دانلود و انتقال بازی ها و آپدیت بازی های پلی استیشن 4 از PC به PS4 با استفاده از برنامه B4Y Life

لینک دانلود بازیها رو از خود سرور سونی از کجا میارید ؟؟

موقعی که از استور بازی رو می زنید دانلود لینکش رو برنامه بهتون می ده

برخی از دوستان فکر می کنند که این برنامه برای کپی کردن دستگاه و ... هست باید خدمتتون عرض کنم که خیر، اشتباه می کنید ، با این برنامه فقط مواردی که در اکانت شما موجوده قابل انتقال به دستگاه هست از جمله بازی هایی که خریدید ، بازی های پلاس ، پج ها و آپدیت های بازی ها ، dlc هایی که خریدید، در کل هرچیزی که توسط اکانت شما قابل دانلود باشه قابل انتقال از طریق PC به PS4 با این برنامه رو خواهد داشت

Last edited by a moderator:
دوست عزیز اگه لطف کنی ۱ اموزش تصویری بزاری با همین ور‍‍‍‍‍‍‍زن جدید ممنون میشیم من که نتونستم وصلش کنم به ps4
بعد یه چیزی وقتی ps4 با این ست میکنیم کانکشنشو دیگه لازم نیست تغییر بدیم به psn وصل میشه یا باید تغییرش بدیم؟

اقا این اموزششو بزاره یکی ! من گوگل کردم هیچی نیومد ! بزارین امشب 4 تا دمو بگیریم :))

یکی از دوستان داره زحمتش رو می کشه

دوست عزیز اگه لطف کنی ۱ اموزش تصویری بزاری با همین ور‍‍‍‍‍‍‍زن جدید ممنون میشیم من که نتونستم وصلش کنم به ps4
بعد یه چیزی وقتی ps4 با این ست میکنیم کانکشنشو دیگه لازم نیست تغییر بدیم به psn وصل میشه یا باید تغییرش بدیم؟

ترافیک شما از برنامه می گذره ، وقتی برنامه بسته باشه بدیهی هست که شما هم اتصالی به اینترنت ندارید

یکی از دوستان داره زحمتش رو می کشه

ترافیک شما از برنامه می گذره ، وقتی برنامه بسته باشه بدیهی هست که شما هم اتصالی به اینترنت ندارید
پس باید یا هر سری برنامه باز باشه یا کانکشن ps4 دوباره ست کنیم بدونه برنامه
tnx

من هر کاری میکنم بازم فایل دانلودی رو از pc نمیخونه و خودش از نت دانلود میکنه.جالب اینکه وقتی proxy server رو تو ps4 فعال میکنم قاعدتا نباید بدون اینکه برنامه رو start کنم به نت دسترسی داشته باشه ولی دسترسی داره.لینکها هم میان تو برنامه ولی موقع دانلود هیچی از pc برنمیداره

من هر کاری میکنم بازم فایل دانلودی رو از pc نمیخونه و خودش از نت دانلود میکنه.جالب اینکه وقتی proxy server رو تو ps4 فعال میکنم قاعدتا نباید بدون اینکه برنامه رو start کنم به نت دسترسی داشته باشه ولی دسترسی داره.لینکها هم میان تو برنامه ولی موقع دانلود هیچی از pc برنمیداره

ps4 میاد یک سری اطلاعات رو Cache می کنه برای همین ممکنه شما فکر کنید به نت متصل هستید

داخل Browser وقتی که برنامه بسته هست 127.0.0.1 رو بزنید نتیجه رو اطلاع بدید

ps4 میاد یک سری اطلاعات رو Cache می کنه برای همین ممکنه شما فکر کنید به نت متصل هستید

داخل Browser وقتی که برنامه بسته هست 127.0.0.1 رو بزنید نتیجه رو اطلاع بدید

الان زدم ، موقعی که برنامه بسته هستش هیچ سایتی نمیره و هیچی باز نمیکنه(بالاتر گفته بودم که میره ولی الان نمیره که الان طبیعی هستش) 127.0.0.1 رو وقتی برنامه بسته هستش میزنم به اینترنت ایراد میگیره و وقتی برنامه باز هستش میگه ساپورت نمیشه

من دقیق مثل اموزش زدم ولی بازم توی تست کانکشن فایلد میده چیکارش کنم
win 8.1
نتم مخابرات ۱مگ نامحدود؟

من دیروز به شخصه تاثیر فایروال رو توی Failed دادن تست دیدم :d
ویندوز 7 رو میدونم فقط
توی کنترل پنل بخش Windows Firewall
سمت چپ Turn Windows Firewall On or Off
فایروال هر 2 گزینه Public Network و Private Network رو موقتاً Off کنین و بعد تست کنین

من دیروز به شخصه تاثیر فایروال رو توی Failed دادن تست دیدم :d
ویندوز 7 رو میدونم فقط
توی کنترل پنل بخش Windows Firewall
سمت چپ Turn Windows Firewall On or Off
فایروال هر 2 گزینه Public Network و Private Network رو موقتاً Off کنین و بعد تست کنین

با این کارم نشد

با این کارم نشد

دوست عزیز خیلی راحته شما
ابتدا IP کامپیوتر یا لپتاپ رو در بیارید سپس اونو توی برنامه B4y Life بزارید با پورت 8080 حالا برنامه رو استارت کنید.
کابل لن رو به PS4 متصل کنید و تنظیمات کانشکشن رو انجام بدید قاعدتا اگر IP رو درست در اوردید هیچ مشکلی نباید داشته باشید.

برای به دست اوردن ip به CMD برید و دستور ipconfig رو تایپ کنید لیستی میاد و با زیر اون Adaptor که به اینترنت وصل هستید چیزی شبیه به این IPv4 Address. . . . . . . . . . . : 192.168.1.33 نوشته و اون ip شماست.

دوست عزیز خیلی راحته شما
ابتدا IP کامپیوتر یا لپتاپ رو در بیارید سپس اونو توی برنامه B4y Life بزارید با پورت 8080 حالا برنامه رو استارت کنید.
کابل لن رو به PS4 متصل کنید و تنظیمات کانشکشن رو انجام بدید قاعدتا اگر IP رو درست در اوردید هیچ مشکلی نباید داشته باشید.

برای به دست اوردن ip به CMD برید و دستور ipconfig رو تایپ کنید لیستی میاد و با زیر اون Adaptor که به اینترنت وصل هستید چیزی شبیه به این IPv4 Address. . . . . . . . . . . : 192.168.1.33 نوشته و اون ip شماست.
همه ی این راه هارو میرم وصل نمیشه
مودمم ۴ پورت لن داره که یکیش وصله به pc یکیشم وصل به ps4 این که مشکل نیست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or