دانلود و انتقال بازی ها و آپدیت بازی های پلی استیشن 4 از PC به PS4 با استفاده از برنامه B4Y Life

دوست عزیز ضمن تشکر...ولی نسخه قبلی خیلی مشکل داشت ...یعنی یجورایی جواب نمیداد...بعد کلی دانلود بازی و یا اپدیت و نصب اون رو ps4 بازی اجرا نمیشد و ارور میداد ...نسخه جدید حله این مشکلات...؟

دوست عزیز ضمن تشکر...ولی نسخه قبلی خیلی مشکل داشت ...یعنی یجورایی جواب نمیداد...بعد کلی دانلود بازی و یا اپدیت و نصب اون رو ps4 بازی اجرا نمیشد و ارور میداد ...نسخه جدید حله این مشکلات...؟

نسخه قبلی کار می کرد اما با آپدیت استور بلاک شد چون از متد مشابه PS3,PSV استفاده می کرد
در این نسخه انتقال فایل از پایه با متد قبلی فرق داره و شاید در ظاهر به نظر فرقی نکرده باشه

آقا منم هستم فقط پلاس نیستم از پلاس دوستان استفاده میکنم
یعنی ربطی به داشتن پلاس داره ؟!!!
من child of light رو میخوام بزارم دانلود ولی میترسم الان با این برنامه بزارم یه وقت کرش کنه این همه هم دانلود میکنم بازی پلاس رو میتونم در خدمتتون باشم عزیز

تشکر بابت برنامه خوبتون

آقا منم هستم فقط پلاس نیستم از پلاس دوستان استفاده میکنم
یعنی ربطی به داشتن پلاس داره ؟!!!
من child of light رو میخوام بزارم دانلود ولی میترسم الان با این برنامه بزارم یه وقت کرش کنه این همه هم دانلود میکنم بازی پلاس رو میتونم در خدمتتون باشم عزیز

تشکر بابت برنامه خوبتون

من اتفاقا خواهشی که از شما دارم اینه که Child Of Light رو با PC دانلود کنید و بعد از تموم شدن دانلودش به من اطلاع بدید

یعنی عملا با این برنامه میتونیم بازیهای کپی رو از اینترنت دانلود کنیم بریزیم تو دستگاه؟؟ یعنی یه جورایی مثل همون ه---------ک میمونه دیگه. آره؟؟

یعنی عملا با این برنامه میتونیم بازیهای کپی رو از اینترنت دانلود کنیم بریزیم تو دستگاه؟؟ یعنی یه جورایی مثل همون ه---------ک میمونه دیگه. آره؟؟
نه شما برای استفاده از این برنامه باید لینک دانلود بازی رو تو دستگاهت داشته باشی که داشتن این لینک دانلود تو دستگاه فقط و فقط از طریق خرید اون بازی از استور ممکن هست. برنامه فقط برای دانلود سریع تر بازی ها و انتقالشون به کنسول هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or