hadi_foshist
کاربر سایت
اقا نمیشه چرا به خدا روانیم کرده همه کارها در انجام میدم تو ای پی ادرس 4 مینویسه فیلد چیکار کنم باید دو تا لن استفاده شه یا یکی خوب اینا رو تو توضیحات بگید دهنم سرویس شد به خدا کابل 4 رو باید به مودم بزنی یا پی سی دو تا کابل لن میخواد یا یدونه .چیکار کنم لعنت تو روح این نسل جدید با این اپدیت بازیهاش.
اقا هر کاری کردم نشد که نشد وقطی برنامه رو باز میکنم ای پی رو میدم و استارت میزنم او تیک که نوشته ادد خاموشه میشه.چیکار کنم.![]()
نشد .بیخیالش شدم داداش ممنون.![]()
فایروال سیستمتو off کن بعد اگه انتیویروس هم داری غیر فعال کن درست میشه
آنتی ویروس که ندارم . فایرفال هم خاموشه . با برنامه قبلی مثل آب خوردن اپدیت می کردم . ولی با این نمیشه این اپدیت ۱.۷۰ چی بود دیگه.
127.0.0.1 بزنید توی browser نتیجه رو اعلام کنید
فایل miniweb.log هم که بعد از زدن دکمه start ساخته می شه آخرینتش رو آپلود کنید (اگر miniweb.log ای وجود داره قبلش پاک کنید)
رفیق من مشکل تو رو دارم همش cannt download میگیرم به پیر به پیغمبر که فایروالم افه این فایله کجاس من هر چی میگردم پیداش نمیکنم حذفش کنم بعد چرا بعد زدن add دوباره بازی رو یه جا دیگه کپی میکنهداداش بلاخره درست شد با رهنمایی شما و دوستان .:bighug:اون فایله کذای پاک کردم دوباره نرم افزار رو اجرا کردم درست شد و یه نکته دوستان قبل از اینکه استارتو بزنن ادد کنن .
اخییششش:d