داداش من اینها رو دارم
مگه به غیر اینها اپدیتی اومده
plz helpآنتی ویروس و فایروال رو خاموش کردی ؟
ممکنه آپدیت جدیدتر اومده باشه من بازیو ندارم الان نمیدونم ورژن چند اومده ، از روی لینک که بهت PSX میده میشه فهمید
سلام
موقعی که اپدیت میاد تو برنامه psx زیر لینکش ping میاد که معلوم میشه از اینترنت اونو دانلود میکنه
مشکل من هارد بود که
=========================================
هارد رو گذاشتم با برنامه مختلف تست و انالیز کردم و دیافرمنگ کردن هاردو
و اخر سر کامپیوتر رو ریستارت کردم کامپیوتر که بالا میخواست بیاد قبل ول کام صفحه سیاه اومد و همه فایلهای اون هارد رو چک کرد
الان مشکل حل شده
======================================
ممنون از شما که این مدت زحمتتون دادم
الان مثل ابخوردن بازی کپی میکنم و اکانت دو دستگاه میزنم و ....
--------------------------------------------------------------------
حالا منم امروز بازی GTA رو انتقال دادم چندبار Cannot Download زد، مجبور میشدم دستگاه رو ری استارت کنم و PSX رو از اول باز کنم ، یا اینکه یکم بزاری با نت به صورت عادی منتقل کنه بعد دوباره PSX و وصل کنی درست میشه
سلام
وقت یه سئوال ................
سلام
ممنون
سرعت انتقالت چنده
نظرت درباره این چیه
افزایش سرعت تا 10 برابر در نصب بازیهای دیجیتالی ps4
خیلی جالبه تا حالا این چنین مشکلی نداشتم. عصری ویندوز رو عوض کردم و بعد از اون از طریق LAN به هیچ وجه نمیتونم کنسول رو وصل کنم! در حالی که وقتی مثلا از طریق وایرلس وصل میکنم مشکلی نیست.
کنسول رو با LAN به لپ تاپ وصل کردم و اینترنت لپ تاپ رو شیر کردم باهاش. (تا این جا هیچ مشکلی نیست) وقتی عدد پروکسی برنامه رو میدم به کنسول، IP رو رد میکنه اما روی اینترنت گیر میکنه!
WTF!!! خدا رفتگانت رو بیامرزه. این چه دردی بود دیگه چرا قبلا نداشتم. اخه جالبه که میرم توی فایروال هر نوع اجازه دستری رو به این برنامه میدم بازم قبول نمیکنه، فقط وقتی فایروال رو کلا بستم حل شد مشکل. در کل دستت درد نکنهفایروال ویندوزت رو خاموش کن
دوستان سلام.
من الان داشتم دیتای بازی آنتیل دان رو دانلود میکردم (لینکشو از خود PSX گرفتم) دیدم پارتی که دانلود کردم لینکش این شکلیه:
ولی بقیه لینک ها این شکل:
دیتایی هم که دارم دانلود میکنم ریجن 2. حالا سوالم اینه، مشکلی نیس این تغییر لینک ها یا دیتا رو باید از اول دانلود کنم؟ اگر ممکنه لطفا جواب بدید چون لَنگ اینم.
ممنون
ممنون بابت جوابتون.
اسم فایل چه توی IDM چه توی ویندوز مثل بقیس:
پارت چهارمی -3_1- همونیه که لینکش فرق داره.
پارت های باقی مونده هم مجددا از PSX لینکشو گرفتمو اونا درست بود.
بازم ممنون