دانلود و انتقال بازی ها و آپدیت بازی های پلی استیشن 4 از PC به PS4 با استفاده از برنامه B4Y Life

دوستان مشکل منو s-arash
عزیز حل کرد
راح حلشم این بود که انتیویروس nod32 داشتم اون باعث میشد وصل نشه دیسیبلش کرد s-arash
درست شد

- - -ویرایش - - -

دوستان من اپدیت بازی dc رو با برنامه گزاشتم دانلود ولی حجمشو زده ۴گیگ ولی با خود کنسول که میخوام دانلود کنم میزنه ۸گیگ ؟

اقا نمیشه چرا به خدا روانیم کرده همه کارها در انجام میدم تو ای پی ادرس 4 مینویسه فیلد چیکار کنم باید دو تا لن استفاده شه یا یکی خوب اینا رو تو توضیحات بگید دهنم سرویس شد به خدا کابل 4 رو باید به مودم بزنی یا پی سی دو تا کابل لن میخواد یا یدونه .چیکار کنم لعنت تو روح این نسل جدید با این اپدیت بازیهاش.

دوستان مشکل منو s-arash
عزیز حل کرد
راح حلشم این بود که انتیویروس nod32 داشتم اون باعث میشد وصل نشه دیسیبلش کرد s-arash
درست شد

- - -ویرایش - - -

دوستان من اپدیت بازی dc رو با برنامه گزاشتم دانلود ولی حجمشو زده ۴گیگ ولی با خود کنسول که میخوام دانلود کنم میزنه ۸گیگ ؟

احتمالا دو پارتیه ، یعنی دو تا PKG اه

اقا نمیشه چرا به خدا روانیم کرده همه کارها در انجام میدم تو ای پی ادرس 4 مینویسه فیلد چیکار کنم باید دو تا لن استفاده شه یا یکی خوب اینا رو تو توضیحات بگید دهنم سرویس شد به خدا کابل 4 رو باید به مودم بزنی یا پی سی دو تا کابل لن میخواد یا یدونه .چیکار کنم لعنت تو روح این نسل جدید با این اپدیت بازیهاش.

ps4 رو با کابل یا وایرلس وصل می کنید به موردم PC هم با کابل یا وایرلس وصل می کنید به مودم

اقا هر کاری کردم نشد که نشد وقطی برنامه رو باز میکنم ای پی رو میدم و استارت میزنم او تیک که نوشته ادد خاموشه میشه.چیکار کنم./:)

دوستان من تست کردم اپدیتی که ۸گیگ با خوده کنسول حجمشه با برنامه ۴گیگ بیشتر نمیاره ۲ پارتی هم نبود چندتا pkg میاره ولی همشپن یکیه
بازی دمو ghost هم همینطوری بود ۱۳گیگ حجمشه با برنامه ۱ ۴ گیگ میاره کلن

آنتی ویروس که ندارم . فایرفال هم خاموشه . با برنامه قبلی مثل آب خوردن اپدیت می کردم . ولی با این نمیشه این اپدیت ۱.۷۰ چی بود دیگه.

127.0.0.1 بزنید توی browser نتیجه رو اعلام کنید
فایل miniweb.log هم که بعد از زدن دکمه start ساخته می شه آخرینتش رو آپلود کنید (اگر miniweb.log ای وجود داره قبلش پاک کنید)

127.0.0.1 بزنید توی browser نتیجه رو اعلام کنید
فایل miniweb.log هم که بعد از زدن دکمه start ساخته می شه آخرینتش رو آپلود کنید (اگر miniweb.log ای وجود داره قبلش پاک کنید)

داداش بلاخره درست شد با رهنمایی شما و دوستان .:bighug:اون فایله کذای پاک کردم دوباره نرم افزار رو اجرا کردم درست شد و یه نکته دوستان قبل از اینکه استارتو بزنن ادد کنن .

اخییششش:d

داداش بلاخره درست شد با رهنمایی شما و دوستان .:bighug:اون فایله کذای پاک کردم دوباره نرم افزار رو اجرا کردم درست شد و یه نکته دوستان قبل از اینکه استارتو بزنن ادد کنن .

اخییششش:d
رفیق من مشکل تو رو دارم همش cannt download میگیرم به پیر به پیغمبر که فایروالم افه این فایله کجاس من هر چی میگردم پیداش نمیکنم حذفش کنم بعد چرا بعد زدن add دوباره بازی رو یه جا دیگه کپی میکنه

اقا قبله اینکه استارتو بزنی اد کن خودش فایلور تو روت اونجای که نرم افزار هست میرزه بعد استارت رو بزن و بعد برو تو ps4 بعد تنظیماتی که برا ps4 تو اموزش گفته شده انجام بده .درست میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or