسول رو با LAN به لپ تاپ وصل کردم و اینترنت لپ تاپ رو شیر کردم باهاش. (تا این جا هیچ مشکلی نیست) وقتی عدد پروکسی برنامه رو میدم به کنسول، IP رو رد میکنه اما روی اینترنت گیر میکنه!

خیلی جالبه تا حالا این چنین مشکلی نداشتم. عصری ویندوز رو عوض کردم و بعد از اون از طریق LAN به هیچ وجه نمیتونم کنسول رو وصل کنم! در حالی که وقتی مثلا از طریق وایرلس وصل میکنم مشکلی نیست.

کنسول رو با LAN به لپ تاپ وصل کردم و اینترنت لپ تاپ رو شیر کردم باهاش. (تا این جا هیچ مشکلی نیست) وقتی عدد پروکسی برنامه رو میدم به کنسول، IP رو رد میکنه اما روی اینترنت گیر میکنه!

فایروال ویندوزت رو خاموش کن :)

• Like
Reactions: D@SHR3ZA and FaRd!N
فایروال ویندوزت رو خاموش کن :)
WTF!!! خدا رفتگانت رو بیامرزه. این چه دردی بود دیگه :| چرا قبلا نداشتم. اخه جالبه که میرم توی فایروال هر نوع اجازه دستری رو به این برنامه میدم بازم قبول نمیکنه، فقط وقتی فایروال رو کلا بستم حل شد مشکل. در کل دستت درد نکنه :x

• Like
Reactions: aliahmadi2
دوستان سلام.
من الان داشتم دیتای بازی آنتیل دان رو دانلود میکردم (لینکشو از خود PSX گرفتم) دیدم پارتی که دانلود کردم لینکش این شکلیه:
x90x7sekhkwl7qjxh8ql.png

ولی بقیه لینک ها این شکل:
cd8rq8huk2bpv708v9v7.png

دیتایی هم که دارم دانلود میکنم ریجن 2. حالا سوالم اینه، مشکلی نیس این تغییر لینک ها یا دیتا رو باید از اول دانلود کنم؟ اگر ممکنه لطفا جواب بدید چون لَنگ اینم.
ممنون

ببین اگه وقتی این لینک رو توی IDM میزنی و اسمی که درست میشه دقیقا مثل بقیه پارتهاس پس مشکلی نداره

اگه همه رو هم از PSX گرفتی خودت مطمعن باش لینک درسته

• Like
Reactions: TeTration
ممنون بابت جوابتون.
اسم فایل چه توی IDM چه توی ویندوز مثل بقیس:
7em7o0m2yet1f7z5wryl.png

پارت چهارمی -3_1- همونیه که لینکش فرق داره.
پارت های باقی مونده هم مجددا از PSX لینکشو گرفتمو اونا درست بود.
بازم ممنون

مشکلی نیست بعضی لینکها به این صورت در میاد توی PSX که با IC شروع میشن

• Like
Reactions: TeTration
دوستان این psx چشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من لینک بازی رو که میگیرم واسه دانلود بازی مثلا 4.5 گیگه اما تو psx فقط 3 گیگش رو میده فردا که میزارم انتقال بدم یه لینک جدید تر میاره که باید دانلود کنم همون 1.5 گیگه اون لینک جدید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or