دانلود و انتقال بازی ها و آپدیت بازی های پلی استیشن 4 از PC به PS4 با استفاده از برنامه B4Y Life

قربون این رقیقمون s-arash برم که مشکلمو حل کرد واقعا ازت ممنونم
دوستان چون برنامه اجرا و استارت میشد من فکر میکردم جاوا دارم ولی هر گردی گردو نیست! پس جاوا نصب باشه مث من فایلای خود رو دستکاری و حذف نکنید run as administrator از قسمت properteis فراموش نشه

داداش بلاخره درست شد با رهنمایی شما و دوستان .:bighug:اون فایله کذای پاک کردم دوباره نرم افزار رو اجرا کردم درست شد و یه نکته دوستان قبل از اینکه استارتو بزنن ادد کنن .

اخییششش:d

کدوم فایل رو باید پاک کنم ؟
مال من cant download میده همه کار ها هم کردم

- - -ویرایش - - -

127.0.0.1 بزنید توی browser نتیجه رو اعلام کنید
فایل miniweb.log هم که بعد از زدن دکمه start ساخته می شه آخرینتش رو آپلود کنید (اگر miniweb.log ای وجود داره قبلش پاک کنید)
این آیپی تو بروزر کامپیوتر میزنم چیزی بالا نمیاد؟
نمیفهمم یخورده بیشتر توضیح بدین
من با نسخه های قبلی آشنایی کامل دارم ولی هر کاری میکنم اینجا cant download میزنه؟؟؟

- - -ویرایش - - -

127.0.0.1 بزنید توی browser نتیجه رو اعلام کنید
فایل miniweb.log هم که بعد از زدن دکمه start ساخته می شه آخرینتش رو آپلود کنید (اگر miniweb.log ای وجود داره قبلش پاک کنید)
این آیپی تو بروزر کامپیوتر میزنم چیزی بالا نمیاد؟
نمیفهمم یخورده بیشتر توضیح بدین
من با نسخه های قبلی آشنایی کامل دارم ولی هر کاری میکنم اینجا cant download میزنه؟؟؟

دوستان مشکل حل شد انگار برنامه جاوا نصب نکرده بودم

Last edited by a moderator:
میگم کسی مشکل من رو نداره؟همه چی درست کار میکنه برنامه هم میاد بالا لینکها رو هم نشون میده ولی بعد اینکه دانلود میکنم و لینک دانلود بعلاوه محل خود فایل دانلود شده رو میدم بازم میخواد از نت دانلود کنه و با pc کاری نداره

مشکل حل شد:dاین روزا اعصاب معصاب رفته مرخصی از بس همه چی ریخته به بهم.اون دکمه add به اون بزرگی رو این 2-3 روزه نمیدیدم:d

Last edited by a moderator:
من مشکل can't download دارم همه مراحل را انجام دادم فایل را هم addکردم

مشکل ارور در هنگام زدن استارت
کسی به این ارور برخورد کرده?

آخرین ویرایش:
نسخه بعدی B4Y Life در حال توسعه هست:

- بخش جدیدی به اسم B4Y Log به برنامه اضافه می شه تا لاگ های دقیق رو ارائه بده و هرجایی که برنامه با مشکل برخورد کرد به شما اخطار مناسب رو نمایش بده
- با هر بار اجرای برنامه فایل هایی که قبلا add شدند و برای انتقال آماده شده بودند و به طور خودکار به پوشه ای درون برنامه انتقال یافته بودند پاک می شن تا فضای هارد شما پر نشه ، این بدین معنی نیست که فایل های دانلود شده شما پاک می شن بلکه فایل هایی که خود برنامه برای انتقال کپی کرده و ساخته پاک می شن
- پیغام های خطا همراه با توضیح هستند و به Error خالی ختم نمی شوند
- قسمتی برای آنالیز فایل های PKG به منظور بررسی بازی ها و آپدیت هایی که چند PKG هستند در برنامه قرار داده می شه

ببخشيد مشكلي پيش اومده من همه كارهارو دقيق انجام دادم ولي هر كار ميكنم لينك ها رو نمايش نميده فايروال هم خاموشه و كنسول هم به اون پرو كسي وصله ممنون ميشم راهنمايي كنيد

مرحله آخر واسه منم پیغام cannot میده و ارور هم که باز می کنم نوشته به سرور نمیتونه وصل شه مجبورم از لیست دانلود فایل رو پاک گنم دوباره بزارمش تو لیست چون دیگه روش option که می زنم گزینه retry نداره در ضمن ینترنت همون زمان وصله چون بقیه فایل هامو داره دانلود می کنه اما فایل مورد نظر که لینکشو دادم به برنامه نمی تونه دانلود کنه قابلی هم که واسه تست گذاشتم یه اپدیت 46 مگابایتی هستش!!

دوستان من تست کردم اپدیتی که ۸گیگ با خوده کنسول حجمشه با برنامه ۴گیگ بیشتر نمیاره ۲ پارتی هم نبود چندتا pkg میاره ولی همشپن یکیه
بازی دمو ghost هم همینطوری بود ۱۳گیگ حجمشه با برنامه ۱ ۴ گیگ میاره کلن
ارش جان منم مشکل این دوستمون رو دارم
فایلم 5.4 گیگیه ولی فقط لینک یه فایل 4 گیگ رو برای دانلود میزاره! ممنون میشم راهنمایی کنید

اگه یک فیلم از مراحل کار به خصوص انتقال فایل دانلود شده از pc به کنسول که مشکل can't download تو کنسول میده را یکی از

دوستان تهیه میکرد خیلی خوب و مفید بودb-)

ارش جان منم مشکل این دوستمون رو دارم
فایلم 5.4 گیگیه ولی فقط لینک یه فایل 4 گیگ رو برای دانلود میزاره! ممنون میشم راهنمایی کنید

شما اول اون 4 گیگ رو دان کن بعد که ریختی تو ps4 یه فایل 800 مگی دوباره واسه دانلود میاد که اونم میزاری دانلود.واسه منم اینجوری بود و بعد دانلود هر دوتاشون بازی صحیح و سالم اجرا شد

سلام . من هم به کمک اموزش صفحه اول و نرم افزار فوق العاده ارش جان تونستم بدون مشکل فایل هارو جا به جا کنم و رو کنسول اجرا کنم . مرسی ارش جان

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or